• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

dimaam,selincim,misiliam,nevamm depükler size geliyor siz kavuşun sıra bize gelsiin :21::21:
Eki Görüntüle 712773 Eki Görüntüle 712774 Eki Görüntüle 712775 $kick-kids-out-300x300.webpEki Görüntüle 712777 Eki Görüntüle 712778

Kızlar beni bilenler bilir 347. dönemden Tripliii olarak.

Öncelikle hepinizi sabrınızdan dolayı kutluyorum. Nihayet mutlu sona çok yaklaştınız, umarım bundan sonrası daha güzel olur hepiniz için...

Ben o zaman yaşadığım duyguları şöyle özetlemiştim.

"Duygularımı nasıl anlatsam, nerden başlasam bilmiyorum. Hislerim karmakarışık, hala inanamıyorum geldiğine. Aynı şehirde aynı havayı soluduğumuza inanamıyorum. Ne kadar zaman bu böyle devam eder hiç bilmiyorum. Bildiğim tek bir şey var ki bu bile tarif edilemez bir mutluluk.

Dün uçağı geç iniş yaptı. Hani şurda yaşadığımız aylar, günler, saatler varya orda beklediğim 10 dakika bir ömre bedeldi. Anlatılamaz yaşanır derler ya sanki bizim yaşadığımız o an için söylenmiş bir söz olsa gerek...
Saat 19:45'te ona sarıldığım an hayatımda herşeyin durduğu andı. Ben ona sarıldığımda bir biz gerçektik sanki etraf donmuştu. Tam çıkış kapısında sarıldık birbirimize, kimsenin farkında olmadık. Arkadan çıkan diğer yolcuların bile... Birileri uyardığında ben çekildim, o kapının yanına doğru bir adım atıp gel buraya dedi ve çekti kendine tekrar sarıldı uzun uzun. Kokladık, öptük deli gibi. Hiç bitsin istemedim o an ve tabi gözlerimden yaşlar istemsizce aktı. Bu sefer mutluluktandı ama uzun sürmedi. Daha çok güldüm. Dün hep güldüm. Telefonla arayanlara, evdekilere hep güldüm.
Taksideyken ben bunların hepsini rüyamda gördüm, şuan gördüklerimin aynısı gerçekleşiyor dedi. Kıyamadım.
Hala gidecek gibi hissediyorum.
Sanki yine yol iznine geldi bir kaç gün kalıp gidecek gibi...
Az kalacak misafir gibi..."

347. dönemlerin kavuşma anları buradan başlıyor vakit geçirmek adına okuyabilirsiniz. Biz o dönemler çok yapmıştık bunu.

http://www.kadinlarkulubu.com/ah-er...si-sevgilisi-askere-gidecek-olanlar-2332.html

Bende 351.donem yareniyim.yazdiklarini okuyunca gozyaslarimi tutamadim.rabbim bizlere de o mutlulugu yasatsn ins.bu gunler hic gecmiyor bu kadar zaman nasil gecer diye kara kara dusunuyorum.bizlere de dua edin ins sizler gibi bizde atlatalim...hepinizin gozu aydin allah ins bana da su safak 1 i gormeyi nasip eder... :5:

bizimkilerde dün tekne turuna çıktılar bol bol denize girmişler canım tadını çıkarsınlar bakalım :1:

Hiçbirimiz reelde tanışmıyoruz ama çok iyi dost olduk bu zorlu süreci birlikte atlattık.Siz de biliyorsunuz ki bizi bizden iyi kimse anlayamaz o yüzden kenet olduk sabrettik ve şimdi mutluluğa çok az kaldı :16: inşallah hepimizin güzel haberlerini paylaşmak nasip olur :16:

haklısın canımda işte kıyamadım hani..neyse son günü beraber onlarla

kızlar bakıyorumda depükler başlamış bende isterim akşam depük ona göre yarın öğlen sevdiceğimle kavuşacaz az kaldı.ayyyy inanamıyorum hala ya.Allah bir daha bize bu kadar ayrılık yaşatmasın kızlar.geçen annemle konuşuyorum bana diyoki aslında teskereyi sen hakettin hergün bıkmadan şafak saydın.evet kabul ediyorum bizler hakettik teskereyi hepimiz ama ne olursa olsun burada kurduğum arkadaşlığı hiçbişeye değişmem valla kızlar.hepinizi çok seviyorum ve öpüyorum kavuşanların gözleri aydın inşallah yarın bu saatlerde çogumuz kavuşmuş olcaz sevdiceklerimize şafak falan yok artık oh beeeeeeeee:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32::32:

bende hala inanamıyorum.gercekten biz hakettik..ya iyikide varsınız..eger bura olmasaydı ne yapardık bilmiyorum..hepimizde aynı şeyleri yaşadığımız için anlıyoruz birbirimizi bence bu çok önemli cidden

1kişimiz bugün,çoğumuz yarın kavuşuo :52:
beklenen günler geldi çattı,herkes kavuşma anını da paylaşıcak inşallah tek tek,kötü günümüzde hep beraber iyi günlerimizi de paylaşıcaz birbirmizle:16:şimdi kimler cuma buluşuo sevdicekle kızlar?? gülten,pisi,zeynep,burcu ve ben mi?başka varmı?

kızlarrrrrrr bunlar da benden size gelsin:52::52::52:
bugün ve yarın kavuşacak 349.dönemin güzel yarenlerine,uçun bakalım sevdiklerinizin yanına.Allah bir daha ayrılık yaşatmasın kimselere.

$chuck_norris_belediye_belediye_metrobus__25215622280.webp$indir.webp$indir (1).webp$te.webp$tekm.webp$tekme.webp

Eklentiler

• $tek.webp
    $tek.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 23
kızlaaar. ben geldim. işten geldim. temizliğin kalanını bitirdim. artık tamamen temiz her yer. banyo fayanslarını bile koca fırçalarla cifle temizledim. ev ev olalı böyle temizlik görmedi herhalde. ama ben de bittim. kuaförüme de gittim. kaşlarımı aldırdım. saçlarıma da seramik yaptırdım ilk defa. şimdi oturdum dizimi izliyorum. eşim 22.30 da çıkacak. :46: gelmesine yakın giyinir süslenir beklerim. :12::12:

kızlaaar. ben geldim. işten geldim. temizliğin kalanını bitirdim. artık tamamen temiz her yer. banyo fayanslarını bile koca fırçalarla cifle temizledim. ev ev olalı böyle temizlik görmedi herhalde. ama ben de bittim. kuaförüme de gittim. kaşlarımı aldırdım. saçlarıma da seramik yaptırdım ilk defa. şimdi oturdum dizimi izliyorum. eşim 22.30 da çıkacak. :46: gelmesine yakın giyinir süslenir beklerim. :12::12:
ooh herşeyinle hazırlanmışsın canım hadi gözün aydın 5,5 aylık yalnızlığın bu gece biticek inşallah bir ömür kocacığınla mutlu olursun canım :16:
1kişimiz bugün,çoğumuz yarın kavuşuo :52:
beklenen günler geldi çattı,herkes kavuşma anını da paylaşıcak inşallah tek tek,kötü günümüzde hep beraber iyi günlerimizi de paylaşıcaz birbirmizle:16:şimdi kimler cuma buluşuo sevdicekle kızlar?? gülten,pisi,zeynep,burcu ve ben mi?başka varmı?

sanırım bizden başka kimse yok canım en sona biz kalıyoruz :16:

ne güsel ya kavuşanların yazdıklarını okuyunca ben duygulandım bizim kavuştuğumuzu hayal ettim:2: evli olanların ne çektiğini anlayamam ki onların hasreti daha çok gibi geliyo aynı yatağı evi paylaştıktan sonra ayrılmak sadece sesini duymak çok zor olsa gerek Rabbim bekleyenlere sabır versin şu yaz bitse de daha kolay zaman geçse

Son düzenleme:
Bizde aynı durumdaydık canım. Kredi çekelim ev alalım diyoruz askerlik, arabamı alsak askerlik, bebeğimiz olsa askerlik.... Hayatı ertelemek zorunda kalıyorduk sürekli. Aslında kendisi biraz daha bekleme tarafıydı işi için(kariyer mevzuları) ama ben git die tutturdum:43: Sanki nişanlılığınıza geri dönmüş gibi olursunuz dediler inandım:50: Hep bir gurbetlik vardı aramızda okuldan sonra alışkınız dedim ama evlendikten sonra o yatağa yalnız girmenin bu kadar zor olacağını o yastığın bu kadar batacağını bilemedim.:14: Ama bundan sonrası çok daha güzel olacak inanıyorum bitti işte yarında son:46:

ohh bitti kelebekim. artık yalnız yatmak yok. yastığa sarılıp ağlamak yok, yapayalnız, ısssız sessiz evde komşuların mutluluk seslerini duymak yok. ertelediğimiz her şeyin zamanı geliyor askerlerimizle. :52:

Kızlar bende Allahın izniyle yarın saat 7:30-08:00 sularında AŞTİ de kocamı bekliyor olacağım...
Havaalanında karşılamk istiyordum ama... yolun acemisiyim bulamam diye.... Aştiye gidip bekleyecğim....
ayyy çok heyecanlıyım....

aştiden de havaalanına servis var. ulustan da var. internetten bakabilirsin havaş ile gidebilirsin. :34:

Kızlar hepinizi tebrik ederim :16: bu arada yaptığınız yardımlar için teşekkür ederiz. size çok özendiğimiz ama yerinizde olamadığımız için çok üzülüyoruz szler adına da çok mutluyuz garip bir his...bir arkadaşımız ben çok üzülüyorum kendi adıma 349ların sayfasına bakınca bizimde şafağımız öyle olmadığı için bkmıycam bi süre yoksa ağlıyorum dedi.sizden bir arkadaş baya alınmış ne demek sayfasına bakmamak tarzında yorumlar yapıyor sölcğim şu bizim sizle kesinlikle bir sorunumuz yok zaten ne olabilirki? sadece özenip de olamadığımız için üzülüyoruz bu amaçla yazdığımız şeye alnmayın yanlış da anlamayın bizim kalitemiz falan düşükmüş öle dendi arkadaşınız tarafından şaşırdık yani...sizleri tekrar tebrik ediyorum mutluluğunuz daim olsun bu son biten ayrılık olsun.Darısı bize olsun iyi akşamlar:16::16:

Kızlar hepinizi tebrik ederim :16: bu arada yaptığınız yardımlar için teşekkür ederiz. size çok özendiğimiz ama yerinizde olamadığımız için çok üzülüyoruz szler adına da çok mutluyuz garip bir his...bir arkadaşımız ben çok üzülüyorum kendi adıma 349ların sayfasına bakınca bizimde şafağımız öyle olmadığı için bkmıycam bi süre yoksa ağlıyorum dedi.sizden bir arkadaş baya alınmış ne demek sayfasına bakmamak tarzında yorumlar yapıyor sölcğim şu bizim sizle kesinlikle bir sorunumuz yok zaten ne olabilirki? sadece özenip de olamadığımız için üzülüyoruz bu amaçla yazdığımız şeye alnmayın yanlış da anlamayın bizim kalitemiz falan düşükmüş öle dendi arkadaşınız tarafından şaşırdık yani...sizleri tekrar tebrik ediyorum mutluluğunuz daim olsun bu son biten ayrılık olsun.Darısı bize olsun iyi akşamlar:16::16:

kim alınmış ya. :44: alınmamıştır yanlış anlaşma olmuştur. alınma sizin sayfanızda mı olmuş bizim sayfamızda mı?

ay yaaaaa o kadar yorgunum ki zıp zıp zıplayacaktım son gün. halim kalmadı. :31:

Yanlış anlaşılma olmuştur. Sizin stresiniz bizim telaşımız sorun etmeyin olur bu tip anlaşmazlıklar. Allah sizlere de nasip etsin bu güzel kavuşmaları:16:

kızlaaar. eşim ve oradan bu gece çıkacak askerler arabadan son ses ankara havası açıp oynamışlar askeriyenin içinde. şimdiye kadar kimse böyle bir şey yapmamış. 60 kişi çiftetelli oynamış. kilo kilo baklavalar, cipsler, kolalar... alem yapmışlar. :32:

ohh bitti kelebekim. artık yalnız yatmak yok. yastığa sarılıp ağlamak yok, yapayalnız, ısssız sessiz evde komşuların mutluluk seslerini duymak yok. ertelediğimiz her şeyin zamanı geliyor askerlerimizle. :52:

Canıııımmm kaçta geliyo kocan ohhh ne güzel çok mutluyum senin adına:16::16::16: Bugün uyumazsınız artık:9: Yarın işe gidiyormusun

Canıııımmm kaçta geliyo kocan ohhh ne güzel çok mutluyum senin adına:16::16::16: Bugün uyumazsınız artık:9: Yarın işe gidiyormusun

eşim bu aralar yola çıkacak. bana 22.30 dedi ama henüz aramadı. gece gelecek 3 gibi falan. :52: benim işim öğlen başlıyor. o yüzden gideceğim. zaten haftaya izin alacağım. bir de bu hafta alıp şansımı zorlamayım dedim.

kızlaaar. eşim ve oradan bu gece çıkacak askerler arabadan son ses ankara havası açıp oynamışlar askeriyenin içinde. şimdiye kadar kimse böyle bir şey yapmamış. 60 kişi çiftetelli oynamış. kilo kilo baklavalar, cipsler, kolalar... alem yapmışlar. :32:

Ankarayla ilgili kocam dışında sevdiğim tek şey Ankara havaları.:9::9: Eşimle bazen tatlı tartışmalarımız olurdu sabah sabah direkt Ankara havası açıyorum diye:9: Yaşasın teskere eğlenceleri:46::46:

yarenler gözünüz aydın bu zorlu süresi sonunda bitirdiniz ödülünüz de kiminizin ki yolda kiminizinki yarın gelicek ama bitti bu stresli günleriniz bundan sonra hep birlikte olun inş. böyle ayrılıklar uzak dursun sizlerden :) darısı başımıza :) askerleriniz gelince bizleri unutmayın her zaman bekleriz 351.dönem topiğine :)

Back