• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

35 numara ayakkabı giyiyorum

bi tanıdığımızın kızının topuklu ayakkabılarının içinde pamuk görmüştüm ayakkabının burnunda heralde büyük geliyor diye düşündüm sende 36 numara alıp ayakkabının önüne pamuk doldurabilirsin canım olur yani bence

benımde ayaklarımm 35 numara canm.bende söle bi çözüm buldum yazın açık ayakkabı giyemiorum numaradan dolayı..öpücük burun denen bi model var..onden kucuk bı acıklık..36 alıp içine kalıp koyduruorumm..basta ayakkabı vursa da bı zaman sonra ayagım alısıo..sende dene derim..ama kalıpların da kalitelisi var..keçe gibi olanları tavsiye etmiorumm..

Aynen ben de 35 numara giyiyorum ve çok zorlanıyorum..
Zaten 35 numara babaet bulmak imkansız..
36 alınca da ayağımdan çıkıyor.. :1:
Ben de ucuna peçete koyuyorum, bu defa da arkası vuruyor..
Püf.. :31:

ayaklarım 35 bazen 35,5 numara. markalarla ilgili gözlemlerimi anlatayım.
hotiç : yaya grubu bazı ayakkabılarda 35 üretiyor fakat platformsuzları aşırı rahatsız. hotiç markalarınınsa bazı 36 numaraları küçük kalıplı olup ayağıma oluyor. ara ara denemek lazım.
charles&keith : 35 numara ayakkabı üretiyor ama inanın 36 dan büyük bile olabilir. dayanamayıp aldım. babetin önüne arkasına bişeler doldurmaktan ayaklarım mahfoldu.
desa: 35 numara ayakkabıları kesinlikle çok büyük kalıplı. 36 dan farksız.
nine west: benim markam. 35 ve 35,5 numara ayakkabı üretiyor. hem tasarımları harika hem de çok rahat. ama çok tuzlu. keşke şehrimde olsa da indirimlerini takip edebilsem:(
steve madden: gerçekten 35 numara ayakkabı üreten nadir firmalardan. gerçekten çok rahat ayakkabıları var. ve tabiki pahalı.

bayanlar kısacası paramız yoksa giyecek ayakkabı bulamıyoruz. kışın kat kat çorapla çizmeler botlar, yazın önüne pamuk koyarak babet giyebiliyoruz. kalıp koydurunca üst tarafı deliyor parmak çünkü. açık ayakkabı bulmak mı? rüya gibi. hotiçten arada küçük kalıplı bulursak alıp giyiyoruz. düğünde dernektede steve madden ya da nine westten alıyoruz.

bu kadar sayfa yazılmış. ne olur yani bi firma da çıkıp bize göre kalıp çıkarsa?

Aynı dert bende de var 35 numara:( kısın bı sekilde idare ediliyor evet çorapla yadda bilekten sardığı icin ayağından çıkıp firlama sorunu yok ama ama yazın ayakkabi bı dert hep spor ayakkabi bı yere kadar. En muzdarip oldugum konu ise babetler sonra topuklu ayakkabi yok her yeri alt üst ettim yok babetler cocuk reyonunda var onlarda bize göre cok çocuksu :(( beğeniyorsun ve numarası olmuyo ya cok koyuyor insana :((

ayaklarım 35 bazen 35,5 numara. markalarla ilgili gözlemlerimi anlatayım.
hotiç : yaya grubu bazı ayakkabılarda 35 üretiyor fakat platformsuzları aşırı rahatsız. hotiç markalarınınsa bazı 36 numaraları küçük kalıplı olup ayağıma oluyor. ara ara denemek lazım.
charles&keith : 35 numara ayakkabı üretiyor ama inanın 36 dan büyük bile olabilir. dayanamayıp aldım. babetin önüne arkasına bişeler doldurmaktan ayaklarım mahfoldu.
desa: 35 numara ayakkabıları kesinlikle çok büyük kalıplı. 36 dan farksız.
nine west: benim markam. 35 ve 35,5 numara ayakkabı üretiyor. hem tasarımları harika hem de çok rahat. ama çok tuzlu. keşke şehrimde olsa da indirimlerini takip edebilsem:(
steve madden: gerçekten 35 numara ayakkabı üreten nadir firmalardan. gerçekten çok rahat ayakkabıları var. ve tabiki pahalı.

bayanlar kısacası paramız yoksa giyecek ayakkabı bulamıyoruz. kışın kat kat çorapla çizmeler botlar, yazın önüne pamuk koyarak babet giyebiliyoruz. kalıp koydurunca üst tarafı deliyor parmak çünkü. açık ayakkabı bulmak mı? rüya gibi. hotiçten arada küçük kalıplı bulursak alıp giyiyoruz. düğünde dernektede steve madden ya da nine westten alıyoruz.

bu kadar sayfa yazılmış. ne olur yani bi firma da çıkıp bize göre kalıp çıkarsa?

arkadaşım yazıları okurken sizlerin yazılarınız gördüm.bende uzun ayaklı olmaktan muzdariptim.hep spor ayakkabılarla idare ediyordum.taa ki bir arkadaşım pabucino diye bir yeri önerene kadar.bu siteye bakarsanız hem büyük hemde küçük numara üretimleri var.33 numaraya kadar . ben aldım memnun kaldım.:46:

instagram kullanıyormusunuz bilmiyorum ama instagramda birçok butik var ve bunlar 35 ten başlayan no lar satıyor.
yanı 35 bulunmayacak bir ayakkabı numarası değil bence butun markalarda görüyorum nerdeyse...

Merhaba. Yanıt vermek için biraz geç kalmışım. Ben normalde 36 numara ayakkabı giyiyorum ama bana da 36 numara topuklu ayakkabılar olmuyor, büyük geliyor. Bu yüzden her zaman 35 numara topuklu ayakkabı aramak zorunda kalıyorum ve 35 numara da her yerde satılmıyor. Ankara'da Ulus'taki Demirsoy mağazası satıyordu bildiğim kadarıyla. Adana'da hiç görmedim 35 numara topuklu ayakkabı satan.

yokmu benimle aynı problemi yaşayan kendime göre hiç ayakkabı bulamıyorum çocuk reyonundan alıyorum ayılı çiçekli ama artık normal ayakkabı giymek istiyorum bu yaz o kadar çok aradımki hepsi 36 nasıl güzel modeller var senağlama yazık insan 35 numara giyenleri düşünür siz bulabiliyormusunuz arkadaşlar varmı 35 giyen sadece benmiyim :1no2:
Uff 2008 yilindan bir mesaj :) Bu konuya da yazarsam kesin desifre olurum yani :) Evet ben varim, 35.5 numara olup da sorun yasayan :)

Merhaba. Yanıt vermek için biraz geç kalmışım. Ben normalde 36 numara ayakkabı giyiyorum ama bana da 36 numara topuklu ayakkabılar olmuyor, büyük geliyor. Bu yüzden her zaman 35 numara topuklu ayakkabı aramak zorunda kalıyorum ve 35 numara da her yerde satılmıyor. Ankara'da Ulus'taki Demirsoy mağazası satıyordu bildiğim kadarıyla. Adana'da hiç görmedim 35 numara topuklu ayakkabı satan.
Topuklular 35'ten baslayabiliyor fantazi tarzi vb. oldugu icin. Ama günlük giymeye 35 veya 35.5 bulamiyorum kesinlikle.

Back
X