hiçkimse bizi anlayamaz tabi 5.5 ay yas tuttuk resmen evet bizlerde askerlik yaptık gerçekten şimdi özgürüz artık ohh yandan yandangelsin sevdicekler
canım askerim 15 mayıs sabahı hayırlısıyla özgürlüğüne kavuşuyor
bugün bir arkadaş soruyor şafak kaç diye 8 diyorum aaaa ne çabuk geçti 5 ay kız diyor ah içimden neler saydırdım o an
hayırdır canım niye kafan karışık bende kuzey güney modundayımgündüz ben de öyleydim. şimdi enerjim bitti. kuzey güneyi izliyorum. yatacağım birazdan. bugün hiçbir iş yapmadım. benim temizlik yalan oldu bugün. benim aklım karışık bu aralar. :44:
bir de öyle yorum yapmıyorlar mı deli oluyorum.
canım kıbrısta benim askerim o yüzden olabilir migültencim aynı tepkilere bende fıtık oluyorum neeee dönüyo mu yok artık kız bu daha yeni gitmedi mi diyeni mi desem bunun gibi birsürü uyuz tepkiler hakaten çeken bilir
hayırdır canım niye kafan karışık bende kuzey güney modundayım
kibarca başına gelince görüşürüz tatlım diyorum
belki de ondandır canım. çünkü bildiğim kadarıyla 15 inde çıkaran tek yer eşimin olduğu yer. genelde 16 mayıs sabah çıkacaklar çoğu yerde. ilk seni depükleriz buradan.
benim konularım hep aynı canım. yine regl dönemim, hemen de tedaviye başlayacağız. hap içmeye devam etsem mi etmesem mi... ilk ay bıraksam ikinci ay mı tedaviye başlasam. bazen de diyorum ki beklemesem hemen başlasam. regl günüm ayın 15 i. :44: reglin ikinci günü doktora gidip hemen başlayabilirim. ya da bir hafta daha ilaç içip erteleyebilirim. beynim patlayacak düşünmekten. memlekete de gideceğiz doktor devamlı kontrole çağırıyor, verdiği günde memlekette olursam gidemem de. durum karışık ama karar veremiyorum bunaldım.
kız bizimkiler askerlik mi yapıyor onlara göre hay allahım bak sinirlendimcanım kıbrısta benim askerim o yüzden olabilir migültencim aynı tepkilere bende fıtık oluyorum neeee dönüyo mu yok artık kız bu daha yeni gitmedi mi diyeni mi desem bunun gibi birsürü uyuz tepkiler hakaten çeken bilir
karışık ve pek bilmediğim durumlar canım doktor kontrollerini aksatmayarak en iyisine sen karar verirsin genebelki de ondandır canım. çünkü bildiğim kadarıyla 15 inde çıkaran tek yer eşimin olduğu yer. genelde 16 mayıs sabah çıkacaklar çoğu yerde. ilk seni depükleriz buradan.
benim konularım hep aynı canım. yine regl dönemim, hemen de tedaviye başlayacağız. hap içmeye devam etsem mi etmesem mi... ilk ay bıraksam ikinci ay mı tedaviye başlasam. bazen de diyorum ki beklemesem hemen başlasam. regl günüm ayın 15 i. :44: reglin ikinci günü doktora gidip hemen başlayabilirim. ya da bir hafta daha ilaç içip erteleyebilirim. beynim patlayacak düşünmekten. memlekete de gideceğiz doktor devamlı kontrole çağırıyor, verdiği günde memlekette olursam gidemem de. durum karışık ama karar veremiyorum bunaldım.
askerim yazıcıdan öğrenmişti çokkk uzun zaman önce bu tarihte çıkacağını ben de şaşırmıştım bir yanlışlık olmasın falan demiştim askerimde istemiyo musun gelmemi falan demiştiçokkk uzakta sevdiğim olsun o kadarcık jest değil mi ama evet ilk beni depükliyceksinizde bizim kavuşmamız bikaçgün gecikmeli olucak askerim izmire inicek sonra bana gelicek inşallah napalım bikaçgüncük daha sabrederiz artık aman bitti yaa hiçbişeyin lafını edermiyim tövbe
kız bizimkiler askerlik mi yapıyor onlara göre hay allahım bak sinirlendim
karışık ve pek bilmediğim durumlar canım doktor kontrollerini aksatmayarak en iyisine sen karar verirsin gene
bizde biran öncehamiş haberlerini alırız inşallah
ah canım oradan çıksınlar da önemli olan o. çok şükür bu günümüze.
inşallah canım. hayırlısı bakalım. bi hale yola girer inşallah. :44:
kesinlikle Rabbim sağ salim bizlere kavuştursun inşallah ve bir ömür ayrılmayalım
amin canım. bundan sonra bir gün bile ayrı geçirmek yok.
hayır yokanca beraber kanca beraber
Evet canım haftaya bugün depük gecemiz olucak ama yok yok 3gün önceden başlıycaz dimikızlarrrr selammmm
kaldı 1 haftaa
inşaallah haftaya bugün heyecan dorukta olacakkk
günaydın yarenlerimm...
Gözlerim doğru görüyor değil mi ? 1 hafta, 7 gün kaldı değil miiiiAllahımmmmm inanamıyorum bitti yaaa
günaydın yarenlerimm...
Gözlerim doğru görüyor değil mi ? 1 hafta, 7 gün kaldı değil miiiiAllahımmmmm inanamıyorum bitti yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?