349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Ankarayla ilgili kocam dışında sevdiğim tek şey Ankara havaları. Eşimle bazen tatlı tartışmalarımız olurdu sabah sabah direkt Ankara havası açıyorum diye Yaşasın teskere eğlenceleri

o zaman bizim için gelsin ankara havası. oynayalım bi güzel. böyle yazıyorum da karşı koltuğa gidecek dermanım yok. içimden oynayacağım ben.

351 lerin topiktemi?? Şaşırdım

evet canım. orada.

Arkadaşlar çok sık girip aranıza dahil olamasamda zaman zaman topiği takip etmeye çalıştım acı tatlı zamanlar geçti. Bu topik olmasaydı sanırım her şey daha zor olurdu :) hepimizin gözü aydın umarım hiç birimiz bi daha böyle ayrılıklar yaşamayız :)

amin amin. bu topik hepimiz için iyi oldu. hele benim için... ben çok yalnızdım. sadece burada sohbet ettim çoğu zaman. bu son ayrılığımız olsun.

ben biraz uyuyacağım gece yarısı tekrar geleceğim. son ana kadar buradayım..

Son düzenleme:

cnm epeydir yoktun.hey gidi zaman diorum nasıl geçti inanamıorum hala.iyi ki bulduk burayı.hepimiz kavusuyoruz yavas yavas.çarşamba,perşembe,cuma herkes kavusuyo hayırlısıyla.

kavuşma anını da paylaşıcaksın daha bizle canım,hadi azcık uyu,uyuyabilirsen tabi ama dinlen canım

cnm epeydir yoktun.hey gidi zaman diorum nasıl geçti inanamıorum hala.iyi ki bulduk burayı.hepimiz kavusuyoruz yavas yavas.çarşamba,perşembe,cuma herkes kavusuyo hayırlısıyla.

Arada bir girip yazıyodum ya da okuyup çıkıyodum canım :) evet bazen hala inanamıyorum gelicek olduğuna sanki gelip geri gidicekmiş gibi hissediyorum. Sende mi cuma kavuşuyosun canım?

Arada bir girip yazıyodum ya da okuyup çıkıyodum canım :) evet bazen hala inanamıyorum gelicek olduğuna sanki gelip geri gidicekmiş gibi hissediyorum. Sende mi cuma kavuşuyosun canım?

onlara sarılana kadar da inanamıcaz galiba.geldiklerinde de eminim bi süre sanki geri dönceklermiş gibi hissederiz.ama yok öle bişi,bitti çok şükür.ben de cuma buluşanlardanım canım hatta en geç ben kavusucam galiba,cuma sabah cıkıo askerim.senin peki?

Bitti valla şaka gibi :) ben de senin gibi cuma kavuşuyorum canım sabah çıkıcak benim askerimde

Bitti valla şaka gibi :) ben de senin gibi cuma kavuşuyorum canım sabah çıkıcak benim askerimde

o zamanlar inanmıoduk bugünlerin geleceğine.geliolar ya artık perşembe gelse daha iyi olurdu tabi de olsun varsın 1güncük daha bekleriz ama herkes haftasonu beraber sevdiğiyle

o zamanlar inanmıoduk bugünlerin geleceğine.geliolar ya artık perşembe gelse daha iyi olurdu tabi de olsun varsın 1güncük daha bekleriz ama herkes haftasonu beraber sevdiğiyle

O kadar uzak geliyodu ki bu günler şimdi nası geçmiş diyorum kendi kendşme :) evet sonunda 5 de çarşı izni bitiyo diye panik yapmadan geçirilcek bi haftasonu :)

Canım zaman bekleyene geçmiyor gibi gözüksede aslında akıp geçiyor. Bu zorlu bir süreç ama gelip geçiyor. Düşünüyorum da bizim ki askerden geleli 4 ay dolacak cuma günü. Sizde inşallah atlatacaksınız bu günleri. Herşeyin başı sabır bu dönemde. Tüm asker yolu bekleyenleri allahım sağ salim kavuştursun.

bende cuma canım 12de burda öğlen inşallah

bende hala inanamıyorum canım ya bu yüzden biraz korku var hala..

Yarım saat sonra askerlığı bıtıyo sevdıcegımın kızlar depıklerı yedim ben ama bizim yol cok uzun otobus felan derken cuma sabahı kavusuyrz 1 gun once cıktıgı halde gelemıyo sevdıgım beklıycez cuma sabah erkenden kavuscaz ama cıkması bıle cok cok rahatlatıcı bıttı dıye soklarda askerımde 💗💗💗

benimde öle oldu canım aslında bu gece 12de bitiyo ama yarın 5de çıkcak yola öğleden sonra.. uçak yok otobüsde o saatte bulabidi.cuma öğlen 12de burda.bizim de yol uzun baya

benimde öle oldu canım aslında bu gece 12de bitiyo ama yarın 5de çıkcak yola öğleden sonra.. uçak yok otobüsde o saatte bulabidi.cuma öğlen 12de burda.bizim de yol uzun baya

Aynen tatlım 5 te tek otobus yaa şaka gibi:) sabah ınıcek ama bızımkı yıne bıraz daha yakınmıs ozman sana gore.. Ama artık asker degıller bıtırmıs olmanın sevıncı var ıcımde en derınde

eşim 22.30 da yola çıkacaktı ama aramadı hala. :44: ayrıca ben hiç uyuyamadım. zombiden halliceyim. güya saç baş yaptırdım. gözler kaydı ensemde buluşacaklar. :111::111::111::111:

eneee gözüm aydın askerim döndü yazıyor daaaa gelmedi ki daha. yolda. nerede acaba aramadı da. offf kimse de yok burada :44:

gözünüz aydın bizimkiler 353.dönem yani daha gitmediler
bugün topicimiz açılmış bile ama
Bizler de bu günleri görürüz inşallah :)

oo baya erken açılmış sizinki. siz de görürsünüz herkes sırayla görüyor bu günleri. gitmeden önce çok stresliydik biz de. gittiler, geliyorlar şükür. sağ salim gelsin tüm askerlerimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…