- Konu Sahibi ayse_firuzemm
-
tatlım, ben halaa regl olmadım ve sabah ki testte çift çizgiyi gördüm. Inşallah sende en kısa zamanda bebeğine kavuşursun bunu gönülden diliyorum...
yaw neler neler yazıyorum buraya kendime şaşırıyorum. bekarken yanımda cinselliğin c si konuşulsa o ortamdan kaçıyordum ablam diyodu ki sen nasıl evlencen. şimdi de ne var ne yok konuşuyom. aboooow
canim ya cok tatlisin vallah sesli güldüm canim yanlis anlama tatliligina
merhaba,
konuşuyom konuşuyom da artık içim kan ağlıyo. 14 şubatta hamile olduğumu öğrendim ve şaka gibi 1 nisan da bebeğimi kaybettim.
Ayşe firuzem ne yapıyor acaba, var mı bebiş?
canım inanamıyorum gerçekten çok üzüldüm
o duyguyu iki tane bebek kaybetmiş birisi olarak çok iyi anlıyorum.
RABBİM SABIR VERSİN.VE ENYAKIN ZAMANDA TEKRAR HAMİLE KALIP UNUTURSUN ACINI İNŞAALLAH.
ben hala hamile kalamadım.nete de çok girmiyorum.
inşaallah RABBİM DİLEYEN HERKESE HAYIRLI EVLATLAR VERSİN.
Bu durumdan nefret ediyorum ama ben de 36 günde bir adet oluyorum4 aydır bebek istiyoruz.Bu ay doktorum yumurta takibi yapalım dedi 3 günde bir çağırdı adetimin 18.günü yumurtam 16mm 'di.Yani yavaaaaaaşşşş yavaşşş büyüyor niye böyleyim anlamıyorum ki 16 yaşından bu yana (28 yaşındayım) her ay 5-6 gün daha geç adet oluyorum. 23-24.gün yumurtam çatlıyor sanırım ilk kez bu ay öğrenicem işte.Kistim olmadığına göre çatlamadan kalan yumurtam yok gibi görünüyor ama biye bu kadar geç anlamıyorum ki tanıdığım herkes 28 günde bir oluyor sorunlu gibi hissediyorum kendimi...
merhaba canım, aynen bende öyleyim geç adet oluyorum ve sinir bozan yanı hormon testlerim temiz çıkıyor. bir kez hamilelik yaşadım fakat düştü
bazan isyan ediyorum.....
Ben kan tahlili yaptrmdm doktora gttm alttan muayene yapti tahlil yapmadan ozel hastaneydi kan testini en son soyledi bende para koparmak istiyolar test alir yaparm dedm oda negatf cikti.. ilcedeym hastane yok saglk ocagi var kan tahlili yapmylr.. benim lekelenme 1 gun oldu cok az benimde peceteye geldi sirf kahverengiydi hic kan yoktu bu sabah sabah namaznda yaptm idrar testi negatifti cope attigim halde aklimdaydi ya bi cizgi daha cktysa die gidip gelip baktm :) mide bulantm var bas donmem de var 1 haftadr cok idrara ckyrm goguslerm de de agri var ama hic adet sancim yok arada kasiklarmda oluyo insallah canim hamileyzdr Rabbim hayirli evlatlar versn insallah.. evet canim haberdar et ben bu hafta belki gidemm doktora35-40 günde adet olup hamile kalan arkadaşlar lütfen burada bizlere anlatırmısınız?
Hamileliğinizi ADET GEÇTİKTEN kaç gün sonra öğrendiniz?
veya geç adet olup, geç döllenme ile hamilelik şüphesi yaşayan arkadaşlar gelin burada toplanalım fikirlerimizi paylaşalım
HAYDİ CANLARIM BENİ ÇOK BEKLETMEYİN
TOPİĞİMİZ HERKESE HAYIRLI OLSUN
Ben kan tahlili yaptrmdm doktora gttm alttan muayene yapti tahlil yapmadan ozel hastaneydi kan testini en son soyledi bende para koparmak istiyolar test alir yaparm dedm oda negatf cikti.. ilcedeym hastane yok saglk ocagi var kan tahlili yapmylr.. benim lekelenme 1 gun oldu cok az benimde peceteye geldi sirf kahverengiydi hic kan yoktu bu sabah sabah namaznda yaptm idrar testi negatifti cope attigim halde aklimdaydi ya bi cizgi daha cktysa die gidip gelip baktm :) mide bulantm var bas donmem de var 1 haftadr cok idrara ckyrm goguslerm de de agri var ama hic adet sancim yok arada kasiklarmda oluyo insallah canim hamileyzdr Rabbim hayirli evlatlar versn insallah.. evet canim haberdar et ben bu hafta belki gidemm doktora
canım benimde göğüsler çok hassas uçları sızlıyo kaşınıyo ve ucu ve uç çevresi koyulaştı.midem bulanıyor.kasıklarımda arada hafif adet olucam gibi oluyor
yinede çok ümitlenmek istemiyorum ama bu lekeler beni şüphelendirdi.neden böyle oldu bilmiyorum:26:
testte neden çıkmadı herkesin hemen çıkıyor. tek aklıma gelen geç döllenme olabileceği:18:
en son 20 ağustosta ilişki yaşadım eşimle.belki o günden kaldıysam çıkmamış olabilir
bende ilçedeyim ve buradada kandan gebeliğe bakmıyorlar.yarın bir vesileyle ile gidiyorum orada kan vericem aksilik olmazsa:44:
inşaallah ikimizde burada hayırlı haberlerimizi paylaşırız
dün gece rüyamda hamile olduğumu gördüm
inşaallah ikimizde hamişizdir
canım benimde göğüsler çok hassas uçları sızlıyo kaşınıyo ve ucu ve uç çevresi koyulaştı.midem bulanıyor.kasıklarımda arada hafif adet olucam gibi oluyor
yinede çok ümitlenmek istemiyorum ama bu lekeler beni şüphelendirdi.neden böyle oldu bilmiyorum:26:
testte neden çıkmadı herkesin hemen çıkıyor. tek aklıma gelen geç döllenme olabileceği:18:
en son 20 ağustosta ilişki yaşadım eşimle.belki o günden kaldıysam çıkmamış olabilir
bende ilçedeyim ve buradada kandan gebeliğe bakmıyorlar.yarın bir vesileyle ile gidiyorum orada kan vericem aksilik olmazsa:44:
inşaallah ikimizde burada hayırlı haberlerimizi paylaşırız
dün gece rüyamda hamile olduğumu gördüm
inşaallah ikimizde hamişizdir
Naptin canm tahlil yaptrdn mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?