35 gunluk bebegim grip oldu

Tubaaaa81

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2017
2.517
2.420
43
Merhaba arkadaşlar. 35 günlük bebeğim grip oldu.6 gündür geniz akintisi var ve hiriltisi oluyor.2 kere dr a götürdüm şükür akcigerde Bi şey yok.geniz akıntısı bir türlü azalmadı ve otri bebe ve serum fizyolojik ile günde 5 kere açmak zorunda kalıyorum. Zarar verecek diye korkuyorum ama diğer yöntemler ise yaramadı. Bu akinti ve tıkanıklık ne zaman geçer. Çok üzülüyorum

Uzulme benim cocukta gecirmisti o donem.burnunu serumla aç .korkma.

Merhaba. Sarimsagi guzelce ezin, uzerine cok az zeytinyagi ekleyip 10 dakika bekletin. Sarimsak tanesi gelmemesine dikkat ederek sadece yağlı kisimdan bebegin ayak tabanlarina surun ve uzerine corap giydirin. Geniz akintisini da hastaligini da hafifketecektir. Benim kizim alerjik bebek oldugu icin ates dusurucu bile veremiyordum, aglama krizine giriyordu. O yuzden hep dogal tedaviler arastirmak zorundaydim. Ne zaman hastalansa sarimsakli yag surerim tabanlarina. Bu tarif sayesinde 1 cay kasigi suruptan baska ilac girmedi agzina 5 senedir. Ikinci bebegimde de dogumdan itibaren hastalandikca kullandim.

Teşekkür ederim inşallah bize de şifa olur

Benim oğlum da çok küçükken olmuştu grip, hatta bende olmuştum bi türlü ıyılesemedik 1 buçuk 2 ay, burnunu sürekli actik, artık açmaktan burnu kanamisti bi kez antibiyotik vermişti doktor ikimize de sonra toparlamistik

Bol bol sarımsak tüketip bol bol emizirin. Allah şifasını versin

Kaç gunlukken verdi antibiyotik cnm .korkuyorum akcigere inecek diye.bir türlü akinti geçmiyor günde 5_6 kez otri bebe ile aciyorum .diğerleri ise yaramıyor

Benimki 1 aylıktı covid oldi hırıltı ateş kusma neler cektik anne sutu en buyuk ilac bol bol meyve ye bide serumla burnunu duzenli temizle canim korkma

Kaç gunlukken verdi antibiyotik cnm .korkuyorum akcigere inecek diye.bir türlü akinti geçmiyor günde 5_6 kez otri bebe ile aciyorum .diğerleri ise yaramıyor
Bizimki indi maalesef o yüzden verdi hatta hastanede yattık, 1 buçuk aylık ti oğlum

Tekrar çok geçmiş olsun cnm 8 gündür grip kızım.kac günde akcgere indi.tekrar dr a ne zaman götüreyim kizimi
Benim oğlum emzirirken tıkandı burnu tıkalı diye ondan götürdük, çok hafif ciğere inmiş dedi ama sonradan dikkat ettim de hirilti vardı ona bak var mi diye,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…