kızlaaaaaaaaaar. günaydın.kocam sabaha karşı geldi şükür. kahvaltı hazırlıyorum şimdi, o da ekmek almaya gitti. gözüm aydın askerim döndü. hepinizi öpüyorum. görüşürüz.
aldım mendili elime geldiimm haydi kızlaaar teyteyteeeyy
azcık da roman oynayalım pek severiiim
cümle kurmakta zorlanıyorum ben yahu kelimelerin anlamlarını bile unutuyoruumm
kızlaaaaaaaaaar. günaydın.kocam sabaha karşı geldi şükür. kahvaltı hazırlıyorum şimdi, o da ekmek almaya gitti. gözüm aydın askerim döndü. hepinizi öpüyorum. görüşürüz.
dimaaamı gördüm anlat çabuuk kuzum rüyamda bile gördüm sizi
saçmalamana kurban kuzum saçmala gitsinn ohh değmeyin keyfimizeeeBende çok severim ozaman her türden oynayabiliriz durmak yok oturmayamı geldik yarenler:81::118::124::122::119: Şakşaka şakşakaşakşaka şakşak işte böyle saçmalayabiliyorum
kızlar selamlar bugün diğer günlere nazaran istanbulun güneşi sizin kavuşmanızı kutluyor cidden doğan güzel bir güneş var karanlık dğeil hava bugün yağmur çamur yok sıcacık gün ve siz aşklarınıza şafak doğan güneş diyerek kavuşucaksınız yediniz bitirdiniz vallla tebrik ederim dün yazıdm ama bugünde yazmadan geçemedim hala asker topiklerinden kopamıyorum inşallah mutlluklarınızada tanık ederiz hamiller vardı sanırsam onlar ayrı bir mutludur doğumları yaklaşmıştır ve kocişlerine kavuşucaklar
şimdi kocam geldi canım. müsait olunca uzun uzun yazarım. ama şu an ikimiz de saf gibiyiz. evin içinde dolanıp duruyoruz. gece hiç uyumadım. şükür bitti. uzun uzun yazarım. hala ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.öptüm hepinizi.
kızlar selamlar bugün diğer günlere nazaran istanbulun güneşi sizin kavuşmanızı kutluyor cidden doğan güzel bir güneş var karanlık dğeil hava bugün yağmur çamur yok sıcacık gün ve siz aşklarınıza şafak doğan güneş diyerek kavuşucaksınız yediniz bitirdiniz vallla tebrik ederim dün yazıdm ama bugünde yazmadan geçemedim hala asker topiklerinden kopamıyorum inşallah mutlluklarınızada tanık ederiz hamiller vardı sanırsam onlar ayrı bir mutludur doğumları yaklaşmıştır ve kocişlerine kavuşucaklar
ahahaha hayatımın en anlamlı şarkısı bu bebeğimAr Gelir Osman Aga Ar Gelir (Son Versiyon) - YouTube
kızlar açın son sesss oynayalım hepberaber çok anlamlı bi parçasafiyeme karyola dar gelirrrr Eki Görüntüle 713061 Eki Görüntüle 713062 Eki Görüntüle 713063 Eki Görüntüle 713064
oy kuzum bunlar en güzel gözyaşları Allahım her zaman mutluluktan ağlatsın inşallahhşimdi kocam geldi canım. müsait olunca uzun uzun yazarım. ama şu an ikimiz de saf gibiyiz. evin içinde dolanıp duruyoruz. gece hiç uyumadım. şükür bitti. uzun uzun yazarım. hala ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.öptüm hepinizi.
Bizim gönlümüze açmış güneş havada düzelir elbet askerlerimiz güneşi getiriyor bizesaçmalamana kurban kuzum saçmala gitsinn ohh değmeyin keyfimizeee
nırınıy nırınırıy nırınıy nırınıy oooooo21:
İzmir kapandıkça kapanıyor ama benim gönlüme güneş doğduçok teşekkür ederiizz
Ar Gelir Osman Aga Ar Gelir (Son Versiyon) - YouTube
kızlar açın son sesss oynayalım hepberaber çok anlamlı bi parçasafiyeme karyola dar gelirrrr Eki Görüntüle 713061 Eki Görüntüle 713062 Eki Görüntüle 713063 Eki Görüntüle 713064
Kuzucuklarım ben akşama yokum şimdiden depükleyebilirsiniz beni bende sizi depükleyeyimheyecandan söylemeyi unuttum dimi biz askerimizi inşallah hayırlısıyla almaya gidiyoruz gece 12de çıkarıcaz inşallah
Aynen tatlım 5 te tek otobus yaa şaka gibi:) sabah ınıcek ama bızımkı yıne bıraz daha yakınmıs ozman sana gore.. Ama artık asker degıller bıtırmıs olmanın sevıncı var ıcımde en derınde
ay ne güzel kuzum bende akşama depük gecesi yaparız diyordum
canım beniiim depüklerim senin içiinn haydi uç sevdiğinin kollarına
Eki Görüntüle 713067 Eki Görüntüle 713068 Eki Görüntüle 713069 Eki Görüntüle 713070 Eki Görüntüle 713071 Eki Görüntüle 713072
349. KISA DÖNEM İÇİN TERHİSE 0 GÜN 00 SAAT 29 DAKİKA KALDI. (16.05.2013)
Ve 5 Ay 5 Gündür beklediğimiz günŞAFAK DOĞAN GÜNEŞ
Eki Görüntüle 712937 Eki Görüntüle 712939 Eki Görüntüle 712940 Eki Görüntüle 712940 Eki Görüntüle 712942 Eki Görüntüle 712943 Eki Görüntüle 712944 Eki Görüntüle 712945 Eki Görüntüle 712946
Biraz abartmış olabilirim bugün bayram sabahı çocukları gibiyim
Uyy popişim acıdışaka şaka sert depün beni burdan Safranboluya uçucam inşallah kolaymı
Bende seni depüyorum kuzucum sıkı dur sert gelebilir
Eki Görüntüle 713073 Eki Görüntüle 713075 Eki Görüntüle 713076 Eki Görüntüle 713077 Eki Görüntüle 713078 Eki Görüntüle 713079 Eki Görüntüle 713080 Eki Görüntüle 713081 Eki Görüntüle 713082 Eki Görüntüle 713083 Eki Görüntüle 713084 Eki Görüntüle 713085
Rabbim birdaha ayrılık göstermesin kuzum benim
yarenlerim topiğin en geç kavuşan yareni ben olucam kesinhayırlısı napalım artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?