35-40 günlerde adet olanlar,geç döllenme ile hamile kalanlar burayaaaa...

tatlım, ben halaa regl olmadım ve sabah ki testte çift çizgiyi gördüm. inşallah sende en kısa zamanda bebeğine kavuşursun bunu gönülden diliyorum...

cmt rahim filmim çekilde veeee

sonuç tüpler açık ve her şey normal çıktı çok şükür.

artık gelsin bebişler

bu ay incir kürü yapmadım.daha doğrusu uğraşmak istemedim.

ve adetimin 3. günü başlayıp 5 gün sabah akşam bir adet klomen içtim.

bunun yanında böğürtlen kökü içtim.

ve bu böğürtlen kökünü eşimde içti ve ona çok faydası oldu.

eşinde cinsel yetersizlik olanlara tavsiye ederim.

ve bu ayın 21. de ovitrelle çatlatma iğnesi oldum.

şu an beklemedeyim

bakalım hayırlısı olsun.

bu arada iki adet yumurtam oluşmuş:))

birde çatlatma iğnesinden sonraki gün başlamak üzere 3 gün ilişki önerdi doktorum ve uyguladık

çatlatma iğnesinden bir gün sonra şiddetli ağrılarım oldu ve sol kasığıma ani bir defa kramp girdi.

sonucu merakla bekliyorum bi 10 gün sonra belli olur.

Rabbim isteyen herkee versin beni de alsın içine.amiin.

bu ay biraz olsun umutluyum çünkü rahim filmi çekilen ay hamile kalma şansı yüksek olabilyormuş.

Son düzenleme:
merhaba,
konuşuyom konuşuyom da artık içim kan ağlıyo. 14 şubatta hamile olduğumu öğrendim ve şaka gibi 1 nisan da bebeğimi kaybettim.

Ayşe firuzem ne yapıyor acaba, var mı bebiş?

canım inanamıyorum gerçekten çok üzüldüm

o duyguyu iki tane bebek kaybetmiş birisi olarak çok iyi anlıyorum.

RABBİM SABIR VERSİN.VE ENYAKIN ZAMANDA TEKRAR HAMİLE KALIP UNUTURSUN ACINI İNŞAALLAH.

ben hala hamile kalamadım.nete de çok girmiyorum.

inşaallah RABBİM DİLEYEN HERKESE HAYIRLI EVLATLAR VERSİN.

amin canım.
seninde bebek kaybettiğini bilmiyordum, acısı gerçekten zor. Allah kimseye yaşatmasın...

33-35 günde bir adet oluyorum. hamileyim şuan ve net olarak kaç haftalık bilemiyorum. doktorum yumurtlama 15 gün gecikmiş dedi. geç yumurtlamalarda gebelik düşükle son bulabiliyormuş. inşallah bebişim sağlıklı olur. ayrıca adetim 5 gün gecikmişti evde test yaptım negatifdi. şiddetli kasık ağrılarıyla doktora gittim kist patlamış dediler neredeyse amelyat olacaktım. inatla bekledim ve 3-4 gün sonra kanda çıktı hamileliğim. sonra dış gebelik olabilir dediler ben yine inatla sabırla ağrıları çeke çeke bekledim şimdi herşey yolunda maşallah...

Bu durumdan nefret ediyorum ama ben de 36 günde bir adet oluyorum 4 aydır bebek istiyoruz.Bu ay doktorum yumurta takibi yapalım dedi 3 günde bir çağırdı adetimin 18.günü yumurtam 16mm 'di.Yani yavaaaaaaşşşş yavaşşş büyüyor niye böyleyim anlamıyorum ki 16 yaşından bu yana (28 yaşındayım) her ay 5-6 gün daha geç adet oluyorum. 23-24.gün yumurtam çatlıyor sanırım ilk kez bu ay öğrenicem işte.Kistim olmadığına göre çatlamadan kalan yumurtam yok gibi görünüyor ama biye bu kadar geç anlamıyorum ki tanıdığım herkes 28 günde bir oluyor sorunlu gibi hissediyorum kendimi...

merhaba canım, aynen bende öyleyim geç adet oluyorum ve sinir bozan yanı hormon testlerim temiz çıkıyor. bir kez hamilelik yaşadım fakat düştü
bazan isyan ediyorum.....

merhaba canım, aynen bende öyleyim geç adet oluyorum ve sinir bozan yanı hormon testlerim temiz çıkıyor. bir kez hamilelik yaşadım fakat düştü
bazan isyan ediyorum.....

ben bu ayki takipte 22.gün yumurtladığımı öğrendim canım kist falan yok şükür hormonlar da temiz 15-16 temmuz arasında çatladı yumurtam 29'unu bekliyorum bu ay olmazsan 30 temmuzda test yap dedi doktor ben de biraz ümitli biraz ümitsiz bekliyorum işte son 3 gün kaldı... Ben de 2 kez düşük yaşadım biri mart ayında diğeri mayıs ayında kanda gebelik çıktı ama ilerlemedi tutunamadan düştü iki seferde de...şans işte

Ben kan tahlili yaptrmdm doktora gttm alttan muayene yapti tahlil yapmadan ozel hastaneydi kan testini en son soyledi bende para koparmak istiyolar test alir yaparm dedm oda negatf cikti.. ilcedeym hastane yok saglk ocagi var kan tahlili yapmylr.. benim lekelenme 1 gun oldu cok az benimde peceteye geldi sirf kahverengiydi hic kan yoktu bu sabah sabah namaznda yaptm idrar testi negatifti cope attigim halde aklimdaydi ya bi cizgi daha cktysa die gidip gelip baktm :) mide bulantm var bas donmem de var 1 haftadr cok idrara ckyrm goguslerm de de agri var ama hic adet sancim yok arada kasiklarmda oluyo insallah canim hamileyzdr Rabbim hayirli evlatlar versn insallah.. evet canim haberdar et ben bu hafta belki gidemm doktora

canım benimde göğüsler çok hassas uçları sızlıyo kaşınıyo ve ucu ve uç çevresi koyulaştı.midem bulanıyor.kasıklarımda arada hafif adet olucam gibi oluyor
yinede çok ümitlenmek istemiyorum ama bu lekeler beni şüphelendirdi.neden böyle oldu bilmiyorum:26:
testte neden çıkmadı herkesin hemen çıkıyor. tek aklıma gelen geç döllenme olabileceği:18:
en son 20 ağustosta ilişki yaşadım eşimle.belki o günden kaldıysam çıkmamış olabilir
bende ilçedeyim ve buradada kandan gebeliğe bakmıyorlar.yarın bir vesileyle ile gidiyorum orada kan vericem aksilik olmazsa:44:
inşaallah ikimizde burada hayırlı haberlerimizi paylaşırız
dün gece rüyamda hamile olduğumu gördüm
inşaallah ikimizde hamişizdir

Insallah canim belirtiler oyle hayirlisi olsn rsbbim gonlumuze gore versn ..

Naptin canm tahlil yaptrdn mi

Naptin canm tahlil yaptrdn mi

yok gidemedim bugün yarın gidiyoruz inşaallah.ama ya çıkmazsa diye korkuyorum bir hafta daha mı beklesem diyorum.bir hafta da sabretmem imkansız.bakalım yarın olsun bir fırsatımız olursa yaptırcaz olmazsa bir kaç gün sonrada yaptırabilirim.
canım sen evde test yaptın mı tekrar benim test yoktu bugün yapamadım:26:
bir gelişme var mı sende?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…