349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kavuşanların gözüü aydıınn yarın kavuşaklara zaman hızlaa geçsin..ömür boyu mutlu olalıımm hepimiz çok şükürr geçtiiii geçtiiiiiiiiii ALALH ıma şükür..bu arad a herkesin KANDİLİ MÜBAREK OLSUNN.....

iyi akşamlar yarenlerim
kavuşan herkesin gözüaydın.Allah bir daha ayrılık yaşatmasın kimselereKendimi izin kullanmadan dönen askerlerden,sevdiceğine en geç kavuşacak yaren olarak ilan ediorum kendimi. sabır deniz sabır 1güncük kaldı

Bende yarın bebeğime kavuşuyoruum inşallah akşam işten geldigimde evde olucak 5 gün boyuncada beraber olucaz Sağ salim gelsin askerlerimiz kızlar kavuşanların gözü aydın yarın akşam ve 5 gün boyunca giremem artık

kizlar hepinizin gözü aydin sizin burda kavusma heycaninizi okudukca bende eylül ayini düsündükce heycanlanmaya basladim simdiden Rabbim bi daha ayrilik göstermesin hic birimize insAllah

Uyku tutmuyor,sabah 11 de kocama kavuşuyorum😊hala inanamasamda durum böyle.herkes sevdiğine kavuşuyor,forum iyice sessizleşti,duygulandım❤

Günaydın yarenlerimmmm

sabah herşeyimi karşılamaya otogara gittim daha önce konuştuğumuz da karşılamaya gelme babam gelecek demişti..ama ben durabilir miyim ? sabah 5 de uyandım..hemen saçlarımı yaptım üstümü giyindim çıktım evden..otogarda bekliyorum baktım otobüsü geldi, valizlerini aldı, tlfla beni aramaya başladı..bende tam arkasına geçtim telefonu açtım aşkıımmmm dedim ve döndü..o anı anlatamam kızlar, hayatımda daha önce bu kadar mutlu olduğum başka bir an yoktu sanırım..sarıldım sıkı sıkı gözyaşlarımı tutamadım.. 6 ayın acısını dakikalarca sarılarak çıkarmak istedim..ama kızlar askerim o kadar çökmüştü ki, normalde iri yapılı, kaslı adam çökmüş, zayıflamış çok kötü oldum onu öyle görünce..neyse ki bundan sonra hem ben hem annesi ona gereken ilgiyi gösterir eski haline hemencecik döndeririz

Darısı kavuşamayan, bugün kavuşacak olan tüm asker yarenlerime olsun..
askerimi eve bıraktım işe döndüm..şimdi nasıl geçecek zaman nasıl kavuşucam ona tekrar bilmiyorum

gunaydın canım onada suprız olmustur.

tam doyamadan ayrılmak kotu canım sımdı zaman gecmez sana:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…