Biz 12 aralık şafak 158 diye başladık
evet öyle olması lazım zaten şimdi 180den basladık saymaya, 12 aralıkta 168 oluyo gerci.
ama safak saymaya basladık derken, bunu kastetmiştim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biz 12 aralık şafak 158 diye başladık
evet öyle olması lazım zaten şimdi 180den basladık saymaya, 12 aralıkta 168 oluyo gerci.
ama safak saymaya basladık derken, bunu kastetmiştim :)
kızlar şafak saymaya başlamak için acele etmeyin zaten önünüzdeki 5.5 ay saymaktan psikopata bağlicaksınız![]()
10 aralık gecesi sonuçlar açıklanır. genelde sayfa kitleniyor zaten bi kaç saat başında bekleyip anca öğreniyorsunuz.
Bende bu duruma çok sinir oldum ya gitmeden 1 2 gün önceden açıklıyorlar sadece çok saçma ya off![]()
kızlar aklıma geldikçe ağlıyorumkızım baba baba dedikçe hüzün çöküyor, daha 1 yaşında kuzum.
işin güzel tarafı eşim hiç olmadığı kadar romantikgidecek ya ondan
dönüncede çok değişiyorlarmış, eşlerine daha düşkün oluyorlarmış
![]()
kızlar aklıma geldikçe ağlıyorumkızım baba baba dedikçe hüzün çöküyor, daha 1 yaşında kuzum.
![]()
Allahım yardımcısı olsun herkesin gerçekten özlem hasret çok zor evli olunca dahada zordur bize böyle zorsa düşünemiyorumArkadaşlar birşey sorucam bu asma kilitlerden nerde bulabiliriz askerlik malzeme satan yerlerde mevcutmu :97:
![]()
malesef canım çok saçma ama böylee(
1-2 günde gideceği yere nasıl hazırlık yapılırki çok saçma