• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

işten çıktıktan sonra birdaha giremem canım çok koşturmacam var bu akşam öğlenden sonra depükleriz birbirimizi ama şimdi istersen yaramazpisiyi depükleyelim o gidicekmişşş nehiride depükledim ben ama nereye kayboldu o zıplarken bulutların arasında takılıp kaldı herhlde :1::1::1:
tamam kuzum öğleden sonra uçurcam seni :21:
gew,pisim,denizcim depükler size geliyor haydi uçun sevdiklerinizin kollarına :21:
Eki Görüntüle 713177 Eki Görüntüle 713178 Eki Görüntüle 713179 Eki Görüntüle 713180 Eki Görüntüle 713181 Eki Görüntüle 713182 Eki Görüntüle 713183
Çok bekledik dimi canım bencede az heryere yazasım var ŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ:72::nazar::16:

İlkin oldum ugurlu açılış olsun bakalım kuzum:9:çok komikmiş sert vurun sert kıyamam ama:27::52:

Canım benim güzel kuzucum bende hepinizi çok seviyorum elimden geldigince yardımcı olmaya çalıştım yararım olduysa ne mutlu bana:16:çok teşekkürederim cuma sabahı burdayım hayırlısıyla inşallah gelip depüklüycem sizi tekrar ama yinede gitmeden bir depükleyeyim:27::52::32::16:

Eki Görüntüle 713112 Eki Görüntüle 713116 Eki Görüntüle 713117 Eki Görüntüle 713118 Eki Görüntüle 713119

Birdaha ayrılık görmeyin inşallah kuzum:nazar::16:
bol depüklü olsun inşallah :16:
Desteğin için,pozitif enerjin için çok teşekkür ediyorum kuzum:16: seni her zaman dimdik huzurlu görmek bana da huzur verdi mutluluk verdi :16: iyi ki buraya gelmişim iyiki seni ve herkese tanımışım :16: bundan sonra da hep birlikte olmak dileğiyle :16:

kızlar bende belli bir saatten sonra olamam sanırım oyüzden bende depüklemek istiyorum siziiiiiii yavaştan bu toplu bir depük olsun ve yarın sabah akşam c.tesi kavuşacak tüm yaren dostlarıma gelsinnnnn allah hepinizden razı olsun iyki burda bveraber geçirdik bu zorlu dönemi hepimize iyi geldi burası yaşadığımız onca sıkıntıyı hepbirlikte atlattık ve bitirdik hadi bakalım kanatlanıp uçma zamanı şimdi bizlerde herkes sevdiğinin yârinin kollarına yelken açsınnnnnn

$JmDi6.webp

Gözünaydınız kızlarr:72::72::72: Hakettiniz bu mutluluğu darısı bana inşallah:ssz:

En geç ben kavuşuyorum:20:Teee 28 inde çıkcak:43::43:
Çok teşekkür ederiz canım olsun öyle düşünme sağsalim dönüyorlarya tabiki birgünün önemi var ama bundan sonra askerlik olmuycak :nazar::72:
Kızlar merhaba. Ne güzel hepiniz kavuşuyorsunuz sevdiceklerinize. Gözünüz aydın. Darısı başıma :72:
Çok teşekkürederiz canım darısı başıan kısa zamanda inşallah:nazar:çok az kaldıki kavuşuyoruz hepbirlikte:16:
Desteğin için,pozitif enerjin için çok teşekkür ediyorum kuzum:16: seni her zaman dimdik huzurlu görmek bana da huzur verdi mutluluk verdi :16: iyi ki buraya gelmişim iyiki seni ve herkese tanımışım :16: bundan sonra da hep birlikte olmak dileğiyle :16:
Canım kuzum benim bende güzel dostlugunuz için beni buralarda bırakmadıgınız için çok çok teşekkürediyorum hepimiz birbirimizin derdini dinledik derman olmaya çalıştık hepimiz aynı duyguları yaşadık iyi anladık birbirimizi güzelde bir arkadaşlık kurduk inşallah kimse bırakmazda buraları hep beraber güzel haberlerle dolar buralar inşallah:nazar::16::13::29:
kızlar ben hiç iyi değilim..iş arkadaşımla müzik açtık karşılıklı oynuyoruz..biri bizi durdursuuunnnnnnn :1: :1: :1: :9: :9: :9:

Oh yandan yandan halayda varmı halay teyteyetey bende istiyorum bende müzik açsam olurmuki benim çalıştıgım bölümün hepsi erkek :51: yukarı kata çıkıp birkaç kız bulsam iyi olabilir sanki :27:

Denizim gewim :) Kuzucuklarım artık isimleri bile karıştırır duruma geldim o yüzden böyle yazdım mazur görün çok heyecanlıyım :29:Öğleden sonra birşey olur işte giremem 4den sonrada komple yokum inşallah:nazar:Şimdiden sizide depükleyeyim içimde kalmasın aklıma gelmiyor başka yarın kavuşucak arkadaşımız kim vardı herşeyi karıştırdım ben artık :27:

Eki Görüntüle 713133 Eki Görüntüle 713134 Eki Görüntüle 713135 Eki Görüntüle 713136 Eki Görüntüle 713137 Eki Görüntüle 713137 Eki Görüntüle 713138

Allahım birdaha ayrılık göstermesin inşallah:nazar::16:

bi depükün beni böle duygulandıracagı aklımın ucuna bile gelmezdi..canım çok sagol inşallah hepimizde çok mutlu oluruz..

tamam kuzum öğleden sonra uçurcam seni :21:
gew,pisim,denizcim depükler size geliyor haydi uçun sevdiklerinizin kollarına :21:
Eki Görüntüle 713177 Eki Görüntüle 713178 Eki Görüntüle 713179 Eki Görüntüle 713180 Eki Görüntüle 713181 Eki Görüntüle 713182 Eki Görüntüle 713183

ya cidden cok duygulandım..cıkmıs benimki birlikten 3saat sonra bincek inşallah..yedim depükü uçarak giderim artık yarın sabah

:45:
kızlar bende belli bir saatten sonra olamam sanırım oyüzden bende depüklemek istiyorum siziiiiiii yavaştan bu toplu bir depük olsun ve yarın sabah akşam c.tesi kavuşacak tüm yaren dostlarıma gelsinnnnn allah hepinizden razı olsun iyki burda bveraber geçirdik bu zorlu dönemi hepimize iyi geldi burası yaşadığımız onca sıkıntıyı hepbirlikte atlattık ve bitirdik hadi bakalım kanatlanıp uçma zamanı şimdi bizlerde herkes sevdiğinin yârinin kollarına yelken açsınnnnnn

Eki Görüntüle 713229

canım gerçekten çok duygulandım.veda konuşması gibi olmuş ama biz hiç ayrılmıcaz inşallah,bütün güzel anılarımızı,tatlı telaşlarımızı birbirmizle paylaşıcaz.bu güzel arkadaşlığı kurduk devamını da getiricez inşallah.

kızlarr can yoldaşlarımmm
saat 9gibi kocacığımla buluştum.onu aldım aştidennn:D
evımıze geldıkkkk
miss gıbı kahvaltıııı
sanki hiç gitmemiş gibi kızlarrr
sanki okadarrr zaman sıkıntıyı bız cekmedıkk
unuttuk gittti ınanın...
hep beraberdık sankiii
ve suan malesef işteyim.. :( onu evde bırakıp işe geldim

evımıze geldıkkkk
miss gıbı kahvaltıııı
unuttuk gittti ınanın...
hep beraberdık sankiii

Canım çok çok sevindim rabbim birdaha ayırmasın herkes öyle diyor gelenler öyle olucak sanırım unutalım gitsin zaten:16:olsun akşama koçişinin yanına gidiceksin kuzum az kaldı bugünde bitiyor bundan sonraki bütün günlerde bizim inşallah:nazar::16:

evımıze geldıkkkk
miss gıbı kahvaltıııı
unuttuk gittti ınanın...
hep beraberdık sankiii

gözünaydın canım hiç işi düşünüpte kafanı takma ona.ne güzel kavuştun eşine.darısı bizlere ben cuma geceye kalanlardanım.sanki geçmiyo zaman geçmiyoo:31:

:45:

canım gerçekten çok duygulandım.veda konuşması gibi olmuş ama biz hiç ayrılmıcaz inşallah,bütün güzel anılarımızı,tatlı telaşlarımızı birbirmizle paylaşıcaz.bu güzel arkadaşlığı kurduk devamını da getiricez inşallah.

bu sadece geçici bir veda tatlım bole güzel insanları bulmuşuz yitirirmiyiz hiç :16::16::16: bu akşamdan sonra 2-3 gün giremem nete ondan dedim bizimki hiç haz etmez :1::1::1: çok ilgli ister bende zaten onla uğraşmaktan vakit bulamam p.tesiyi bulur aranıza dönemem oyüzden yani.... daha ben size neler anlatıcam ya durun bakalım gelinliği beğenicekmisiniz altına çok iddiali renkte bir ayakkabı giymeyi planlıyorum bakalım kimler beğenicek kimler beğenmiycek ohooooo daha birsürü mevzu var sizi evericezzz allahın izniyle dimi ama :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Back