- 30 Ocak 2012
- 503
- 84
- 118
- Konu Sahibi ayse_firuzemm
-
bn gebzeliym ama istanbulda oturuyorm uzak düşmüşüz:)
bncede ne tuhaf tanımadğn görmedğin kişi snn dert arkadaşn oluyo annmle konuşmadğm şeyleri burda sizlerle konuşuyorm ve burda çok şey öğrendm yarı doktor oldm:) inşaAllh o gzl hbri verebilirz heleki eşime hamileymmmm dediğimdeki yüzünn ifadesini okadar çok merak ediyormkiii:)) hçç hamile kalamdm bnn
aslında hiç uzak değiliz parmaklarımızın ucundayızsen şu an belkide hamilesindir bilemeyiz ki
hiç üzülme ve beni düşün şükret.ben hamile kaldım iki kere ama sonuç ortada bu da kötü bir şey
biz elimizden geleni yapalım gerisini RABBİME BIRAKKALIM.
BEN İNANIYORUM ÖYLE GÜZEL BİR ŞEKİLDE MÜJDE VERİCEZ Kİ EŞLERİMİZE.HEM DE ÇOK YAKINDA İNŞAALLAH
SENDE İNAN İNANÇ ÇOK ÖNEMLİ.
AYNEN BENDE DOKTOR OLDUM İNAN Kİ
NETTEN DE OLSA SENİ ANLAYAN DİNLEYEN BİRİNİN OLMASI NE GÜZEL DEĞİL Mİ?
BİRBİRİMİZE DUA EDELİM.VE HABERLEŞELİM ARADA İNŞAALLAH.
inşaAllah burdan yazarım bn haberleri snde yaz:) gerçekten seni anlayn birilernn olması çok gzl çünkü bzmkilere laf anltması çok zor amannn deyme derdimeee:):)
inşaAllah burdan yazarım bn haberleri snde yaz:) gerçekten seni anlayn birilernn olması çok gzl çünkü bzmkilere laf anltması çok zor amannn deyme derdimeee:):)
arkadaşım, soğan kürünü biraz açabilir misiniz? nasıl yapılır, benim adet biteli 3 gün oldu. başlasam olur mu?
bide bende mide problemi var asit yasak soğan kürü mideye zarar verir mi acaba?
arkadaşım, soğan kürünü biraz açabilir misiniz? nasıl yapılır, benim adet biteli 3 gün oldu. başlasam olur mu?
bide bende mide problemi var asit yasak soğan kürü mideye zarar verir mi acaba?
soğan kürüne adetin 7. günü başlanıyor fakat mide problemin varsa helede reflü asla içme
ve bende bu soğan kürünü uygularken mide koruyucu içiyorum.ve bol su.ve de sadece soğan kürü değil bir çok alternetif var kullnmak istersen.
mesela bal çörekotu tarçın la ikiz hamile kalan bile var.bu karışım yumurtaları çoğaltıyor.bunun yanında böğürtlen kökü kullanabilirsin o da yumurtaları çatlatıyor.
eğer mideme dokunursa bende içmem bırakırım zaten soğan kürünü.çünkü benim midem de hassas.soğan küründen sonra yukarda sana yazdığım kürleri denicem.
özellikle bal tarçın çörekotu ve böğürtlen kökünü yabana atma ikiside çok sifalı.tam olarak kullanımları nette yazıyor bende netten bakıcam.
BENİM KALDIĞIM İLÇENİN KÖYÜNDE BİR ARKADAŞIM BÖĞÜRTLEN KÖKÜNÜ İÇTİĞİ AY HAMİLE KALMIŞ
İNŞAALLAH BİZDE HAMİŞ OLURUZ KISA ZAMANDA
bn çok kullandım bal çörek otu tarçını bi faydasını görmedm 2 ayda böğürtlen kökü içtm tadı iğrenç midemede dokundu... ama sizde bi deneyn size faydası olur inşaAllahh
hımm üzüldüm şimdi bendefaydası olmuyosa ama faydası olanlarda var.tabiki Rabbim nasip ederse.demekki nasip işi.mideye dokunuyorsa içemem bende sanırım.
genede denerim.
bncede sen bi dene belki vesile olur sana. bnde hala adet olmadm belki bndede yararı olmuştr hamileyimdr
ayyy inşaallaaaaaahNE ÇOK SEVİNİRİM BUNAA GEBELİK BELİRTİLERİN VARMII
ya böle midem bi tuhaf oluyo böle bulanır gibi ama çokta kötü değil. bide göğüslerim şişti füze gibiacıyoda biraz. yorgnluk var birazda ama bu belrtilern hepsi pskolojkte olabilir biliyon biz isteyenler kendimizi öle odakladığımz için vücudumuz bizi kandırıyoo:44: test almaya fırsatım yok havada soğuk şu ilacımın bitmesini snrada 3 4 gün adet olmamı beklicem. yrn sbh hap bitiyo normalde 2 3 gün snra adet olmam lazm ama bakalım nolcak haftaya kanda baktırcam gelen olmazsa dua et inşaAllah hamileyimdr. 22 gün geçti adetimdenn
hanımlar benimde durumum sizin gibi. bir tane kaybım var. pko hastasıyım. adetlerim de düzensiz. umudum max. beklentim max. Allahım uygun gördüğünde verecektir. İnşallah hepimize tez zamanda verir.
mrb sennle durumumuz benziyo bnde geç döllenmeden şüpheliyim ve adetim 19 gün geçti hala adet olmadm göğüs uçlarım acıyo ve cnm bişiler çekip duruyo.. 6 gün geçtiğinde testte çıkmadı snra 12 gün geçtiğinde doktora gttm ve alttan baktı bebk yok dedi kanda bakmadı.. adet söktürücü verdi bakalım nolcak beklemedeyim test yapmıyorm 4 senedr bıktım tek çizgi görmekten bende pcoluyum bu arada. geçen aya kadar hep tedavi gördüm adetlerim düzenliydi bu ay bişi kullanmadım böle oldu kisst yok rahm temz dedi. inşaAllah hamileyimdr........
bende geç döllenmeden şüpheliyim tatlım. adetm 9 gün geçti gittim doktora kan testi negatif çıktı. haftaya kadar adetin olmazsa tekrar gel test yapalım dedi. geç döllenme olabilir dedi. daha 3 gün oldu çatlıcam meraktan=) bide gebelik şüphen varsa neden adet söktürücü verdi ki????
kızlar, ben Dr a gittiğimde Dr um ovulasyon tarihlerini şu şekilde yazdı, adetin 11.13.15.17. günleri olabilir dedi. ama son iki aydır adetlerim düzensiz. yaklaşık 40 günde adet oluyorum. (eskiden de düzensizdi, son bir senedir biraz düzene girmişti)
şimdi ovulasyonu nasıl belirlicem? 11. günden başlayayım mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?