• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Zeynepcıım bu gunlerı nezamn gorucez dıye sıkntılıydık sımdı tamda ogunlerdeyz vee artık bıtmeye cok cok yakınız cok sukur atlatıyrz. Askerımın herseydeki engeli askerlikti artık kurtulduk cok daha guzel bı işe geçiceeekk:) ve biz Allahın ıznıyle gelir gelmez yuzuklerı takıyrz ınsallah haberleri buraya yazıcam hemen:)) ayrıca resımlerıde facede ekli arkadaslar gormus olucakk(; herkesin guzel haberlerini burdan almak istyrm hep bakmaya calıscam ben guzel yarenlerrr

senin adına hem seviniyorum he heyecanlanıyorum. çok güzel şeyler bunlar. fotoğraflarını da bekleyeceğim. :34: bu engeli atlattık. artık hepimiz planladığımız ama askerlikten sonraya ertelediğimiz her şeyi gerçekleştirebileceğiz. sevdiklerimiz de hep yanımızda olacak. yalnız geçirdiğimiz son üç gecemiz. :124::124::124::124::124:

bende artık paylaşacak bir şey kalmadı. bir tek bebek haberi olur. o da en kısa zamanda olur inşallah. faceden koca göbeğimi paylaşacağım ben de... :49::49::49:

senin adına hem seviniyorum he heyecanlanıyorum. çok güzel şeyler bunlar. fotoğraflarını da bekleyeceğim. :34: bu engeli atlattık. artık hepimiz planladığımız ama askerlikten sonraya ertelediğimiz her şeyi gerçekleştirebileceğiz. sevdiklerimiz de hep yanımızda olacak. yalnız geçirdiğimiz son üç gecemiz. :124::124::124::124::124:

bende artık paylaşacak bir şey kalmadı. bir tek bebek haberi olur. o da en kısa zamanda olur inşallah. faceden koca göbeğimi paylaşacağım ben de... :49::49::49:

inşallah canım en kısa zamanda bebiş haberını alırızz:emir_bebek:

Canııımmm bende senin haberini bekliyrm Allahın izniyle senin bebişe artık gun sayalım sonra bızlerın dugunlere ınsallah:)))

inşallah canım en kısa zamanda bebiş haberını alırızz:emir_bebek:

Nazlıcııım seninde hersey gonlunce olsun ama bız hayrı şerri bılemıyrz hakkında hayrlıysa gonlunden gecen herseye kavus inşallah....

Kizlar gecenin hasilatini bildiriyorum 120kavga 15barısma 340ayrilma 30barisma sonuç şafagim atarsa doğan güneş :-D yarin beni depuklemeyi unutmayiiiiiinnnnnnn :-*

2-4 nobeti sonrasında gecenın hasılatını bende bıldıreyım ozaman:))) kavgasız gecen bi günnn yaa ınanamıyrm bız sanrm normale dönüyrz canlarım;) bu arada hala cıkacagımız gun belli degıl bıletımız bıle yok cok garıptırki yarın muayene olucaklar ama yınede zaman belli degıl neyın kafasını yasıyo bu komutanlar anlamış değilim hala!!! Aman napalım ıllaki saati bılmesekte en gec 17 sı yanımda olmuycakmı sevdıcegım onu bılmek bana yetiyo(; hehe herkes ruyasında sevdıgını gorsun yarenlerr Allah rahatlık versin hepinizeee

günaydın kızlar yarın depükler başlicak haydi hayırlısı bitti ya koskoca geçermi dediğimiz 155 günü yedik hep beraber. iyiki burayı sizleri bulmuşum yoksa kim anlardı beni sizin kadar.hepinizi çok öpüyorum askerler geldikten sonra ayrılmak yok burdan ha daha bebiş nişan düğün fotolarını paylaşıcaz hep beraber.hepinizi kocaman öpüyorum:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

:2::72:Günaydın arkadaşlar şafagımız 2:72::2:
:10:Bugün güzel vatanımızdan ADIYAMANdayız ADIYAMANımıza selam yola devam:10:
$adiyaman_1.webp
Bakalım ADIYAMANımızın nesi meşhurmuş?
Adiyaman Nemrut Dagi, Adiyaman Besni Uzumu, Adiyaman Pirin-Gumuskaya Magaralari, Adiyaman Kahta Cayi
:23:

Son düzenleme:
günaydınlar herkese :16:

günaydın kızlar yarın depükler başlicak haydi hayırlısı bitti ya koskoca geçermi dediğimiz 155 günü yedik hep beraber. iyiki burayı sizleri bulmuşum yoksa kim anlardı beni sizin kadar.hepinizi çok öpüyorum askerler geldikten sonra ayrılmak yok burdan ha daha bebiş nişan düğün fotolarını paylaşıcaz hep beraber.hepinizi kocaman öpüyorum:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54:

günaydın canım ben de seninle aynı düşüncedeyim, iyi ki böyle bi site bulduk.anlattık paylaştık içimizi döktük.ve koskoca 155 günü geçirdik beraber.hey gidi zamannn.....

Eki Görüntüle 710914
Adiyaman Nemrut Dagi, Adiyaman Besni Uzumu, Adiyaman Pirin-Gumuskaya Magaralari, Adiyaman Kahta Cayi

canım günaydın.en çok da sabagları bu bilgilendirme mesajlarını özlücem.şafak 2 ya Allah'ım:52::52:

gunaydın asker yarenlerı cumartesı gunu acayıp bı durumda olucaksınız sayılacak safakda olmucak :)

günaydın canım geçen gün senin sölediğin bu söz rüyama girmişti,şafak saymıodum ohh artık diodum,bakalım nasıl hissedicez kendimizi:32:

günaydınnnnnn
kızlarrrrr son 2 bugun ve yarın....
daha yok işte....
persembe Rabbımın izniyle buradalarrrr
:2: :2:
Benim kocacıgımın geliş saatıde bellı degıllll

Eki Görüntüle 710914

zeynepcim en çok bu şafak sayacını özlicem ne yalan söyliyim valla.yarın şafaklar 01 yani benim güzel memleketim ADANA da olacak.oyyyyy memleketim ya herzaman 01 heryerde 01 :1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:

Günaydın yarenlerimmm :2: :3: askerimle konuşmanın ve zamanın bitmesiyle nasıl mutluyum bir bilseniz :1: yerimde duramıyorum resmen :9:

sizin tavsiyelerinize uydum, akşam yatmadan ılık süt, ıhlamur iyi gelebilecek herşeyi kullandım..şimdi daha iyiyim..ama az önce askerim dalga geçti benim, sümüklü böceğim diye seviyor beni yaaa :1: :9:

günaydın kızlar akşam kaynatmışsınız ne güzel keşke geleydim evde deli deli işlere verdim kendimi zaman geçsin diye :1::1::1:
ben çok fenayım kızlar ya acayip ağlayasım gelio biraz toparlanmak için geldim aranıza gözlerim dolu dolu oldu soluğu burda aldım inanaılmaz bir yoğunluk var duygularımda ne oldu böyle bana anlamadım neyse açılırım inşallah gün içerisinde:41::41:

pinkladyı depüklüyoruz bugün kızlarrrrrr depükler ona gelsinnnnnnnnn......

günaydın kızlarrrr dün ütülerimi yaptım geldim kocacığımın gömlekleri hazır.....

Dün konustuk cuma sabah ezanlarıyla yola cıkıyoruz ben ve kardeşi onu almaya gıdıcez cuma sabah 7 7-30 itibariyle ellerimde inş :D

sonra üç gün memleketteyiz ve evimize döncez sonra Allahın izniyle..O da sıkılmıs cok ama dün mutluydu sesi yalnız kocam zaten kıskanc bı adamdı şimdi iyice bir kıskanc olmus:31::31::31::31::31:inş geçicidir bu durumu ya :50::50:

günaydın kızlar akşam kaynatmışsınız ne güzel keşke geleydim evde deli deli işlere verdim kendimi zaman geçsin diye :1::1::1:
ben çok fenayım kızlar ya acayip ağlayasım gelio biraz toparlanmak için geldim aranıza gözlerim dolu dolu oldu soluğu burda aldım inanaılmaz bir yoğunluk var duygularımda ne oldu böyle bana anlamadım neyse açılırım inşallah gün içerisinde:41::41:

pinkladyı depüklüyoruz bugün kızlarrrrrr depükler ona gelsinnnnnnnnn......

gunaydın canım.beklemekden sıkılmısın yorulmusun kendını dınledıgınde sakınlıkle bunu daha ıyı anlamıs olmalısın sabrın kalmamıs saatlere bıle senı cok ıyı anlıyorum ama bak bıttı senı guzel gunler beklıyr.once askerınle hasret gıder sonra cok ısınız var zaten dugun telası ıle gecıcek gunlerın surda ne kadar kaldı sankı dugune dımı.hatta dugun ıcın gun sayabılırsın oda senı bır sure oyalar:26:

günaydın kızlarrrr dün ütülerimi yaptım geldim kocacığımın gömlekleri hazır.....

Dün konustuk cuma sabah ezanlarıyla yola cıkıyoruz ben ve kardeşi onu almaya gıdıcez cuma sabah 7 7-30 itibariyle ellerimde inş :D

sonra üç gün memleketteyiz ve evimize döncez sonra Allahın izniyle..O da sıkılmıs cok ama dün mutluydu sesi yalnız kocam zaten kıskanc bı adamdı şimdi iyice bir kıskanc olmus:31::31::31::31::31:inş geçicidir bu durumu ya :50::50:

gunaydın canım.en cokda eşlerıne kavusacaklar ıcın sevınıyorum.cok zordur.Allah ım bır daha bole uzun ayrılıklar vermesın.
özlemdendır canım kıskanclık eskıye doner bu arada askerden geldıkden sonra sıvıl hayata alısma surecı yasayabılır.korkmayınn

Back