günaydın kuzucuklar
çok çok güzel olmuş canım bitti mi artık şafak saymayaşasın yaaa
yarenlerim topiğin en geç kavuşan yareni ben olucam kesinhayırlısı napalım artık.
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bildiğiniz fenalardayımmmm karnıma kramplar giriyorrrr
geliyorrrr efsanem geri dönüyor ben onu yerim yerrrrrrrrrrr
valla bende yazıcaklarımı falan unuttum şimdilik bukadar depükleri yağdırıcaz ilerleyen saatlerde
Günaydın canımcımbende öyleyim herşey gitti kafamdan doğan güneşe söyleyecek iki çift lafım vardı
koptum nehirim yaa valla benimde öyle birsürü şeyler hazırlamıştım ama yok bugün oldum bildiğin bir leylaaaa hadi beraber zıplayalımmmmm
Zıplayalım kuzucum inan herşeye gülüyorum komedi gibiyim bir görsen iş yerinde zıplıyorum
Günaydın canlarıım kuzularıım bugün benim dilim tutuldu resmen konuşamıyorum bol bol oynuyorum zıplıyorumm ayy şaka değil dimi askerlik bitti yarın geliyorlar
akşam dimaam için heyecanlanarak yattım rüyamda gördüm kavuşma sahnelerini
kızlar iş yerinde zıplaya zıplaya yürüyorum, şarkılar söylüyorum, gülüyorum
Allahımmm bitti dimi
kuzum gözümüz yollarda kaldı haydin halayaatıcez göbecikleri bugünnn
bitti canım yarın zabahnan kavuşuyozzzzzzzzzzzzzzz
Bende aglıycam yaben az önce gülerek ağlıyodum kuzum yagitti artık yandı balatalar
gülten,deniz, yaramazpisi ve diğer yarın kavuşacak arkadaşlarda gelsinlerde halka oluşturup oyle zıplayalım beeee
Günaydın kuzucum benimde öyle konuşamıyorum heyecandan mutluluktan kelimeler tıkandı konuşunca saçma cümleler çıkıyorGünaydın canlarıım kuzularıım bugün benim dilim tutuldu resmen konuşamıyorum bol bol oynuyorum zıplıyorumm ayy şaka değil dimi askerlik bitti yarın geliyorlar
akşam dimaam için heyecanlanarak yattım rüyamda gördüm kavuşma sahnelerini
kızlar iş yerinde zıplaya zıplaya yürüyorum, şarkılar söylüyorum, gülüyorum
Allahımmm bitti dimi
Haydi halaya teyteyteyteykuzum gözümüz yollarda kaldı haydin halayaatıcez göbecikleri bugünnn
Günaydın canım Amin inşallah rabbim hepimizi birdaha ayırmasıngünaydın arkadaşlar bende 347 yareniyim meraktan bi girip bakayım dedim bitirmişsinz şafakları yüce tanrım hepinizi aşkla kavuştursun tam 5 ay önceye götürdünüz beni duygulandımşafak sayarken geçmiyor ama nişanlım geleli 5 olmuş nasıl geçti anlamadım birbirinizi iyi depinnn burda çok zaman geçirdiniz hoşçakalın
Allahhhh Allaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh sabahlar olmasınkızlarrrrrr sevincim ölücem ,mezun olurken bu kadar mutlu değildim yemin ederim
Bende aglıycam yakarnıma agrılar girdi bugün bende güneş açtım elbise giydim aylar sonra zıplayalım kızlar hadi gelin
Günaydın kuzucum benimde öyle konuşamıyorum heyecandan mutluluktan kelimeler tıkandı konuşunca saçma cümleler çıkıyorartık kavuşuyoruz şükürler olsun
Biri beni anlatmış
aldım mendili elime geldiimm haydi kızlaaar teyteyteeeyykuzum gözümüz yollarda kaldı haydin halayaatıcez göbecikleri bugünnn
Bende aglıycam yakarnıma agrılar girdi bugün bende güneş açtım elbise giydim aylar sonra zıplayalım kızlar hadi gelin
Günaydın kuzucum benimde öyle konuşamıyorum heyecandan mutluluktan kelimeler tıkandı konuşunca saçma cümleler çıkıyorartık kavuşuyoruz şükürler olsun
Biri beni anlatmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?