Ankarayla ilgili kocam dışında sevdiğim tek şey Ankara havaları.Eşimle bazen tatlı tartışmalarımız olurdu sabah sabah direkt Ankara havası açıyorum diye Yaşasın teskere eğlenceleri
351 lerin topiktemi?? Şaşırdım
Arkadaşlar çok sık girip aranıza dahil olamasamda zaman zaman topiği takip etmeye çalıştım acı tatlı zamanlar geçti. Bu topik olmasaydı sanırım her şey daha zor olurdu :) hepimizin gözü aydın umarım hiç birimiz bi daha böyle ayrılıklar yaşamayız :)
Arkadaşlar çok sık girip aranıza dahil olamasamda zaman zaman topiği takip etmeye çalıştım acı tatlı zamanlar geçti. Bu topik olmasaydı sanırım her şey daha zor olurdu :) hepimizin gözü aydın umarım hiç birimiz bi daha böyle ayrılıklar yaşamayız :)
amin amin. bu topik hepimiz için iyi oldu. hele benim için... ben çok yalnızdım. sadece burada sohbet ettim çoğu zaman. bu son ayrılığımız olsun.
ben biraz uyuyacağım gece yarısı tekrar geleceğim. son ana kadar buradayım..
cnm epeydir yoktun.hey gidi zaman diorum nasıl geçti inanamıorum hala.iyi ki bulduk burayı.hepimiz kavusuyoruz yavas yavas.çarşamba,perşembe,cuma herkes kavusuyo hayırlısıyla.
Arada bir girip yazıyodum ya da okuyup çıkıyodum canım :) evet bazen hala inanamıyorum gelicek olduğuna sanki gelip geri gidicekmiş gibi hissediyorum. Sende mi cuma kavuşuyosun canım?
onlara sarılana kadar da inanamıcaz galiba.geldiklerinde de eminim bi süre sanki geri dönceklermiş gibi hissederiz.ama yok öle bişi,bitti çok şükür.ben de cuma buluşanlardanım canım hatta en geç ben kavusucam galiba,cuma sabah cıkıo askerim.senin peki?
Bitti valla şaka gibi :) ben de senin gibi cuma kavuşuyorum canım sabah çıkıcak benim askerimde
o zamanlar inanmıoduk bugünlerin geleceğine.geliolar ya artık perşembe gelse daha iyi olurdu tabi de olsun varsın 1güncük daha bekleriz ama herkes haftasonu beraber sevdiğiyle
Bende 351.donem yareniyim.yazdiklarini okuyunca gozyaslarimi tutamadim.rabbim bizlere de o mutlulugu yasatsn ins.bu gunler hic gecmiyor bu kadar zaman nasil gecer diye kara kara dusunuyorum.bizlere de dua edin ins sizler gibi bizde atlatalim...hepinizin gozu aydin allah ins bana da su safak 1 i gormeyi nasip eder...
1kişimiz bugün,çoğumuz yarın kavuşuo
beklenen günler geldi çattı,herkes kavuşma anını da paylaşıcak inşallah tek tek,kötü günümüzde hep beraber iyi günlerimizi de paylaşıcaz birbirmizleşimdi kimler cuma buluşuo sevdicekle kızlar?? gülten,pisi,zeynep,burcu ve ben mi?başka varmı?
onlara sarılana kadar da inanamıcaz galiba.geldiklerinde de eminim bi süre sanki geri dönceklermiş gibi hissederiz.ama yok öle bişi,bitti çok şükür.ben de cuma buluşanlardanım canım hatta en geç ben kavusucam galiba,cuma sabah cıkıo askerim.senin peki?
Yarım saat sonra askerlığı bıtıyo sevdıcegımınkızlar depıklerı yedim ben ama bizim yol cok uzun otobus felan derken cuma sabahı kavusuyrz 1 gun once cıktıgı halde gelemıyo sevdıgım beklıycez cuma sabah erkenden kavuscaz ama cıkması bıle cok cok rahatlatıcı bıttı dıye soklarda askerımde 
benimde öle oldu canım aslında bu gece 12de bitiyo ama yarın 5de çıkcak yola öğleden sonra.. uçak yok otobüsde o saatte bulabidi.cuma öğlen 12de burda.bizim de yol uzun baya
eneee gözüm aydın askerim döndü yazıyor daaaa gelmedi ki daha. yolda.nerede acaba aramadı da. offf kimse de yok burada :44:
gözünüz aydın bizimkiler 353.dönem yani daha gitmediler
bugün topicimiz açılmış bile ama
Bizler de bu günleri görürüz inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?