sormA canım ya son saatler hiç geçmiyor......
Sanada hayrlı kavuşmalarrrrr
bu sadece geçici bir veda tatlım bole güzel insanları bulmuşuz yitirirmiyiz hiçbu akşamdan sonra 2-3 gün giremem nete ondan dedim bizimki hiç haz etmez çok ilgli ister bende zaten onla uğraşmaktan vakit bulamam p.tesiyi bulur aranıza dönemem oyüzden yani.... daha ben size neler anlatıcam ya durun bakalım gelinliği beğenicekmisiniz altına çok iddiali renkte bir ayakkabı giymeyi planlıyorum bakalım kimler beğenicek kimler beğenmiycek ohooooo daha birsürü mevzu var sizi evericezzz allahın izniyle dimi ama
Canımcım sen begenirsinde biz begenmezmiyiz hiç hepicigini merakla dört gözle bekliyorum bizede fikir olur siz ilk gelinlerimiz olucaksınız inşallah sonracıgıma evlilik nasıl birşeymiş ne zormuş görelim ögrenelim bilgi edinelim dimibu sadece geçici bir veda tatlım bole güzel insanları bulmuşuz yitirirmiyiz hiçbu akşamdan sonra 2-3 gün giremem nete ondan dedim bizimki hiç haz etmez çok ilgli ister bende zaten onla uğraşmaktan vakit bulamam p.tesiyi bulur aranıza dönemem oyüzden yani.... daha ben size neler anlatıcam ya durun bakalım gelinliği beğenicekmisiniz altına çok iddiali renkte bir ayakkabı giymeyi planlıyorum bakalım kimler beğenicek kimler beğenmiycek ohooooo daha birsürü mevzu var sizi evericezzz allahın izniyle dimi ama
amin canım Rabbim hiçbirimizi birdaha ayırmasınnn
Kızlaaaaarrrrr ayaklarım tutmuyo suprız yapmış suan arabadayım sevdıgıme gıdıyrmmmm.......... Tıtrıyrm resmennn
Kızlaaaaarrrrr ayaklarım tutmuyo suprız yapmış suan arabadayım sevdıgıme gıdıyrmmmm.......... Tıtrıyrm resmennn
Bir eskiye döndümde ilk ugurladıgım zamanlara herkes Zeynep neden bukadar mutsuzsun neden hiç gülmüyorsun bu hep böylemi sürücek 5ay hiç yüzün gülmüycekmi derdi ailem iş arkadaşlarım çevremdeki herkes ben nasıl gülseydim içim acıyordu kalbim yanıyordu sanki ben hiç ozaman gülmenin ne demek oldugunu bilmiyordumki hiç gülmemiştim sanki gülmek mutlu olmak neydiki askerimle beraber gitmişti sanki anlayamadım nasıl becerebildirdimki tekrardan gülebilmeyi zorladılar yapamadım bilmedigim birşeyi nasıl yapabilirdimki bildiğim birşeyi unutmuşmuydum yoksa...Ozamanlar burayada yazmıştım yaşam sevincim gitmiş o sevinç o mutluluk yokki içimde güleyim gülümsesemde içimden gelerekmi olurki yapmacık durmazmıydı? ve o gün buraya yazdım evet yaşam sevincimi orda bıraktım 12.12.2012 16:45de askerimin askeriyenin içine girerken arkasını dönüp el salladıgında bavulunu çekerek götürmeye çalıştıgında nereye gittigini bilmeden tedirgin ve aglamamak için kaçarak sarılışının ardından gözyaşlarını görmeyelim diye evet yaşam sevinçim kollarımın arasından akıp gitmişti ve ben onu geri alıcaktım söz verdim geri alıcaktım yaşam sevincimi... Yarenler ben sözümü tutmaya gidiyorum yaşam sevincimi geri almaya gidiyorum
canım sen beni ağlatcakmısın?boşver dönme o günlere.neler yaşadık neler çektik nasıl geçer şu koca 155gün dedik.ve nasıl geçtiğini de bi biz biliriz.ama geçti çok şükürherşeyi bıraktık onlarla oraya,yaşama sevincimizi bile.ama şimdi tekrar alma zamanı.sevdiklerimizi alıcaz oradan artık bitti başka yok
Bir eskiye döndümde ilk ugurladıgım zamanlara herkes Zeynep neden bukadar mutsuzsun neden hiç gülmüyorsun bu hep böylemi sürücek 5ay hiç yüzün gülmüycekmi derdi ailem iş arkadaşlarım çevremdeki herkes ben nasıl gülseydim içim acıyordu kalbim yanıyordu sanki ben hiç ozaman gülmenin ne demek oldugunu bilmiyordumki hiç gülmemiştim sanki gülmek mutlu olmak neydiki askerimle beraber gitmişti sanki anlayamadım nasıl becerebildirdimki tekrardan gülebilmeyi zorladılar yapamadım bilmedigim birşeyi nasıl yapabilirdimki bildiğim birşeyi unutmuşmuydum yoksa...Ozamanlar burayada yazmıştım yaşam sevincim gitmiş o sevinç o mutluluk yokki içimde güleyim gülümsesemde içimden gelerekmi olurki yapmacık durmazmıydı? ve o gün buraya yazdım evet yaşam sevincimi orda bıraktım 12.12.2012 16:45de askerimin askeriyenin içine girerken arkasını dönüp el salladıgında bavulunu çekerek götürmeye çalıştıgında nereye gittigini bilmeden tedirgin ve aglamamak için kaçarak sarılışının ardından gözyaşlarını görmeyelim diye evet yaşam sevinçim kollarımın arasından akıp gitmişti ve ben onu geri alıcaktım söz verdim geri alıcaktım yaşam sevincimi... Yarenler ben sözümü tutmaya gidiyorum yaşam sevincimi geri almaya gidiyorum
Allahım su an ç.dışı olanlara özeniyor ve bende ç.dışı olmak istiyorum ç.dışı olanlar sevdikleriyle çünkü...Saat 15.20 18.00 i bir görsem gerisi çorap söküğü gbi gelicek zaten ama 18.00 olsa bi
Amin canım benim inşallahçok duygusal depügümüz bile sanırım artık üzerimizden atıyoruz onların çıkması bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?