35-40 günlerde adet olanlar,geç döllenme ile hamile kalanlar burayaaaa...

kızlar sizleri o kadar iyi anlıyorum ki hamile kalmam benimde 12 ayımı aldı ilk bebek istediğimizde herşeyin normal olduğunu düşündük ama adetlerim benimde düzensizde hatta bazı aylar adet olmadığım bile oldu bazen 15 günde bir adet oldum doktora gittiğimde pko tanısı konuldu buda yetmezmiş gibi erkek interfilitesiylede baş etmek zorunda kaldık ben kolemen kullandım 2 tane yumurtam oluştu eşim için bir süre bir çok kür felan uyguladık ve hep böyle olmayacak tüp bebekle bile olma ihtimalini düşük bulurken doktorum 12. ayın sonunda beni yumurta takibine aldı adetimin 17 gününde aşılamam yapıldı ki ihtimal eşimden dolayıda çok düşüktü 12 ay boyunca adetim her geciktiğinde belki günde 3 kez test yapıordum ama her defasında hüsranla sonuçlanıyordu adetime 5 gün kala kan testine gittim her ay nerdeyse bıkmadan usanmadan ama aşılama olduğum ay sıkılmıştım artık düşünmek istemiyordum hamile kalamama fikri beni çok olumsuz yönde etkiliyordu eşimde her fırsatta yıkılıyordu onuda bu şekilde görmek gerçekten beni çok üzüyordu 19 mart son adet tarihimdi 19 nisanda okuldan eve dönerken ki tamamen olmayacak yine negatif dir düşüncesiyle her seferinde 3 5 tane aldığım testen sadece bir tane aldım eve geldim testi yaptım ama sonuca bakmadan bıraktım bir köşeye nasılsa negetiftir diye sonra bir baktım kıpkırmızı çift çizgi kendime gelemedim kalbim çıkıacak sandım eşimi aradım dayanamayıp telefonda söyledim konuşamadı kan testine gittik sonuç 938 di ve şimdiş kızımı kucağıma almama son bir hafta kaldı o yüzden umudunuzu kaybetmeyin bir şekilde gelecekler ama gelecekleri zamanı bekliyorlar ben buna çok inanaıyorum umarım en kısa sürede hepinizin güzel haberlerini alırım. benim içinde dualarınızı esirgemeyin lütfen.

canım öncelikle hoşgeldin topiğimizegeçen bir topikte okudum 40 günde adet olan bir arkadaş gebeliğini ancak 56. gün öğrenebilmiş
bu sebepten bende bekliyorum ve hala adet olmadım sat 31 ekim benimde.RABBİM HEPİMİZİN GÖNLÜMÜZE GÖRE VERİR İNŞAALLAH HAMİLESİNDİR

SENDE HOŞGELDİN ARKADAŞIMÇOOOOK HAKLISIN YORULMA KONUSUNDA İNAN BENDE AYNI DURUMDAYIM
ÇOK YORULDUM YILLARDIR BEBEK İSTİYORUZ OLMUYOR
RABBİM SANADA HEPİNİZE EN YAKIN ZAMANDA HAYIRLISINDAN EVLATLAR NASİP ETSİN İNŞAALLAH

HOŞGELDİN ARKADAŞIMİNAN SENİN ADINA ÇOOK SEVİNDİM.RABBİM KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN SANADA BEBİŞİNİ İNŞAALLAH.SENDE BİZLERE DUA ET
YAŞAYAN ANLAR BİZLERİN HALİNDEN ANCAK SENDE AYNI SÜREÇTEN GEÇMİŞSİN VE SONUNDA BAK YAVRUNA KAVUŞMUŞSUN
ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN
PEKİ GEBELİK BELİRTİLERİN NE İDİ?BİZLERE ANLATIRSAN ÇOOK SEVİNİRİZ ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

senin durumunda olupta daha sonraki testlerde değerleri yükselen çok var
Inşaallah hamilesindir
Peki gebelik belirtilerin var mı?varsa bizlerle paylaş lütfen
VE HAMİLE İSEN BİZLERLE PAYLAŞ OLURMU? MERAK EDERİZ

merhaba,
bende aranıza katılmak istiyorum. benimde adetlerim normalde düzensizdir. şimdiye kadar ovulasyon döneminde hiç bir girşimde bulunmadım çocuk için. şuan reglim. bugün oldum.
Allah nasip ederse bu ay bende bebek istiyorum. ama adetin düzendsiz olması ovulasyon dönemini belirlemeyi zorlaştırıyor. gerçi bu ay ilk defa araştırmalarım sonucu öğrendim ki yumurta akı kıvamındaki akıntı zamanının ovulasyonmuş.

NE DEMEK ARKADAŞIM HOŞGELDİN
UMARIM EN YAKIN ZAMANDA HAYIRLI HABERLERİNİ ALIRIZ
EVET O YUMURTA AKI UZAYAN AKINTI BENDE BU AY ÇOK OLDU
O GÜNLERDE İLİŞKİ OLMASI DAHA İYİ BEBEK İÇİN

ovulasyonu öğrenmem aslında çok iyi oldu. eskiden adetlerim düzensiz olduğu için hangi gün adet olacağımı bilemiyordum.
bu ay ayın 26-28 i arası ovulasyon oldum ve 14 gün sonra adet olunduğuna göre bugün adet olacağımı tahmin edm.
yoksa geçen ayın 4 ünde adet olduğum için ayın 4ünü geçtiği için ha bire panik olacaktım acaba hamilemiyim ve ya neden olmadım falan diye bir sürü çelişkide kalacaktım :44:

merhaba arkadaşlar,
bişey sormak istiyorum, regl olduğumuzda bazı aylarda yumurtayı tam atamıyoruz ve kalanlar kist yapıyor ya, bu durumlarla karşılaşmamak için sizce yapılabilecek bişeyler var mı?

merhaba arkadaşlar,
bişey sormak istiyorum, regl olduğumuzda bazı aylarda yumurtayı tam atamıyoruz ve kalanlar kist yapıyor ya, bu durumlarla karşılaşmamak için sizce yapılabilecek bişeyler var mı?

bu konuyla ilgili pek bilgim yok ama soğan kürünün hem hamile bırakıp hemde kisti attığını duymuştum bir araştır istersen.

üşütmüş olabilirsin canım. benimde tam tersine bu ay çok rahat geçti neredeyse anlamadım nasıl geçtiğini. bugün biter galiba. şimdi sırada ovulasyonu beklemede.

üşütmüş olabilirsin canım. benimde tam tersine bu ay çok rahat geçti neredeyse anlamadım nasıl geçtiğini. bugün biter galiba. şimdi sırada ovulasyonu beklemede.

evet galiba üşüttüm.adetim bu ay hem sancılı hemde az oldu.doktorada gidemedim.hayırlısı bir daha ki adet dönemi adetin 3. günü gidip hormon testi yaptırıcam.
inşallah sende bende yakın zamanda bebeklerimize kavuşuruz

amin canım. inşallah. bu arada bu ay benim de adetim azdı, normalde 5 gün sürerdi ama bu kez 3. gün neredeyse hiç yoktu bittiğini sandım derken 4. gün ve 5. günde azıcık azıcık oldum.
ben geçen ay dr'a gittim bir problem var mı çocuk için diye rutin bir muayene oldum folik asit verdi.
2 yıllık evliyim. Allah nasip ederse ilk kez bu ay çocuk için uğraşıcam. ilk olduğu için sanki hemen tutcakmış gibi hissediyorum ama tabiki Allah'tan hayırlısı artık...

bal tarçın çörekotu dene istersen bu ay hemen olur inşaallah.netten araştır. bende denicem bunu.

bal tarçın çörekotu dene istersen bu ay hemen olur inşaallah.netten araştır. bende denicem bunu.

mrb sennle durumumuz benziyo bnde geç döllenmeden şüpheliyim ve adetim 19 gün geçti hala adet olmadm göğüs uçlarım acıyo ve cnm bişiler çekip duruyo.. 6 gün geçtiğinde testte çıkmadı snra 12 gün geçtiğinde doktora gttm ve alttan baktı bebk yok dedi kanda bakmadı.. adet söktürücü verdi bakalım nolcak beklemedeyim test yapmıyorm 4 senedr bıktım tek çizgi görmekten bende pcoluyum bu arada. geçen aya kadar hep tedavi gördüm adetlerim düzenliydi bu ay bişi kullanmadım böle oldu kisst yok rahm temz dedi. inşaAllah hamileyimdr........

hoş geldin önceliklebende pco yok ama doktorumun son dediğine göre yumurtlama fonksiyon bozukluğu varmış.
yani yumurtlama var ama çatlama olmuyormuş:26:
ve çoktandır da doktora gitmedim bununla alakalı tedavide görmedim.
sanırım kendimi ihmal ettim.
bulunduğum ilçede kadın doğum yok.bu yüzden ile gitmeliyim her zaman da gidemiyor hep erteliyorum.
ama inşaallah bir daha ki adet dönemimde mutlaka gidip hormon testi yapıcam.
ve bugün adetimin beşinci günü,7. günü soğan kürüne başlamayı düşünüyorum.çünkü bu ay çok az adet gördüm.
vede sanırım enfeksiyon var yumurtalıklarda ve idrarda çünkü ağrı ve yanma oluyo:26:
soğan kürü doğal antibiyotik ve kolay hamile kalmayı sağlıyor.
ve bal çörek otu tarçında yumurtaları çoğaltıyor.havuç da çatlatıyormuş.birde böğürtlen kökü yumurta çatlatıyormuş.
ama hepsini birden yapamam bu ay sadece soğan kürü yapıcam.
bakalım neler olucak:26:
İNŞAALLAH SENDE HAMİLESİNDİR.AMA BENİN BU TOPİKDE YAZILARIMI OKUDUYSAN ÇOK ÜMİTLİYDİM BU AY
TABİKİ ADET SÖKTÜRÜCÜ KULLANMADIĞIN İYİ OLMUŞ.BİRAZ DAHA BEKLE BENCEDE.
GEÇ DÖLLENME DE BİR ARKADAŞ 56. GÜN ANCAK ÖĞRENEBİLMİŞ GEBELİĞİNİ.
ANCAK BÖYLE ŞEYLER ÇOK ÇOK NADİR YAŞANAN ŞEYLER.YANİ HERKESTE OLMUYOR. SENİ ÜMİTSİZLİĞE SÜRÜKLEMEK DEĞİL AMACIM.
SADECE ÇOK KAPTIRMA KENDİNİ BENİM GİBİ.SONRA YAŞANAN HAYAL KIRIKLIĞINI SENDE BİLİRSİN 4 SENEDİR BEKLİYORUM DİYOSUN.
10 SENELİK EVLİYİM.VE BİR DÜŞÜK BİR ERKEN DOĞUM YAŞADIM VE BEŞ ALTI YILDIRDA GEBE KALAMADIM.SENİ EN İYİ BEN ANLARIM.
HER AY ACABA HAMİLEMİYİM DİYE ÜMİTLENMEKTEN VE HER SEFERİNDE NEGATİFİ GÖRMEKTEN YORULDUM.
SADECE ZAMANA BIRAKMAK GEREK OYSA.VE RELAKS OLMAK GEREK ÇOK ARAŞTIRMAMAK GEREK.YALNIZCA TEDAVİNİ İHMAL ETMEDEN MORALİNİ YÜKSEK TUTUP GERİSİNİ ALLAHA BIRAKMAK GEREK.KOLAY MI PEKİ BU? HAYIR TABİKİ DE. BENDE BAŞARAMADIM BU DEDİKLERİMİ HALEN AMA BU SÖZLER ÖNCELİKLE KENDİME.
BEN O KADAR ARAŞTIRDIM Kİ VE ÖYLE KAPTIRDIM Kİ BU AY KENDİMİ
ADET OLDUM YİNE ACABA YİNEDE HAMİLE OLABİLİRMİYİM DİYE DÜŞÜNMEKTEN ALAMADIM KENDİMİ
HER SEFERİNDE YAŞANAN HAYAL KIRIKLIĞI KALDI YALNIZCA ELİMDE
UMURIM SENİ ÜZMEMİŞİMDİR VE İNŞAALLAH SEN BU AY HAMİLESİNDİR
AMA HAMİLE DEĞİLSENDE ÜZÜLME ARKADAŞIM.ALLAH OL DER VE O OLUVERİR.LAKİN SABRIMIZI DENİYOR.
VARDIR BİR VAKTİ ZAMANI!
BENİM İKİNCİ KAYBETTİĞİM GEBELİĞİMDEN ÖNCE HER AY ADET OLDUĞUMDA OTURUP AĞLIYORDUM
VE BİR AY DEDİMKİ KENDİME:
AYŞE SEN NEDEN PLANLAYIP DURUYORSUN?SENİ YARATANIN DİLEMESİ VE OL DEMESİ GEREK.SENİN DİLEMENLE OLMAZ!RABBİNE BIRAK!
O DİLEDİĞNDE OLACAK!VE DUA ETTİM O AY RABBİM BENİ AFFET.BEN NE YAPMIŞIM KENDİM PLANLAYIP AYARLAMAYA ÇALIŞIYORUM VE BU AY ALSUN İLLAKİ DİYE DİRETİYORUM.
DUA BİLE ETMEDEN YAPIYORUM BUNU. BEN KİMİM Kİ; BENİM DİLEMEMLE OLACAK.SEN DİLERSEN OLUR RABBİM.VE VARDIR BİR VAKTİ ZAMANI DİYEREK EL AÇTIM RABBİME.
VE SONRA O AY HAMİLE KALDIM VE ADETİM BİR HAFTA GEÇTİĞİNDE HEMEN ÇIKTI İKİNCİ ÇİZGİ.
DÜNYALAR BENİM OLMUŞTU.AMA YAVRUMU 5 AYLIKKEN ACI BİR ŞEKİLDE ERKEN DOĞUMLA KAYBETTİM
VE ŞİMDİ ANLADIM Kİ RABBİM OL DER VE OLUVERİR VE O DİLERSE DÜNYA YA GELİR DİLEMEZSE GELMEZ!
BELKİ SABRIMI DENİYOR VE BELKİDE BENİM KULLUĞUM EKSİK DUAM EKSİK!
VE BENİ ÇOOK SEVİYOR RABBİM Kİ KENDİNİ HATIRLAMAMI VE KENDİSİNE EL AÇMAMI İSTİYOR BELKİ DE.
BELKİ TÜM HAYATIM DÖRT DÖRTLÜK OLSA UZAKLAŞACAKTIM O NDAN.
EVET EVET DÜŞÜNÜYORUMDA; ŞİMDİ ANLIYORUM BUNU; MEĞER NE ÇOK UZAK KALMIŞIM O NDAN VE DUADAN.
BAŞINI AĞRITTIM ARKADAŞIM KUSURABAKMA.
DUA DUA DUA.
SADECE DUA.
ELİMİZDEN NE GELİR BAŞKA?
HER ŞEY SENDEN HEP SENDEN RABBİM.
SEN DİLE OL DE VE O OLUVERSİN RABBİM
HAZİNENDE BOL BİZLERİDE BOYNU BÜKÜK BIRAKMA.
GÜNAHLARIMIZI BAĞIŞLA.
VE HER ŞEYİN HAYIRLISINI VER.
HAYIRLI EVLATLAR VER BİZLERE NE OLUR RABBİM.
GÖRELİM MEVLAM NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER VESSELAM.

ne güzel yamışsın:97: Rabbim ol der ve o hemen oluverir.... dick bişi yok sabır namaz ve dua ile sadece O ndan isticez. Allah herşeyn hayrlısını nasip etsn hepimize.

sen nerde oturuyosn özel değilse merak ettimde. birde snnde 10 yıl olmuş az zaman değl Allah yardm etsn en kısa zamanda yollasn yavrunu

ben bolu nun bir ilçesinde oturuyorum sen nerdesin yakınmıyız?net böyle bir şey işte yüzünü bile görmediğin biriyle derdini paylaşıyosun.bu da güzel bir şey bence.
10 yıl oldu evet az değil ama ümitsiz değilim hiç bir zaman.DUA EDİYORUM VE O NUN RAHMETİNDEN ÜMİDİMİ KESMEDİM HİÇ BİR ZAMAN.
KİM BİLİR YAKIN ZAMANLARDA BURADAKİ ARKADAŞLAR SEN VE BEN GÜZEL HABERLER YAZARIZ BURAYA KİMBİLİR.
GÖRÜNEN KÖYÜN ARKASI YAKINDIR.BU KADAR SABRETTİK BİRAZ DAHA SABIR OLACAK İNŞAALLAH

bn gebzeliym ama istanbulda oturuyorm uzak düşmüşüz:)

bncede ne tuhaf tanımadğn görmedğin kişi snn dert arkadaşn oluyo annmle konuşmadğm şeyleri burda sizlerle konuşuyorm ve burda çok şey öğrendm yarı doktor oldm:) inşaAllh o gzl hbri verebilirz heleki eşime hamileymmmm dediğimdeki yüzünn ifadesini okadar çok merak ediyormkiii:)) hçç hamile kalamdm bnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…