• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

başla canım başla..suan pek bırşeyı gormedım ama bakalım 6 hafta sonrakı halı ne olucak.

uzmanlıktakı yerı bellı degıl.cagrılmadıda.

biz bu aralar cok ıyı sayılmayız geldıgınden berıdır ıte kaka ılerlıyor nasıl olucak bole bılmıyorum canım.bazen 2 gun hıc msjlaşmıyoruz sonra ben yazıyorum daha susacakmısın dıye.ole zaten aramızda konusma dıye bır unsur yk.ben sıkayet edınce arıyor o zamanda benım canım ıstemıyor.bole durumlar ıcındeyız anlıyaagız

Bakalım canım bu haftadan itibaren başlıycam:12: canım ne söylesem bilemedim tamam diger bütün sorunları sıkıntıları birkenara attım ama neden konuşmaktan bukadar çekiniyor senide yıpratır bu durum canım benim ya sessizlik konuşup anlatamamak bir sorunmu var diye sormuyormusun sitem ettigimde neden arıyorsun diye söylemesi kolaydır canım biliyorum yaşaması zor ama bazı şeylerin muallakta kalması yorar insanı :25:

:nazar::nazar:

doğru söylüyosun kuzum ama işte insan düşünmeden edemiyor ne yazık ki :50:

yalnız değilmişim demek ki ama insan istiyorki şafak bu kadar güzelken neşemizde tam olsun ama illa bi fire veriliyor... dünkü sinirime rağmen bugüne güzel başladım kızlarrrr çarşamba 12.30 da ankarada allahın izniyle şaka değil dimi buuuuuu :9:
bu arada ankesörlüden aradı bugün telefon bozuk olduğu için sesini duyamadım ama aradı sonuçta hani aslında dün beklediğimde buydu amaaannn neyse valla şafağımızın güzelliği her şeyin üzerine çıkıyor :21::21:

geçmiş olsunnn kuzum aman dikkat et kızlar tarifler vermiş onları yapta toparlan kuzum bir an önce

tatlımmm ilk olarak azminden dolayı tebrik ederim helal olsunnn :42: bende saç işine giriştim o tamam gibi kestirmek konusunda kararsınızm sadece :) ne giyileceği büyük dert valla bi türlü bilemedim çok kasmamaya çalışıyorum ama :51:
aramızdaki sıkıntıya gelirsekte daha öncede söylediğim gibi amaaaannnn şafağım atarsa 1 neyi takıyım kafama. şu an "şafak olmuş coni moni kim takar oni moni" felsefesinde emin adımlarla ilerliyorum:9::9::9: bi gelsinlerde elimizden kurtulamazlar zaten :21:

dediğin gibi canım gelmesine odaklanıyorum şu an sadece gelince elimden oldukça çekecek:9::47::9:
canım mümkün olduğunca boş konuşan insanları yanımızda bulundurmamak gerekiyor ama akraba işte atsan atılmıyor sen aklına takma bari... o askere cidden üzüldüm kuzum ya bide dünkü sinirimin üzerine okuyunca amaannn allah korusun yani allah yardımcısı olsun...

o gün sinirlerim bozuldu geçti sonra. aklım şimdi kocamda. :16: insan böyle haberler duyunca tüm kavgalar ne kadar boş geliyor... yeter ki yanımızda olsunlar, sağlıklı olsunlar tüm kavgalar gelir geçer...
komsumun ablası boşanmak ıstedıgınde kocası parka çagırmıs son kez o gun sılah getırmıs yanında kadının yandan kafasına sıkacakken kadın tabancayı gorunce refleks yapmıs sağ yanagından gırmıs sol kulagının altından cıkmıs.

onunda dili gıtmıstı ama dıl kendını yenılen en hızlı organmıs konusuyor kadın yuzunde ızde kalmadı kendılıgınden kapandı yanagı.
adam da kadına sıktıkdan sonra kafasına sıkmıs öldü o.

o nasıl bir olay ya. allah korusun. dil nasıl kendini yeniliyormuş, hiç bilmiyordum. ama gözü de gitmiş. allah böyle acılar göstermesin.

zayıflama olayına girmişken bende eski kiloma döndüm kızlar :1: 55 den 52 kiloya düştüm, bu stresle askerim gelene kadar 1-2 kilo daha veririm diyorum :9:

ya ben çok erken kuaföre gittim geçen hafta cumartesi gidip bakım yaptırdım, şimdi askerim gelmeden tekrar gitsem mi diye düşünüyorum..her gün o geldiğinde giyeceğim şeylerin kombinasyonu değişiyor :16: ayy nasıl yapcaz, nasıl olacak, böyle heyecandan bayılıp gitmezsem iyidir kızlar:3:

senin kilon da iyiymiş canım. son güne kadar değişir durur o kombinler. çok heyecanlı. :46::46: ben ne yapsam diye düşünüp duruyorum. ama gece 3-4 gibi gelecek. muhtemelen pijamayla karşılayacağım. :1: saçımı başımı da yaptıramam. makyaj da olmaz. süslenemeyeceğim. :12::12:

başla canım başla..suan pek bırşeyı gormedım ama bakalım 6 hafta sonrakı halı ne olucak.

uzmanlıktakı yerı bellı degıl.cagrılmadıda.

biz bu aralar cok ıyı sayılmayız geldıgınden berıdır ıte kaka ılerlıyor nasıl olucak bole bılmıyorum canım.bazen 2 gun hıc msjlaşmıyoruz sonra ben yazıyorum daha susacakmısın dıye.ole zaten aramızda konusma dıye bır unsur yk.ben sıkayet edınce arıyor o zamanda benım canım ıstemıyor.bole durumlar ıcındeyız anlıyaagız

çok bunaltıcı bir süreç. belirsizlik, iletişim kuramamak insanı çıldırtır. neden aramıyor sormuyor çok ilginç geliyor bana. çok yıpranıyorsun. :26: inşallah hayırlısı olur hakkında. sonucu çok güzel olur inşallah çok da mutlu olursun.

Siz sevdiğinize hiç hasret kaldınız mı ?
Ben kaldım gözlerine ,kokusuna, sesine bile hasret kaldım..
Gün saymak ne demek öğrendiniz mi hiç?
Ömürden giden her gün gidişinde mutlu olmayı hissettiniz mi?
Dokunmadan sevebildiniz mi hiç ?
Kızsanızda sinenize çekebildinizmi?
Çaresiz kaldınızmı ulaşamayıp deli gibi biyerlerde umut aradınızmı?
Özlemek 7 harf değil 155 gün bilirmisiniz?
Asker beklemiyorsanız BİLEMEZSİNİZ... :72:

Siz sevdiğinize hiç hasret kaldınız mı ?
Ben kaldım gözlerine ,kokusuna, sesine bile hasret kaldım..
Gün saymak ne demek öğrendiniz mi hiç?
Ömürden giden her gün gidişinde mutlu olmayı hissettiniz mi?
Dokunmadan sevebildiniz mi hiç ?
Kızsanızda sinenize çekebildinizmi?
Çaresiz kaldınızmı ulaşamayıp deli gibi biyerlerde umut aradınızmı?
Özlemek 7 harf değil 155 gün bilirmisiniz?
Asker beklemiyorsanız BİLEMEZSİNİZ... :72:

:5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5::5:

o gün sinirlerim bozuldu geçti sonra. aklım şimdi kocamda. :16: insan böyle haberler duyunca tüm kavgalar ne kadar boş geliyor... yeter ki yanımızda olsunlar, sağlıklı olsunlar tüm kavgalar gelir geçer...

o nasıl bir olay ya. allah korusun. dil nasıl kendini yeniliyormuş, hiç bilmiyordum. ama gözü de gitmiş. allah böyle acılar göstermesin.

senin kilon da iyiymiş canım. son güne kadar değişir durur o kombinler. çok heyecanlı. :46::46: ben ne yapsam diye düşünüp duruyorum. ama gece 3-4 gibi gelecek. muhtemelen pijamayla karşılayacağım. :1: saçımı başımı da yaptıramam. makyaj da olmaz. süslenemeyeceğim. :12::12:

dimaamcım o zaman guzel bır pıjama takımı al masum beyaz tatlı bısı :) sacların fonlu olsun bozulmaz bısı olmöaz makyaj olmaz evet ama en azndan bakımını yaparsın nemlendırıcını surer dıslerını fırcalar coook hafıf yanaklara pembemsı allık(hanı dogal tonunmus uykudan kalkan masum tatlı hain gibi :37::37::37::37:cok fenayız) oyle karsıla ben sehır dısından geldığınde oyle yapardım sankı uyumusum halbukı suslenıyrım gece 2-3 olsa da pıjamalı olsamda saclarım salık fönlü olur makyaj abest kacacagı ıcın dısleırmı fırcalar nemlendırıcı surer parfumumu sıkar beklerdım :37::37::37::1::1::1::1:

bekarkende kocacıgımın odasına parfüm sıkardım gizlice msj atardı bana gece evim hala sen kokuyor nasıl bır kokun var gıdıyorsun kokun kalıyo:1::1::1::1::1::1: halbukı yatagına odasına basıyorum adamın parfümü, sonra evlenınce soylemıstım:1::1::1::1::1:ne fenasın sen bende nasıl bır koku gecmıyor gunlerce dıyorum dıyo:1::1::1::1::1: benı unutama her anında olıyım dıye dedım :1::1::1::1::1:

Son düzenleme:
bekarkende kocacıgımın odasına parfüm sıkardım gizlice msj atardı bana gece evim hala sen kokuyor nasıl bır kokun var gıdıyorsun kokun kalıyo:1::1::1::1::1::1: halbukı yatagına odasına basıyorum adamın parfümü, sonra evlenınce soylemıstım:1::1::1::1::1:ne fenasın sen bende nasıl bır koku gecmıyor gunlerce dıyorum dıyo:1::1::1::1::1: benı unutama her anında olıyım dıye dedım :1::1::1::1::1:

:9::9::9::9: çok iyiymiş. Benim niye aklıma gelmezki böyle şeyler:47:

dimaamcım o zaman guzel bır pıjama takımı al masum beyaz tatlı bısı :) sacların fonlu olsun bozulmaz bısı olmöaz makyaj olmaz evet ama en azndan bakımını yaparsın nemlendırıcını surer dıslerını fırcalar coook hafıf yanaklara pembemsı allık(hanı dogal tonunmus uykudan kalkan masum tatlı hain gibi :37::37::37::37:cok fenayız) oyle karsıla ben sehır dısından geldığınde oyle yapardım sankı uyumusum halbukı suslenıyrım gece 2-3 olsa da pıjamalı olsamda saclarım salık fönlü olur makyaj abest kacacagı ıcın dısleırmı fırcalar nemlendırıcı surer parfumumu sıkar beklerdım :37::37::37::1::1::1::1:

dişlerim hep fırçalıdır benim zaten. :1: o konuda hastayım ben. bir gün dişlerim dökülürse fırçalamaktan dökülecek. :9: saçlarım da doğal fönlü. değişik bir durum olmayacak hep böyle görüyor. :44: dalgalı fön çektirsem mi o akşam acaba. dalgalı fön nasıl oluyor. çünkü saçlarım hep düz benim. :44: belki değişiklik olur. vücut losyonumu sürer beklerim. ne yapayım.

çok fenasın :9:

Çok fenasın çok :27:

çok bunaltıcı bir süreç. belirsizlik, iletişim kuramamak insanı çıldırtır. neden aramıyor sormuyor çok ilginç geliyor bana. çok yıpranıyorsun. :26: inşallah hayırlısı olur hakkında. sonucu çok güzel olur inşallah çok da mutlu olursun.

bazen ıcıne cok kapanıyor bana bıle anlatmıyor sorunları sankı susarak cozucek..belırsızlıktende bu surecden de bıktım ınankı hıc dayanacak gucum kalmadı bende ınsanım ya sızlerı goruyorum özenıyorum yazmıyorum sızınde ıcınız kararmasın dıye ama bır yere kdr bende susucam artık.

çok guldum yaa ılahı ama guzel fıkır heee az fena degılmısın o zaman :26:

bazen ıcıne cok kapanıyor bana bıle anlatmıyor sorunları sankı susarak cozucek..belırsızlıktende bu surecden de bıktım ınankı hıc dayanacak gucum kalmadı bende ınsanım ya sızlerı goruyorum özenıyorum yazmıyorum sızınde ıcınız kararmasın dıye ama bır yere kdr bende susucam artık.

senin ne hissettiğini o kadar iyi anlıyorum ki... eğer içine kapanıksa ömür boyu da böyle davranacaktır. o konuda karakteri değişmez çünkü. zaman en iyi çözümdür. güzel şeyler olacaksa zaman bunu gösterecek, yok ayrılacaksanız da yine zaman bunu gösterecek. ama ne olursa olsun sonunda mutlu olmanı isterim. birini seviyoruz, istiyoruz ama o olmazsa başkasıyla da mutlu olabiliriz. seni en çok kim mutlu edecekse canım bahtında da o kişi olsun. şu an görüştüğün kişiyse o, evleneceğin güne kadar sabır ve huzur versin rabbim. o değilse de güzellikle ayrılmayı nasip etsin. ne istediğine karar ver, kararının da arkasında dur. o zaman çok daha güçlü hissedersin kendini. bazen her şey böyle çıkmaza giriyor işte. ama çok yakında çözüme kavuşacağına inanıyorum ben. :34:

Kızlar enerjınızden alıyrm cok tatlısınıx:) yaramaxpisi parfum olayına bittim:D dimaaam bencede dalgalı yap farklı olsun derım ben:) zeynepcıım yazdıklarını 1 ay sonrada okusam duygulanırım emınım unutamıycam bu hasreti:/ burcucuum cok guzel zayıflamısın bende dugune kadar bı 7 kılo daha vermek ıstyrm. Dımaaam sen bence artık zayıflama her gece canın bıseyler cekıyodu kılo almanı beklemıstım ama ben hasret yınede agır basmıs sanrm:))

Nazlıcıım herseyın hayırlısı dıye dua etmeyı unutma bıhterınde dedıgı gıbı olur ınsallah en mutlu olacagın sekılde olsun hersey. Kaderındeki insan suan yanında olan kısıysede bırbırınızın kıymetını bıan once farkedıp daha fazla acı cekmeyın.. Hep mutlu ol ınsallah...

Bende aynen bu tepkideyim canım benim bitiyor az kaldı çokşükür :nazar::16:

Zeynepcıım bu gunlerı nezamn gorucez dıye sıkntılıydık sımdı tamda ogunlerdeyz vee artık bıtmeye cok cok yakınız cok sukur atlatıyrz. Askerımın herseydeki engeli askerlikti artık kurtulduk cok daha guzel bı işe geçiceeekk:) ve biz Allahın ıznıyle gelir gelmez yuzuklerı takıyrz ınsallah haberleri buraya yazıcam hemen:)) ayrıca resımlerıde facede ekli arkadaslar gormus olucakk(; herkesin guzel haberlerini burdan almak istyrm hep bakmaya calıscam ben guzel yarenlerrr

Zeynepcıım bu gunlerı nezamn gorucez dıye sıkntılıydık sımdı tamda ogunlerdeyz vee artık bıtmeye cok cok yakınız cok sukur atlatıyrz. Askerımın herseydeki engeli askerlikti artık kurtulduk cok daha guzel bı işe geçiceeekk:) ve biz Allahın ıznıyle gelir gelmez yuzuklerı takıyrz ınsallah haberleri buraya yazıcam hemen:)) ayrıca resımlerıde facede ekli arkadaslar gormus olucakk(; herkesin guzel haberlerini burdan almak istyrm hep bakmaya calıscam ben guzel yarenlerrr

Hepimiz için öyle askerlik neye engel degilki hepsi geride kalıcaz güzel günler bizim olucak inşallah canım haberlerini beklerim bende hep buralarda olucam:nazar::16:

Back