• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kızlar sabah sabah sizleri okudukça ben bile heyecanlandım :9:
sıradaki dans iconları sizler için gelsin :21::24::32::62::64::66::65::118::119::124:

ayyy durun daha kavuşamayan yarenlerr varrrr :3::3::3:
günaydınn kızlarrr :16::16:
ne güzel tickerlar görüyorumm :32::32::32:
darısıı bizeee :72::72::72:

Gunaydın herkese:) kavusma anını guzel gecirin kızlar sonrasında evli olmayanlar ıcın dıyrm hersey aynı gecıyo sanrm askerdeyken bi beklntm yoktu sımdı daha zor olucak gece mesaj atmasını beklıyrm sabah (hala)bekliyrm ne plan yapıcak diye yani anlıycagınız biraz fazla ilgi beklıyr olablrm ama dusundumde oda haklı daha dun geldi sinirlenmeme gerek yok biraz rahatlamaya ıhtıyacı var sanrm:))) 😇😁😜

Bu arada alışkanlık olmus yedek subay sitesini yenileyip duruyrm gece gundz halbuki artık sadece 351lerin şfagı var orda ama yinede bakınıyrm bize:)))))

kaçta gıdeceksın karşılamaya bakımm:23:
11 de bincek kuzum 14.30 da burda olur Allahın izniyle :16:
kızlar sabah sabah sizleri okudukça ben bile heyecanlandım :9:
sıradaki dans iconları sizler için gelsin :21::24::32::62::64::66::65::118::119::124:

çok teşekkür ederim İlkaycım inşallah sizinde zamanınız çabucak geçer bizde sizin için heyecanlanıcaz daha :16:

kızlar günaydın herkese.. birazdan cıkcam almaya gidiyorum otogara..kalbim pat küt mideme agrılar giriyo..hiç uyumadım..

Gözüm aydın askerim döndüüüüü:16::16::16::16::16::16::16::16::16: Şimdi cumaya bile gitti. İçim bir tuhaf sanki tekrar gidecekmiş gibi geliyor gözünün içine bakıyorum beni bidaha bırakmasın diye:9: İkimizin psikolojiside biraz kaymış gibi ama geldi ya herşey çok güzel şimdii:46: Darısı tüm asker yarenlerinee:16:

Gözüm aydın askerim döndüüüüü:16::16::16::16::16::16::16::16::16: Şimdi cumaya bile gitti. İçim bir tuhaf sanki tekrar gidecekmiş gibi geliyor gözünün içine bakıyorum beni bidaha bırakmasın diye:9: İkimizin psikolojiside biraz kaymış gibi ama geldi ya herşey çok güzel şimdii:46: Darısı tüm asker yarenlerinee:16:

gözun aydın canım ne mutlu sıze Rabbım bır daha ayrılık gostermesın..

kavuştuk sonunda kızlar..ama suan da mutlluktan aglıyorum..o anı hiç unutmucam..ama evine gitti işte şuan..çok yorgundu fazla göremedim ama bunada şükür..darısı herkesin başına inşallah..

Biz de kavuştuk☺kızım babasını hiç unutmamış,kucağından inmedi.beraber parka gittik,kızım babasıyla oynadı.o mutlu hallerini görmek her şeye değerdi❤darısı tüm asker yolu gözleyenlerin başına

Biz de kavuştuk☺kızım babasını hiç unutmamış,kucağından inmedi.beraber parka gittik,kızım babasıyla oynadı.o mutlu hallerini görmek her şeye değerdi❤darısı tüm asker yolu gözleyenlerin başına

canım ya babası o nasıl unutulur.Insallah bır daha ayrılık gormezsınız.

Şuan saf gibi oldum yaa hıcbırınız yoksunuz burda tek basımaaa:27:

bende ıstıyorumm yarımı ama dusununce yarmı varr:31:

ayyyyy ne güzel kavuşma anlarınızı anlatmşsınızz öook güzell ALAH ım bir an önce cumayı getirsin bizede...çook güzellll olsun herşeyy...

Back