• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

35 numara ayakkabı giyiyorum

maalesef bende 34,5 :( ve şimdiye kadar beğendiğim model ve numara çok az ayakkabım oldu.millet sezon ucuzluklarında 50 ytl ayakkabı alıyo ben sezonunda iki 3 fiyata zor buluyorum:( birde mağazacılar öğrenmiş işi 35 no ayakkabısı varsa bide müşteri çıkmışsa bunlara öldürsen indirim yapmıyolar.numara bulsam model yok,model beğensem numara yok.nefret ediyorum ayakkabı alışverişinden:(

ya bende 35 noyum ama ben rahat buluyorum arkadaşlar?
35 bulamayınca da 36 no ayakkabıya taban ekletıyorum..

ayakkabı alma günlerinde nefret geldi evlenince kocamla nasıl ayakkabı almaya gidicem ben ya

En ideali 36 numara ayakkabılarda indirim olduğu zaman sona kalmışsan , bir adet 36 numara hep bulunur ,çünkü 37,38 kadar çok rastlanmıyor.

merhaba arkadaşlar. ben de 34 numara ayakkabı giyiyorum bir de arada sırada seminerlerim oluyor nasıl ayakkabı bulacağımı şaşırdım gerçekten. en azından özel olarak yaptırabileceğimiz yerler yok mudur acaba?

cnm ben de 35 giyiyorum hatta düğün ayakkabım 34.5 tu ben 36 alıyom kalıba vurduruyom olyo geneldee

benim gelin ayakkabım 34
nişan ayakkabım 35
normal ayakkabılar 36
sanırım normal numaram 35
çocuğum oldu şimdi 36-36,5 giyiyorum
bu nasıl çelişki anlamış değilim ama Nil diye bi marka var onun ayakkabılarını bulabilirsiniz. benimkiler ondan çünkü. küçük numara bayan ayakkabıları bulunuyor ve çok güzel şık modeller, topuklu benimkiler hep ama sizin aradığınız nasıl bişi bilmiyorum.. birde 36 murama ayakkabıya ufak bi kalıp gibi bişi koyup ayağına göre yapabiliyorlar.. daraltıyorlar bi nevi.. istediğim şeyi buluyorum ben

naısl alamıyrsunuz bende 40 giyiorum her ayakkabıyı bulup alıyorum saçmamirmirmirmir

bende degisiyor.35 de olur bazen,36-da.gecenlerde ayakabicidaydiM senin ayagin 35 bucuk dedi.bende oluyor bazen.ama sen 36 al,icine kalip koyup kucultsunler.olmuyomu ole?benim 1kac ayakkabim var ole

Son düzenleme:
Bende 35 giyiyorum. Açık ayakkabı bulmak çok zor oluyor ama kapalı ayakkabıların içine keçe koyuyorlar. Oşekilde giyebiliyorumm.

Ben geçen gün Park Bravoya gittim.
Nine west satıyorlar orada bilirsiniz.
Outlet mağazaydı ve olan ayakkabılar 35-36- 40- 41- 42 di.
mutlaka bakın oraya, zaten kalıplarıda dar nine westin

Geçen hafta taksim balo sokakta bir yerde arkadaşıma 42 numara babet yaptırdık özel, usta istediğin modeli 34 numaradan 43 e kadar yapabiliyoruz demişti çok sıcak bir mekan böle 1. katta felan bir bakın derim adıda sonyador ayakkabiydi yanılmıyorsam :)

Ben de 35 giyiyorum, erkek arkadaşım da 45 giyiyor şaka gibiyiz biz kaydirigubbakcemile3

Çoğu zaman 36 alıp önüne pamuk koyup giyiyorum..

Back
X