• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

asker malzemesi satan yerlerde var cnm ama gitmeden koctas dan nalbur trzi yerlerden de alabilirsin
evliyken yasamadiginiz icin sanslisinz gercekten
ayni yatakta ayni evde bir okunca
hele de daha 2 sene bile olmamissa
cok zor eliyor :(

Çok zordur canım Allahım sabırlar versin herkese sabır versin daha gitmeden acı oturdu gögsüme nasıl sabredicem bilmiyorum bugün sınavda haber alamıyorum şuan şimdiden başladı sanki :43:

az önce aşkımla konuştuk yine ağladım :( canım benim beni güldürmek için neler yapıyor... bu belirsizlik can sıkıntısı aslından neden o kdar geç açıklıyorlr ki...ALLAH(C.C)'ım askerlerimize sağlık versin ayaklarını taşa değdirmesin inşaALLAH(C.C).... :72:

Amin canım inşallah Allahım herkesin yardımcısı olsun çok zor ağlıyorum sürekli geceden beri uyumadım sınava gidicek diye kalktık erkenden şimdiden başladı sanki içim yanıyor Allahım sen sabır ver bizlere Amin:43:

Çok zordur canım Allahım sabırlar versin herkese sabır versin daha gitmeden acı oturdu gögsüme nasıl sabredicem bilmiyorum bugün sınavda haber alamıyorum şuan şimdiden başladı sanki :43:

ilk gunler zor.. gonderecegini bildigin icin tadini da cikaramiyorsun hic birseyin
zor ama onu yapmamaya calis.. cidden saatler bile kiymetli uzulmeden eglenerek guzel guzel gecirin son zmnlari onu da strese sokmadan
gittigi gun oldukca zor zatem bi kac gun ailen dahil kimseyi istemiyosun
gececek gunler gelecek laflarini duymak istemiosun
ben burasi sayesinde rahatldm kizlar sagolsun herkes anliyor birbirini
disardan yasamis ya da yasamamis olanlar degil o an yasayanlar anliyor halden
sonra yemin toreninden sonrasi biraz zor geciyor eger gorduysen
ama onu da atlatin a alismaya basliyosun gunler biraz daha kolay ve hizli geciyor
ama ben su son 40 li gunlere dustugumuzdem beri yine kotu oldum

kisacasi zor :) ama geciyor .. simdiden uzulme sakin.. keyfini cikarin ssesini istediginz zaman duydugunuz gorebildiginiz zamanlarin .. burda dertlescek cok gunlerimiz olcak ;)
en buyuk askerlerr bizimi askerlerrrrrr

Şuan tadını çıkarmaya çalışıyoruz canım egleniyoruz ama işte hep iç buruk hazırlıklar falan zaman yaklaştıkça ugraştıkca korkular atlatıcaz geçicek biliyoruz ama çok zor geçicek :14: Gerçekten bizi en iyi biz anlarız bizim gibi şuan hasret çekenler inşallah burda hepimiz birbirimize destek oluruz ben şuan bile kimseyle ugraşamıyorum doluyum sinirlerim gergin gidince düşünemiyorum kendimi :43:

Askerde yanlarında ilaç götürülebiliyormu kızlar içeri sokuyorlarmı agrı kesici,boğaz pastili gibi şeyler alıcamda :18:

Günaydın arkadaşlar..
Haftaya bugün açıklanmış olacak sınav sonuçları ve gidecekleri yerler..

aynen öyle canım :)
beniim eşim gittiğinden beri diyor, kıymetini anladım
15 senedir yanındayım. hiç bu kadar uzak kalmadık . seni daha çok seviyorum artık diyorr
cdden çok düşüyorlar üstüne, ama yine de çabuk gelmesini tercih ederim :( eskiden de düşkündü yetiyodu bana o düşkünlükkk

sırf bu yüzden gitmesine seviniyorum desem:1: ya da olumlu yönlerini görüp kendimi rahatlatmak istiyorum, dönünce her şey güzel olacak diyorum:17:

aynen öyle canım :)
beniim eşim gittiğinden beri diyor, kıymetini anladım
15 senedir yanındayım. hiç bu kadar uzak kalmadık . seni daha çok seviyorum artık diyorr
cdden çok düşüyorlar üstüne, ama yine de çabuk gelmesini tercih ederim :( eskiden de düşkündü yetiyodu bana o düşkünlükkk

sırf bu yüzden gitmesine seviniyorum desem:1: ya da olumlu yönlerini görüp kendimi rahatlatmak istiyorum, dönünce her şey güzel olacak diyorum:17:

kızlar eşim sabah 9 da sınava gitti, daha dönmedi. inşallah hakkımızda en hayırlı olan yer çıkar.

Askerde yanlarında ilaç götürülebiliyormu kızlar içeri sokuyorlarmı agrı kesici,boğaz pastili gibi şeyler alıcamda :18:

götüremiyorlar diye biliyorum

1-2 günde gideceği yere nasıl hazırlık yapılırki çok saçma
bencede çok saçma, şimdiden panik oluyorum, nasıl yetiştireceğiz diye kafma takıyorum. son saatler hasret gidermek varken koşturmacayla geçecek:14:

asker malzemesi satan yerlerde var cnm ama gitmeden koctas dan nalbur trzi yerlerden de alabilirsin
evliyken yasamadiginiz icin sanslisinz gercekten
ayni yatakta ayni evde bir okunca
hele de daha 2 sene bile olmamissa
cok zor eliyor :(

ben de bir buçuk yıllık evliyim, seni çok iyi anlıyorum:ssz:

evett canımm.. bizde öğrendik daha idrak edemeden 11inde gitti 12sinde uçak bileti yoktu:(((

çok zor olmuştur sizin için:17:

Benim sevdigimde bu sabah girdi sınava canım sabah bayağı erken gitmişti şimdi döndü eve bekletiyorlarmış bayağı içerde o yüzden çıkamamıştır :31: Bugün bir kez daha anladım çok zor :43:

Teşekkür ederim canım inşallah alıyorlardır en azından dedim bir agrı kesici boğaz pastili falan işe yarar mantar kremi falan alıcam yanlarında koyucam onlarıda almazlarsa denemiş oluruz napalım :85:

Back
X