349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

evet canım,zaten herkesin kavuşma anını paylaşacağı günü bekliorum sabırsızlıkla.kısa süreli olabilir ayrılık ona izin var ama uzun süreli ayrılıklara izin yok artık yeni fikirler,farklı şeyler severim ben de,merakla bekliorum öyleyse tüm hazırlıkları.her şey istediğimiz gibi giderse çok az bi zamana sıkıştırmam gerekicek herşeyi, benm açımdan da fikir olur.

Canımcım sen begenirsinde biz begenmezmiyiz hiç hepicigini merakla dört gözle bekliyorum bizede fikir olur siz ilk gelinlerimiz olucaksınız inşallah sonracıgıma evlilik nasıl birşeymiş ne zormuş görelim ögrenelim bilgi edinelim dimi
amin canım Rabbim hiçbirimizi birdaha ayırmasınnn

Amin canım inşallah

Son düzenleme:
Bir eskiye döndümde ilk ugurladıgım zamanlara herkes Zeynep neden bukadar mutsuzsun neden hiç gülmüyorsun bu hep böylemi sürücek 5ay hiç yüzün gülmüycekmi derdi ailem iş arkadaşlarım çevremdeki herkes ben nasıl gülseydim içim acıyordu kalbim yanıyordu sanki ben hiç ozaman gülmenin ne demek oldugunu bilmiyordumki hiç gülmemiştim sanki gülmek mutlu olmak neydiki askerimle beraber gitmişti sanki anlayamadım nasıl becerebildirdimki tekrardan gülebilmeyi zorladılar yapamadım bilmedigim birşeyi nasıl yapabilirdimki bildiğim birşeyi unutmuşmuydum yoksa...Ozamanlar burayada yazmıştım yaşam sevincim gitmiş o sevinç o mutluluk yokki içimde güleyim gülümsesemde içimden gelerekmi olurki yapmacık durmazmıydı? ve o gün buraya yazdım evet yaşam sevincimi orda bıraktım 12.12.2012 16:45de askerimin askeriyenin içine girerken arkasını dönüp el salladıgında bavulunu çekerek götürmeye çalıştıgında nereye gittigini bilmeden tedirgin ve aglamamak için kaçarak sarılışının ardından gözyaşlarını görmeyelim diye evet yaşam sevinçim kollarımın arasından akıp gitmişti ve ben onu geri alıcaktım söz verdim geri alıcaktım yaşam sevincimi... Yarenler ben sözümü tutmaya gidiyorum yaşam sevincimi geri almaya gidiyorum

Kızlaaaaarrrrr ayaklarım tutmuyo suprız yapmış suan arabadayım sevdıgıme gıdıyrmmmm.......... Tıtrıyrm resmennn

canım gözünaydın harika bi sürpriz bu harikaaaa koş sevdiceğine,Allah bir daha ayrılık acısı yaşatmasın

canım sen beni ağlatcakmısın?boşver dönme o günlere.neler yaşadık neler çektik nasıl geçer şu koca 155gün dedik.ve nasıl geçtiğini de bi biz biliriz.ama geçti çok şükür herşeyi bıraktık onlarla oraya,yaşama sevincimizi bile.ama şimdi tekrar alma zamanı.sevdiklerimizi alıcaz oradan artık bitti başka yok

Ağlamayalım kuzum ağlasakta artık bitirmenin hafiflemenin mutlulugun aglaması olsun bitti çokşükür artık dedigimiz gibi geri alma zamanı

Allahım su an ç.dışı olanlara özeniyor ve bende ç.dışı olmak istiyorum ç.dışı olanlar sevdikleriyle çünkü...Saat 15.20 18.00 i bir görsem gerisi çorap söküğü gbi gelicek zaten ama 18.00 olsa bi

Yaaa bu kadar mı güzel anlatılabilir Allah başka ayrılıklar yaşatmasın canım bitti çok şükür

Ben saatleri sayıyorum güzelim çevrimdışıyım ama hala kocamsızım Ama onlarda gelsin artık bütün sevenler kavuşsun

Şaka gibi,sahiden bitti mi?
Hala inanamıyorum,eşim yarın sabah yanımda ama bana kalsa daha dönmeyecekmiş gibi:)

Hepimizi güzel günler bekliyor,burada en zor zamanlarımızı beraber atlattık,RAbbim başka zorluk yaşatmasın.evlenecek arkadaşlardan davetiye bekliyoruz artık😊

kızlar ben aklımdayken depükliyim yarın sabah kavuşucak olanları kendimle beraber sonra kalır malır kafa gitti zaten tamamen hadi bakalım uçalım sevdiceklerimizin kucağınaaaa düşelim benide depükleyin bi koyun yârimin yanına varayım

gültenim,yaramazpisi, pikolata,deniz,gew90,sand5, sofiajulian ve tabiki bendeniz için geliyor sıradaki depüklerrrrrrrrrr (kızlar adını yazmayı unuttuğum varsa affola bugünün kusuruna bakılmaz)Eki Görüntüle 713554 Eki Görüntüle 713555 Eki Görüntüle 713556 Eki Görüntüle 713557 Eki Görüntüle 713558 Eki Görüntüle 713559 Eki Görüntüle 713560 Eki Görüntüle 713561

hadi bakem yaylanın boşalt topiği boşaltttt

Eki Görüntüle 713067 Eki Görüntüle 713068 Eki Görüntüle 713069 Eki Görüntüle 713070 Eki Görüntüle 713071 Eki Görüntüle 713072

arkadaşlar bu son ayrılık acılarınız olsun.bırdaha Rabbım uzaklık ayrılık gostermesın.bır engelınız aradan kalkmıs olucak.
sızlerın adınıza cok sevınıyorum bende sızlerle tekrar o anları yaşadım hepınızı öpuyorumm bır kac gune beklıyorumm bır yere ayrılmayınnn..

ısımlerı hepsını yazamadım kızlar..şafagı sıfır olan herkese gelsınn..

hepinizin gözü aydın kızlar :) Allah bir daha sevdiklernizden ayrı bırakmasın hiç biriniziii, inşş hepinizz bundan sonra tüm hayallerinize kavuşursunuz, hepinizin güzel haberlerini alırız :) bizleri de unutmayınnn 351 lerin topiğine hep gelin, gelişmelernzden bizleri de haberdar edinn :) inşş bizim için de zaman su gbi akıpp giderrr

mesai bitttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii offf nehirnilim sende gidince anladım ki topik sona erdi resmen herkes sevdiğiyle bu cok guzel ama duygulandım nedense delı mıyım neyım boyle bırlkte bekledık paylastık falan ya sımdı herkes dagıldı gıbı geldı ben ıyıce duygu yogunluguna boguldum neyse sacmalamıyım bundan sonra sızdene vlılık dımaam selın kelebek benden bebek haberleri gelicek inşşş zhd de topiğin ilk bebişini dünyaya getircek ben cıkıyorum aksam yogunlk benı bekler hazırlıklarr............vaktım kalırsa yaprak aldım bugun okat yapragı yaoprak sarcam esıme etlı....

Kızlarrr hepinizin gözü aydın sizlerde kavuşuyosunuz askerlerinize. ama benim içim yine buruk. 347.dönemler kavuştu ben kavuşamadım şimdi sizler 349'lar kavuşuyosunuz ama ben hala kavuşamadım ama bu haksızlıkkkkk şaka bir yana Allahım banada göstersin kavuşmayı şu 55 gün göz açıp kapayıncaya kadar çabuk geçsin. Herkese bol hasret gidermelerrrr

Hayatımda aldıgım alacagım en guzel suprızdı hayr daha yarın gelecegıne ınanamazken bugun benı araması nerdesın demesı musaıtsen gel bi kahve içelim demesi hala şoktayım.. Aksam oldu ayrıldık sevdıcegımden! Cok guzel bı gundu tarıfı gercekten yok! o ılk an ayaklarım tutmuyodu yaa resmen gaza nasıl bastıgımı hatrlamıyrm ki kızlarr o an sevdıcegımı gordugum an hele bı sure dondum kaldım gercekten o anki duyguları anlatmam ımkansız umarm en yakın zamanda yaşamaynlarda yaşar❤❤❤ daha sonra yanından hıc ayrılmadım ama yarım saat 1 saat sonra sanki hiç gitmemiş hep yanımdaymıs hissine kapldım o rahatlıkla muhabbet ettık hep tek kelime askerlik gecmedi aramzda.. Sonra ara ara aklımdan gectı ama dıle getremedım bıle şaka degl demi bu ruyamı yanımda suan demı dıye dusundum oda sadece bı kez bitti artık çarşı izni değil bu demi dedi içim bi tuhaf oldu çünkü öyle bi söyleyişi vardıki kızlar bırakmamki zaten diyebldm((( gordukten sonra bı sure donup kalmıstımya ayrılırkende donup kaldım sanki gitti yok gibi hissettim bu psikolojıden umarm bı an once kurtulurum.. Yoksa her aksam aynı şeyleri hissedip uzulmek istemyrm ve ayrılır ayrılmaz özledim yazdı sevdıgım... Hasret bitmedi ama onun suan burda oldugunu dusunmek aynı memlektte aynı havayı tenefus edıyo olmamız bıle rahatlatıyo:) hepınıze ask dolu bı gun gecrmenızı diliyrm:) Sevdklerimizle bi ömür hayrlı huzurlu mutlu bi hayat gecirmemiz duasıyla tekrardan kandılınız mubarek olsun canlarım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…