• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Ben eksik kalmıyım yazıyım hemen :27: özellikle Nil ismi bayılıyorum :16: Sonrasında Nehir çekiyor başı sıralıycak olursam Nil.Nehir.Ada.(dogaya takmış durumdayım:27:)Sedef.Başak.Havin.Nisan.ve kendi ismim Zeynep.:32::16:

Bitti canım bahar geldi çiçekler açtı asıl önemli olan askerlerimiz getiriyor bize baharı:16:

ela nehir nil ısmını duyunca aklıma dırek renklı göz gelıyor renklı gözlu bebeklere bayılıyorum yaaa:emir_bebek::nazar:

ela nehir nil ısmını duyunca aklıma dırek renklı göz gelıyor renklı gözlu bebeklere bayılıyorum yaaa:emir_bebek::nazar:

Ela,koyu yeşil gözleri seviyorum bende birde beyaz tenliyse simsiyah gözlerde çokgüzel duruyor:16: benimki ela :32: Çok güneş gelince gözüme koyu yeşil gibi duruyor arada ama çaktırmadan:27:

Son düzenleme:
ayy kız bebekleri çok severim, Allah analı babalı büyütsün inşallah..ece güzel isimdir, severim ben onları :1:

Allah saglıklı hayırlı sekılde kucagına almayı nasıp etsın canım .aklımdan gecen benımde elizan-yaren-esila bu 3 isimm :16:

Ben eksik kalmıyım yazıyım hemen :27: özellikle Nil ismi bayılıyorum :16: Sonrasında Nehir çekiyor başı sıralıycak olursam Nil.Nehir.Ada.(dogaya takmış durumdayım:27:)Sedef.Başak.Havin.Nisan.ve kendi ismim Zeynep.:32::16:

valla kızlar çok zor işmiş bu isim işi :31: bi türlü işte bu diyemedik :50: eşimin asker arkadaşları bebek kız annenin hakkı isim demişler :34: dedim ne güzel etrafın düşünceli insanlarla dolu :9: ortak kararımız olsun istiyorum ben bakalım :44: öneriler için teşekkürler :16::16:

kızlarrr nasılsınızzzz???? ne kadar az kaldı öyleeeeeeeeee:9::9::16::16::24::24::38::21::21::21::21::21::21::21::118::118::62::62::62::62::62::62::62::62::64::64::64::64::64::64:

zhd Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin :nazar:

Kızlaaarr anneler gününde kayınvalidesine annesine hediye alanlar yada alıcak olanlar yardımlaşalıımm??

canım ben kayınvalideme pratik elektirikli süpürge aldım ihtiyacı vardı :21:
kendi annemde farklı şeyler sever ona benim nişanlımın ve annemin resmi basılı olan bir anahtarlık yaptırdım arkasınada güzel bir yazı yazdır bir de çiçek sepetinden sipariş verdim pazar günü çiçek gelcek :16:

zeynebim nasılsın kuzum
kızlarrr nasılsınızzzz???? ne kadar az kaldı öyleeeeeeeeee:9::9::16::16::24::24::38::21::21::21::21::21::21::21::118::118::62::62::62::62::62::62::62::62::64::64::64::64::64::64:

zhd Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin :nazar:
kuzum ben gene kıpır kıpırım şaka gibi yahu takvime bakıp bakıp gülüyorum :21: :62: sen napıyorsun canım

İyim canım sen nasılsın :16: yerimizde duramıyoruz :52::21::64::66::124::118::nazar::16:

ahhh kuzummm şafak tek hane olmuş ki benim atarsa 5 :9: nasıl yerimizde duralım :16::52::52::52::52::52::62::62::62::62::62::62::62::62: ama iyi değilim açıkçası denetleme haftasındalar bir dakika nefes alamıyor dün hiç haber alamadım bu sabah 5 te msj atmış merak etme ben iyiyim bugünüde atlatırsak biraz rahatlayacagım diye ayrıca 15i sabah yanımda ama kalacak mı yoksa direk memeleketine mi geçecek belli değil ailesinin ne şartlarda askerlik yaptığından haberi yok bir kaç hafta öncesinden gelince şu iş var bu iş var diye başladılar benim mezuniyet törenime baloma gelebilecek mi belli değil vs vs canımı sıkan çok şey var ama şafağın bu kadar az olması birazcık da olsa rahatlatıyor :16: (yalnız resmen bir dokun bin ah işite döndü benimkide):9::9:

zeynebim nasılsın kuzum

İyim kuzum benim sen nasılsın kıpır kıpırız kıpır kıpır :21::32::52:

ahhh kuzummm şafak tek hane olmuş ki benim atarsa 5 :9: nasıl yerimizde duralım :16::52::52::52::52::52::62::62::62::62::62::62::62::62: ama iyi değilim açıkçası denetleme haftasındalar bir dakika nefes alamıyor dün hiç haber alamadım bu sabah 5 te msj atmış merak etme ben iyiyim bugünüde atlatırsak biraz rahatlayacagım diye ayrıca 15i sabah yanımda ama kalacak mı yoksa direk memeleketine mi geçecek belli değil ailesinin ne şartlarda askerlik yaptığından haberi yok bir kaç hafta öncesinden gelince şu iş var bu iş var diye başladılar benim mezuniyet törenime baloma gelebilecek mi belli değil vs vs canımı sıkan çok şey var ama şafağın bu kadar az olması birazcık da olsa rahatlatıyor :16: (yalnız resmen bir dokun bin ah işite döndü benimkide):9::9:

Ah canım benim kuzumu sinirlendirmişler azıcık belirsizlikler içinde olmak insanın canını sıkıyor çok haklısın inşallah istedigin güzel anlarda yanında olur askerin bazı insanlar sadece söyler işte karşındaki ne düşünür ne ister hiç dikkat etmeden :41: sakin olalım ama dedigin gibi şafak olmuş artık tek haneler son 1 hafta artık şafakta kalmıycak bu sıkıntılar dertlerde o denetleme bizdede var genel olarak 2-3 gündür yogunuz bizde ama son günler artık yogun olalım napalım :27: dedigimiz gibi şafak atıyor :52::64::62::66::65:

zeynebim nasılsın kuzum

kuzum ben gene kıpır kıpırım şaka gibi yahu takvime bakıp bakıp gülüyorum :21: :62: sen napıyorsun canım

kuzumm anlattığım gibi işte ama şafağın sevinci ağır basıyor senle ne zamandır konuşamadık sen nasılsınnnn??
nazlımmmm aşağıda seni gördüüüümmmmm nasılsınnnnn???:16:

Ah canım benim kuzumu sinirlendirmişler azıcık belirsizlikler içinde olmak insanın canını sıkıyor çok haklısın inşallah istedigin güzel anlarda yanında olur askerin bazı insanlar sadece söyler işte karşındaki ne düşünür ne ister hiç dikkat etmeden :41: sakin olalım ama dedigin gibi şafak olmuş artık tek haneler son 1 hafta artık şafakta kalmıycak bu sıkıntılar dertlerde o denetleme bizdede var genel olarak 2-3 gündür yogunuz bizde ama son günler artık yogun olalım napalım :27: dedigimiz gibi şafak atıyor :52::64::62::66::65:
kıpır kıpır kıpır kıpır hep kıpır kıpıııırrr :21: :64::64::118: :32::21:
kuzumm anlattığım gibi işte ama şafağın sevinci ağır basıyor senle ne zamandır konuşamadık sen nasılsınnnn??
nazlımmmm aşağıda seni gördüüüümmmmm nasılsınnnnn???:16:

durumlarımız aynı be bebeğim malesef ki benim kayınvalidemlerde başladı şu yapılcak bu yapılcak diye geldiği haftasonu da bir ton misafir olcakmış baş başa kalmak git gide erteleniyor art niyetleri yok biliyorum ama sinir de oluyorum işte napim o yüzden seni çok iyi anlıyorum :50:
aman bırakalım bu sıkıcı konuları onlar bi gelsin de bizim sevincimize gölge düşmesin :21:

İyim kuzum bende günleri bitirmeye çalışıyorum azıcıksabırsızlıkta var hafta sonu gelsinde daha sonrası hızlı geçiçek gibi hazırlıklar var:12:Benim içinde herşey öyle hiçbir sorunlu durum vaka yanımda tutmuyorum herşeyden fazla basıyor bu bitirme sevinci :nazar::32::16:

Kıp kıp kıp kıp kıpırrrr :32::52::21:(sıyırttım sıyırttım artık ben:27:)

Kızlar uzunn ama çok uzun zamandır buraya yazamadım.. benim sevgilimde 349. dönem olarak askere gitti... zaten bacağındaki rahatsızlıktan dolayı askerdeyken spor yapmıyordu. gitmesinden tam 1 ay sonra yani Ocak 12 de temelli yanıma geldi... 'askerliğe elverişsiz raporu' ile... yani usta birliğine gitmedi... RABBİM(C.C) size de sağ salim kavuşmayı nasip etsin bu mutluluk anlatılmaz...

Maşallah herkes pek neşeli:) kızlar ya bir benim herhalde saf gibi olan.eşim haftaya cuma dönüyor ama ben buna inanamıyorum:9: sanki daha çok var dönmesine,biri beni inanırsın:)yarın ankara ya dönüyorum.

durumlarımız aynı be bebeğim malesef ki benim kayınvalidemlerde başladı şu yapılcak bu yapılcak diye geldiği haftasonu da bir ton misafir olcakmış baş başa kalmak git gide erteleniyor art niyetleri yok biliyorum ama sinir de oluyorum işte napim o yüzden seni çok iyi anlıyorum :50:
aman bırakalım bu sıkıcı konuları onlar bi gelsin de bizim sevincimize gölge düşmesin :21:

İyim kuzum bende günleri bitirmeye çalışıyorum azıcıksabırsızlıkta var hafta sonu gelsinde daha sonrası hızlı geçiçek gibi hazırlıklar var:12:Benim içinde herşey öyle hiçbir sorunlu durum vaka yanımda tutmuyorum herşeyden fazla basıyor bu bitirme sevinci :nazar::32::16:

amaaannnn kızlarrr canımızı sıkmayalım cidden hiiççç gereği yok şu zamandaaa askerliği yiyip bitirmişiz aşarız bu sorunları da gönlümüzü ferah tutalımmmm :9::24::24:

Aslan Gibi (Sıla) - YouTube

iyiyim kuzum sızlerın sevınclerınızı gorup daha ıyı oluyorumm maşallah :nazar:

sağol canım benimmmm :29: senin keyfin nasıl peki kuzum?

sıyırtmayan var mı ki aramızda yahu :27: :21:
Kızlar uzunn ama çok uzun zamandır buraya yazamadım.. benim sevgilimde 349. dönem olarak askere gitti... zaten bacağındaki rahatsızlıktan dolayı askerdeyken spor yapmıyordu. gitmesinden tam 1 ay sonra yani Ocak 12 de temelli yanıma geldi... 'askerliğe elverişsiz raporu' ile... yani usta birliğine gitmedi... RABBİM(C.C) size de sağ salim kavuşmayı nasip etsin bu mutluluk anlatılmaz...

öncelikle geçmiş olsun umarım şuan iyidir sevgilin.Ne güzel siz kavuşmuşsunuz bize de azcık kaldı art :16:

canlar selam herkesin keyfi yerinde aman allah bozmasın son 1 hafta artık heycan dorukta bende fenayım valla tuhaf şekiller yüzüm gözü,m gelişini düşünüp hayal ettikçe nişanlımda çok heycanlı can atıyor gelmek için plan program hazır bi o eksik bütün h.sonu yanında olucam tabii annem biraz arızaya bağladı ama yapıcak bişi yok :1::1::1::1: hayatta ayrı geçiremem o ilk h.sonunu zaten ağustosta düğün var en fazla 2 ay daha bıdıbıdı ederler :36::36::36:

nazlıcım ıyı gıdıyor kırdım zıncırlerımı bakalım bugun yıen bır ders var ıns cok daha ıyı olucak Öğreneceğim allahın ıznıyle :55::55::55::55::55::55::55::60::60::60: İyice heveslendım bende arastırıcam bır yandan soyle guzel bı ıkncı el bulursam almak ıstıyorum

canım bu hırsla muhakkak öğrenirsin tez günde :34::34::34: pratik çok önemli dersleri aldıktan sonra biran önce trafiğe çıkmanı öneririm arkadaşım sadece 4 ders aldı sonra yavaş yavaş kendi çıkarak şimdi oldukça iyi kullanıyor. bu arada ben aracımı satıyorum dilersen irtibata geçebilirsin

Maşallah herkes pek neşeli:) kızlar ya bir benim herhalde saf gibi olan.eşim haftaya cuma dönüyor ama ben buna inanamıyorum:9: sanki daha çok var dönmesine,biri beni inanırsın:)yarın ankara ya dönüyorum.

ben yanına giderken hiç gidemicekmişim gibi gelirdi yanına gidene kadar inanamazdım onu göreceğime şimdi de aynı durumdayım canım ama heyecan da dorukta :21:

Back