Günaydın arkadaşlar şafagımız ne kola ne fanta sadece 7 (yedigün)
Tamda terimimize göre bir ikoncan olmuş
Bugün güzel vatanımızdan ANTALYAdayız ANTALYAmıza selam yola devam
Eki Görüntüle 706503
Şöyle bir suyun yanında olsam keşke o aksa ben dinlesem o söylese ben söylesem(sıyırttım artık mazur görün)
Bakalım ANTALYAmızın nesi meşhurmuş?
Antalya Duden-Kursunlu-Manavgat Selaleleri, Antalya Dim-Damlatas-Karain Magaralari, Antalya Olimpos-Beydaglari-Koprulu Kanyon Milli Parklari, Antalya Konyaalti-Lara-Patara Plajlari, Antalya Turuncgil ve Seracilik Uretimi ile Alanya, Side, Manavgat, Kemer, Kalkan, Kas Gibi Turizm Merkezleri, Antalya Tarihi Kaleici Evleri, Antalya Altin Portakal Film Yarismasi, Antalya Kesme Cicek Uretimi, Antalya Aspendos, Antalya Perge, Antalya Fhaselis, Antalya Termessos, Antalya Olympos Antik Kentleri Saklıkent
Günaydın canım şükürler olsun bitti bitiyor azıcık kaldı azıcıkgünaydın canımmmmm ne kola ne fanta sadece 7 (yedigün) kaldı oleeeeeyyyyyyy Allahıma çok şükür gördük bu günleri hiç bitmez hiç geçmez diyodum ama bitttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yupppppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Günaydın canım Nisanı bitirelim derken Mayısı yarıladık nerdeyse 16sı olsunda ondan sonra günler geçsin geçmesin umrumda degilGunaydııınn yarenlerrr mayısa geldiğimize inanamazken şimdi mayısın 9u olduukkson 1 haftaa şaka gibi normalde cok hızlı gecen 1 haftamız askerlerimizi beklerken biraz zorluycak ama gececekk kac haftalarr gecrdık bizzz
Günaydın prensesler nasılsınız Allah ım 7 günmü şaka gibii dimi..
gecerde rüyalarda hayallerde buuşmalar sarılmalar
hadi bakalımmm azıcık kaldıı..
bu arada ıyıleştım cok sukur aranıza dondumm yanııı
Günaydın canım tekrar geçmiş olsun nasılsın toparlandın dimi merak ettim seni atlattınmı hastalıgı hoşgeldin
günaydın kızlarayy çok şükür bitiyor yaa
rüyamda doğum yaptığımı gördüm "hayır yaa daha çok erken eşim gelmediiii" diyodum
Günaydın canım inşallah artık kahvaltılar yemekler gezmeler gelsingünaydın kızlar. haftaya bu saatlerde eşim yanımda olacak inşallah. ben kahvaltı hazırlıyor olacağım muhtemelen.hal ahayal gibi. gelmeden inanamayacağım galiba.
günaydın kızlarayy çok şükür bitiyor yaa
rüyamda doğum yaptığımı gördüm "hayır yaa daha çok erken eşim gelmediiii" diyodum
bebeğin erkekmi kızmı canım isim ne düşünüyorsunuz ne merak ederım bole seyleri.bazı yıgenlerın adlarını yengemler bana koydurmustur.saolsunlar kırmazlar benı
atlattım canım cok sukur ıyıyımsize özenıyorum suan yaa ne guzel aşklarınıza kavusucaksınız :26:
Evet canım haftaya bugün depük gecemiz olucak ama yok yok 3gün önceden başlıycaz dimi
Günaydın canım dogru görüyorsun inanamasakta şaka gibide gelse bu şafak bizim rabbime şükürler olsun
evet canım bitti bittiiiiiiiii
Günaydın prensesler nasılsınız Allah ım 7 günmü şaka gibii dimi..
gecerde rüyalarda hayallerde buuşmalar sarılmalar
hadi bakalımmm azıcık kaldıı..
bu arada ıyıleştım cok sukur aranıza dondumm yanııı
kızımız olacak canım inşallahama ismimiz yok hala önerilerini yazabilirsin varsa
nazlıcım ıyı gıdıyor kırdım zıncırlerımı bakalım bugun yıen bır ders var ıns cok daha ıyı olucak Öğreneceğim allahın ıznıyleİyice heveslendım bende arastırıcam bır yandan soyle guzel bı ıkncı el bulursam almak ıstıyorum
kızımız olacak canım inşallahama ismimiz yok hala önerilerini yazabilirsin varsa
Ben eksik kalmıyım yazıyım hemenkızımız olacak canım inşallahama ismimiz yok hala önerilerini yazabilirsin varsa
nehirinilim inan hala inanamıyorum..o soğuk kış günleri, sıkıntılı günler bitti, bahar geldi artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?