• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Nefes alamıycakmışım gibi ben şimdiden başladım sanki :43:

koyverme şimdiden canım hele onun yanında ağlamamaya çalış onun içinde çok zor. şimdi bide belirsizlik var tabi o yüzden dahada ağır geliyodur. zor olsada geçiyo canımm. üzülme zamanın tadını çıkarmaya bak

koyverme şimdiden canım hele onun yanında ağlamamaya çalış onun içinde çok zor. şimdi bide belirsizlik var tabi o yüzden dahada ağır geliyodur. zor olsada geçiyo canımm. üzülme zamanın tadını çıkarmaya bak

Çalışıyorum canım ağlamıyorum yanında gizli gizli başladım ağlamaya :14: eglenmeye zamanı değerlendirmeye çalışıyoruz en iyi şekilde ama içler buruk korku tedirginlik bişeylerde belli değil ya ondan galiba birbirimize hissettirmemeye çalışıyoruz ama nekdar başarabiliyorsak :43:

evet canım 347. dönemim ama bizim şafak daha çookkkk uzun dönem bekliyorum ben

Allahım sanada sabırlar versin canım bizim oda belli değil henüz :85: 347.dönem topigi hareketli bende girip önceki yazıları okuyorum ne gibi orluklar olmuş diye arada gel buraya burasıda senin artık

Allahım sanada sabırlar versin canım bizim oda belli değil henüz :85: 347.dönem topigi hareketli bende girip önceki yazıları okuyorum ne gibi orluklar olmuş diye arada gel buraya burasıda senin artık

amin canım sağoll
gelirim tabii yolum uzun malum:9:
bizim topic baya bi iyi canım. herkes birbirinin derdinden anlıyo sorunumuz ortak burda vakit geçirmek sohbet etmek çok iyi geliyo. çünkü dışarda kimse senin ne durumda olduğunu anlamıyo. sayılı gün değilmi geçer diyorlar o kadar.
bu söze ne kadar çok kızsamda günler geçmiyormuş gibi gelsede geriye dönüp bakınca geçiyo aslında.
inşallah sizde sorunsuz bi şekilde atlatırsınız canım. hep hayırlısını dile.

amin canım sağoll
gelirim tabii yolum uzun malum:9:
bizim topic baya bi iyi canım. herkes birbirinin derdinden anlıyo sorunumuz ortak burda vakit geçirmek sohbet etmek çok iyi geliyo. çünkü dışarda kimse senin ne durumda olduğunu anlamıyo. sayılı gün değilmi geçer diyorlar o kadar.
bu söze ne kadar çok kızsamda günler geçmiyormuş gibi gelsede geriye dönüp bakınca geçiyo aslında.
inşallah sizde sorunsuz bi şekilde atlatırsınız canım. hep hayırlısını dile.

Amin canım inşallah gerçekten burda insanın halinden anlıyorlar dışarda arkadaşların bile sayılı gün geçer şöyle böyle diyorlar içinde olunca farklı oysaki :14: zaman geçiyor dönüp bakıldığında inşallah anlamadan çabucak geçiverir yaklaşırız şafak doğan güneş diyceğimiz günleride görürüz.önceden yakın yer olsun kısa dönem olsun diye kendimi yiyordum şuan tek duam hayırlısı olsun inşallah herkes için :72:

Amin canım inşallah gerçekten burda insanın halinden anlıyorlar dışarda arkadaşların bile sayılı gün geçer şöyle böyle diyorlar içinde olunca farklı oysaki :14: zaman geçiyor dönüp bakıldığında inşallah anlamadan çabucak geçiverir yaklaşırız şafak doğan güneş diyceğimiz günleride görürüz.önceden yakın yer olsun kısa dönem olsun diye kendimi yiyordum şuan tek duam hayırlısı olsun inşallah herkes için :72:

amin canım aminnn

Kızlar 6 gün sonra sonuçlar çıkıyor Allah hepimizin yardımcısı olsun sayılı gün çabul geçer diyorum. 156 gün burada hep birlikte sayarız artık :)

Amin canım inşallah çabucak atlatıcaz hep beraber Allahım yardımcımız olsun hayırlısı olsun inşallah :72:

Amin canım inşallah Allahım herkesin yardımcısı olsun çok zor ağlıyorum sürekli geceden beri uyumadım sınava gidicek diye kalktık erkenden şimdiden başladı sanki içim yanıyor Allahım sen sabır ver bizlere Amin:43:

ah canım o kadar iyi anlıorum ki seni aşkımda cumartesi girdi... Bu da geçecek ALLAH(C.C)'ın izniyle telefonda sesini duymak bile gözlerimin nemlenmesine yetiyor ve çok gergin ve agrasifim etrafıma karşı :43:

Son düzenleme:
Sorma canım etrafıma çok gergin sinirli davranıyorum o yumuşak başlı kız gidicek sanırsam artık gidince daha kötü olucak :43: Allahın izniyle atlatıcaz hayırlısıyla inşallah bu günleride :72:

Sorma canım etrafıma çok gergin sinirli davranıyorum o yumuşak başlı kız gidicek sanırsam artık gidince daha kötü olucak :43: Allahın izniyle atlatıcaz hayırlısıyla inşallah bu günleride :72:

inşaALLAH(C.C) canım...birbirimize destekte olacağız inşaALLAH(C.C)..

haftaya bugün burada hepimizinki belli olmuş olucak kızlar inşallah haklarında hayırlısı olur beni heyecan bastı

amin canım inşaALLAH(C.C)... ben ağlıyorum ya dayanamıyorum :43: ALLAH(C.C)'ım yardım et hepimize amin inşaALLAH(C.C) :43:

Son düzenleme:
Sevgilim bugün sınava girdim.Bakalım 1 hafta sonra ne olacak.
Kızlar birde haftaya sınav yerlerini öğrenmemiz için ne gerekli? Tc kimlik numarası yeterli mi yoksa şifre falanda mı var?

Back