• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

:7::72:Günaydın arkadaşlar şafagımız ne kola ne fanta sadece 7 (yedigün):72: :7:
:7:Tamda terimimize göre bir ikoncan olmuş:7:
:10:Bugün güzel vatanımızdan ANTALYAdayız ANTALYAmıza selam yola devam:10:
Eki Görüntüle 706503
:27:Şöyle bir suyun yanında olsam keşke o aksa ben dinlesem o söylese ben söylesem(sıyırttım artık mazur görün):27:
Bakalım ANTALYAmızın nesi meşhurmuş?
Antalya Duden-Kursunlu-Manavgat Selaleleri, Antalya Dim-Damlatas-Karain Magaralari, Antalya Olimpos-Beydaglari-Koprulu Kanyon Milli Parklari, Antalya Konyaalti-Lara-Patara Plajlari, Antalya Turuncgil ve Seracilik Uretimi ile Alanya, Side, Manavgat, Kemer, Kalkan, Kas Gibi Turizm Merkezleri, Antalya Tarihi Kaleici Evleri, Antalya Altin Portakal Film Yarismasi, Antalya Kesme Cicek Uretimi, Antalya Aspendos, Antalya Perge, Antalya Fhaselis, Antalya Termessos, Antalya Olympos Antik Kentleri Saklıkent
:23:

günaydın canımmmmm ne kola ne fanta sadece 7 (yedigün) kaldı oleeeeeyyyyyyy Allahıma çok şükür gördük bu günleri hiç bitmez hiç geçmez diyodum ama bitttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yupppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:46::46::46::46::46::46::46::52::52::52::52::52::52::52:

Gunaydııınn yarenlerrr mayısa geldiğimize inanamazken şimdi mayısın 9u olduukk;) son 1 haftaa şaka gibi normalde cok hızlı gecen 1 haftamız askerlerimizi beklerken biraz zorluycak ama gececekk kac haftalarr gecrdık bizzz;)

Canlarım tşk ederım cok detayı okuyamadım hızlıca gectım konustuklarınızı belkı gormedıklerım vardır.hepinize tşk ederım.:16:

Günaydın prensesler nasılsınız Allah ım 7 günmü şaka gibii dimi..:31:

gecerde rüyalarda hayallerde buuşmalar sarılmalar :23:

hadi bakalımmm azıcık kaldıı..

bu arada ıyıleştım cok sukur aranıza dondumm yanııı:34:

araba sürüşleri nasıl gıdıyor benımde bu 2 gundur aklımda araba hayalleri almak ıstıyorumda bıraz para bırıktırmem lazımm belkı eylul gıbı alırımmm cok hevesım var normalde :21::31:

günaydın canımmmmm ne kola ne fanta sadece 7 (yedigün) kaldı oleeeeeyyyyyyy Allahıma çok şükür gördük bu günleri hiç bitmez hiç geçmez diyodum ama bitttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yupppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:46::46::46::46::46::46::46::52::52::52::52::52::52::52:
Günaydın canım şükürler olsun bitti bitiyor azıcık kaldı azıcık :nazar::52:
Gunaydııınn yarenlerrr mayısa geldiğimize inanamazken şimdi mayısın 9u olduukk;) son 1 haftaa şaka gibi normalde cok hızlı gecen 1 haftamız askerlerimizi beklerken biraz zorluycak ama gececekk kac haftalarr gecrdık bizzz;)
Günaydın canım Nisanı bitirelim derken Mayısı yarıladık nerdeyse 16sı olsunda ondan sonra günler geçsin geçmesin umrumda degil:27:

Günaydın canım tekrar geçmiş olsun nasılsın toparlandın dimi merak ettim seni atlattınmı hastalıgı hoşgeldin:16:

günaydın kızlar. haftaya bu saatlerde eşim yanımda olacak inşallah. ben kahvaltı hazırlıyor olacağım muhtemelen. :46: hal ahayal gibi. gelmeden inanamayacağım galiba. :31:

günaydın kızlar :32::32: ayy çok şükür bitiyor yaa :62: :66:
rüyamda doğum yaptığımı gördüm "hayır yaa daha çok erken eşim gelmediiii" diyodum :9::9:

rüyamda doğum yaptığımı gördüm "hayır yaa daha çok erken eşim gelmediiii" diyodum :9::9:

bebeğin erkekmi kızmı canım isim ne düşünüyorsunuz ne merak ederım bole seyleri.bazı yıgenlerın adlarını yengemler bana koydurmustur.saolsunlar kırmazlar benı:16:

nazlıcım ıyı gıdıyor kırdım zıncırlerımı bakalım bugun yıen bır ders var ıns cok daha ıyı olucak Öğreneceğim allahın ıznıyle :55::55::55::55::55::55::55::60::60::60: İyice heveslendım bende arastırıcam bır yandan soyle guzel bı ıkncı el bulursam almak ıstıyorum

günaydın kızlar. haftaya bu saatlerde eşim yanımda olacak inşallah. ben kahvaltı hazırlıyor olacağım muhtemelen. :46: hal ahayal gibi. gelmeden inanamayacağım galiba. :31:
Günaydın canım inşallah artık kahvaltılar yemekler gezmeler gelsin:32::16:

Günaydın canım artık hepimizin rüyasında senin rüyanda psikolojik bilinç altında öyle düşünmüşsün :9::32:

bebeğin erkekmi kızmı canım isim ne düşünüyorsunuz ne merak ederım bole seyleri.bazı yıgenlerın adlarını yengemler bana koydurmustur.saolsunlar kırmazlar benı:16:

kızımız olacak canım inşallah :16::emir_bebek: ama ismimiz yok hala :50: önerilerini yazabilirsin varsa :34:

günaydın kaderdaşlarımmm :72::72::72:
dün uzun dönemler bizimkilere veda kutlaması yapmışlarr :9::9::9::9:
benimki az sıkıntılı bi yerde olduğundan dün yüzü gülüyodu maşallahh :nazar::nazar::nazar::nazar:

Evet canım haftaya bugün depük gecemiz olucak ama yok yok 3gün önceden başlıycaz dimi :27:

Günaydın canım dogru görüyorsun inanamasakta şaka gibide gelse bu şafak bizim rabbime şükürler olsun:nazar::16:

nehirinilim inan hala inanamıyorum..o soğuk kış günleri, sıkıntılı günler bitti, bahar geldi artık :52: :1: :9:

evet canım bitti bittiiiiiiiii :52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

bitsin artık yaaaa :16:

canım geçmiş olsun ..bende uzun zamandır giremiyodum, hayırdır neyin vardı ? :26:

nazlıcım ıyı gıdıyor kırdım zıncırlerımı bakalım bugun yıen bır ders var ıns cok daha ıyı olucak Öğreneceğim allahın ıznıyle :55::55::55::55::55::55::55::60::60::60: İyice heveslendım bende arastırıcam bır yandan soyle guzel bı ıkncı el bulursam almak ıstıyorum

bencede al kuzum cunku hem ogrenmek hemde ogrendıgını kendı arabanda devam ettırmek onemlı unutmazsın.ben aslında su yenı megane hb lerın tıplerı hosta ıc donanımı nasıl sorusturmak lazım bırde fort fıesta..:26:

kızımız olacak canım inşallah :16::emir_bebek: ama ismimiz yok hala :50: önerilerini yazabilirsin varsa :34:
Ben eksik kalmıyım yazıyım hemen :27: özellikle Nil ismi bayılıyorum :16: Sonrasında Nehir çekiyor başı sıralıycak olursam Nil.Nehir.Ada.(dogaya takmış durumdayım:27:)Sedef.Başak.Havin.Nisan.ve kendi ismim Zeynep.:32::16:
nehirinilim inan hala inanamıyorum..o soğuk kış günleri, sıkıntılı günler bitti, bahar geldi artık :52: :1: :9:

Bitti canım bahar geldi çiçekler açtı asıl önemli olan askerlerimiz getiriyor bize baharı:16:

Back