1-2 günde gideceği yere nasıl hazırlık yapılırki çok saçma
canım zaten alacağın bir kac özel sey haricinde herseyi veriyorlar onlar 2 bavul esya veriliyormus.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1-2 günde gideceği yere nasıl hazırlık yapılırki çok saçma
asker malzemesi satan yerlerde var cnm ama gitmeden koctas dan nalbur trzi yerlerden de alabilirsin
evliyken yasamadiginiz icin sanslisinz gercekten
ayni yatakta ayni evde bir okunca
hele de daha 2 sene bile olmamissa
cok zor eliyor![]()
az önce aşkımla konuştuk yine ağladımcanım benim beni güldürmek için neler yapıyor... bu belirsizlik can sıkıntısı aslından neden o kdar geç açıklıyorlr ki...ALLAH(C.C)'ım askerlerimize sağlık versin ayaklarını taşa değdirmesin inşaALLAH(C.C)....
![]()
Çok zordur canım Allahım sabırlar versin herkese sabır versin daha gitmeden acı oturdu gögsüme nasıl sabredicem bilmiyorum bugün sınavda haber alamıyorum şuan şimdiden başladı sanki![]()
aynen öyle canım :)
beniim eşim gittiğinden beri diyor, kıymetini anladım
15 senedir yanındayım. hiç bu kadar uzak kalmadık . seni daha çok seviyorum artık diyorr
cdden çok düşüyorlar üstüne, ama yine de çabuk gelmesini tercih ederimeskiden de düşkündü yetiyodu bana o düşkünlükkk
aynen öyle canım :)
beniim eşim gittiğinden beri diyor, kıymetini anladım
15 senedir yanındayım. hiç bu kadar uzak kalmadık . seni daha çok seviyorum artık diyorr
cdden çok düşüyorlar üstüne, ama yine de çabuk gelmesini tercih ederimeskiden de düşkündü yetiyodu bana o düşkünlükkk
Askerde yanlarında ilaç götürülebiliyormu kızlar içeri sokuyorlarmı agrı kesici,boğaz pastili gibi şeyler alıcamda :18:
bencede çok saçma, şimdiden panik oluyorum, nasıl yetiştireceğiz diye kafma takıyorum. son saatler hasret gidermek varken koşturmacayla geçecek1-2 günde gideceği yere nasıl hazırlık yapılırki çok saçma
asker malzemesi satan yerlerde var cnm ama gitmeden koctas dan nalbur trzi yerlerden de alabilirsin
evliyken yasamadiginiz icin sanslisinz gercekten
ayni yatakta ayni evde bir okunca
hele de daha 2 sene bile olmamissa
cok zor eliyor![]()
evett canımm.. bizde öğrendik daha idrak edemeden 11inde gitti 12sinde uçak bileti yoktu((
Askerde yanlarında ilaç götürülebiliyormu kızlar içeri sokuyorlarmı agrı kesici,boğaz pastili gibi şeyler alıcamda :18:
Teşekkür ederim canım inşallah alıyorlardır en azından dedim bir agrı kesici boğaz pastili falan işe yarar mantar kremi falan alıcam yanlarında koyucam onlarıda almazlarsa denemiş oluruz napalım :85:
sorun olmaz heralde sen genede koy canım alırlar belki
Kızlar nerelerdesiniz hazırlıklar nasıl gidiyor neden kimse yok ki![]()
herkes hazırlıklara yoğunlaştı heralde canım haftaya baya kalabalık olur burası
Bizde öyle canım bayağı yogun durumlar işte olmasam bende her dakikamı saniyemi yanında geçirirdim ama işte elimden gelse akşama gidicem artık![]()
anladım canım ilk başlar gerçekten çok zor alışana kadar baya bi zorluyo