349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
bildiğiniz fenalardayımmmm karnıma kramplar giriyorrrr
geliyorrrr efsanem geri dönüyor ben onu yerim yerrrrrrrrrrr

valla bende yazıcaklarımı falan unuttum şimdilik bukadar depükleri yağdırıcaz ilerleyen saatlerde

Günaydın canımcımbende öyleyim herşey gitti kafamdan doğan güneşe söyleyecek iki çift lafım vardı

Günaydın canlarıım kuzularıım bugün benim dilim tutuldu resmen konuşamıyorum bol bol oynuyorum zıplıyorumm ayy şaka değil dimi askerlik bitti yarın geliyorlar
akşam dimaam için heyecanlanarak yattım rüyamda gördüm kavuşma sahnelerini

kuzum gözümüz yollarda kaldı haydin halaya atıcez göbecikleri bugünnn

kızlar iş yerinde zıplaya zıplaya yürüyorum, şarkılar söylüyorum, gülüyorum
Allahımmm bitti dimi

bitti canım yarın zabahnan kavuşuyozzzzzzzzzzzzzzz

günaydın arkadaşlar bende 347 yareniyim meraktan bi girip bakayım dedim bitirmişsinz şafakları yüce tanrım hepinizi aşkla kavuştursun tam 5 ay önceye götürdünüz beni duygulandım şafak sayarken geçmiyor ama nişanlım geleli 5 olmuş nasıl geçti anlamadım birbirinizi iyi depinnn burda çok zaman geçirdiniz hoşçakalın

:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::124::124::124::124::124::124::124::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122::122:

ben az önce gülerek ağlıyodum kuzum ya gitti artık yandı balatalar
gülten,deniz, yaramazpisi ve diğer yarın kavuşacak arkadaşlarda gelsinlerde halka oluşturup oyle zıplayalım beeee
Bende aglıycam ya karnıma agrılar girdi bugün bende güneş açtım elbise giydim aylar sonrazıplayalım kızlar hadi gelin
Günaydın kuzucum benimde öyle konuşamıyorum heyecandan mutluluktan kelimeler tıkandı konuşunca saçma cümleler çıkıyorartık kavuşuyoruz şükürler olsun
kızlar iş yerinde zıplaya zıplaya yürüyorum, şarkılar söylüyorum, gülüyorum
Allahımmm bitti dimi

Biri beni anlatmış

Haydi halaya teyteyteytey cennet mahallesindeki pembe gibi çekmek istiyorum ben teyteyteytey
Günaydın canım Amin inşallah rabbim hepimizi birdaha ayırmasın sizlerinde güzel hazırlıkları var rabbim işinizi kolaylaştırsın bundan sonra güzel şafaklar sayalım inşallah
Allahhhh Allaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh sabahlar olmasın kızlarrrrrr sevincim ölücem ,mezun olurken bu kadar mutlu değildim yemin ederim

Sabahlar olmasın olmasın bende bukadar heyecanlı oldugum birgün varmı düşünüyorumda sanırım yok heyecandan duramıyorum sevinçten

ayy ben bugün kendimi çok çirkin hissediyorum kızlar

aldım mendili elime geldiimm haydi kızlaaar teyteyteeeyy
azcık da roman oynayalım pek severiiim

cümle kurmakta zorlanıyorum ben yahu kelimelerin anlamlarını bile unutuyoruumm

kızlaaaaaaaaaar. günaydın. kocam sabaha karşı geldi şükür. kahvaltı hazırlıyorum şimdi, o da ekmek almaya gitti. gözüm aydın askerim döndü. hepinizi öpüyorum. görüşürüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…