349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

hiçkimse bizi anlayamaz tabi 5.5 ay yas tuttuk resmen evet bizlerde askerlik yaptık gerçekten şimdi özgürüz artık ohh yandan yandan gelsin sevdicekler

bugün bir arkadaş soruyor şafak kaç diye 8 diyorum aaaa ne çabuk geçti 5 ay kız diyor ah içimden neler saydırdım o an

canım kıbrısta benim askerim o yüzden olabilir mi gültencim aynı tepkilere bende fıtık oluyorum neeee dönüyo mu yok artık kız bu daha yeni gitmedi mi diyeni mi desem bunun gibi birsürü uyuz tepkiler hakaten çeken bilir

gündüz ben de öyleydim. şimdi enerjim bitti. kuzey güneyi izliyorum. yatacağım birazdan. bugün hiçbir iş yapmadım. benim temizlik yalan oldu bugün. benim aklım karışık bu aralar. :44:
hayırdır canım niye kafan karışık bende kuzey güney modundayım
bir de öyle yorum yapmıyorlar mı deli oluyorum.

kibarca başına gelince görüşürüz tatlım diyorum

belki de ondandır canım. çünkü bildiğim kadarıyla 15 inde çıkaran tek yer eşimin olduğu yer. genelde 16 mayıs sabah çıkacaklar çoğu yerde. ilk seni depükleriz buradan.

hayırdır canım niye kafan karışık bende kuzey güney modundayım

kibarca başına gelince görüşürüz tatlım diyorum

benim konularım hep aynı canım. yine regl dönemim, hemen de tedaviye başlayacağız. hap içmeye devam etsem mi etmesem mi... ilk ay bıraksam ikinci ay mı tedaviye başlasam. bazen de diyorum ki beklemesem hemen başlasam. regl günüm ayın 15 i. :44: reglin ikinci günü doktora gidip hemen başlayabilirim. ya da bir hafta daha ilaç içip erteleyebilirim. beynim patlayacak düşünmekten. memlekete de gideceğiz doktor devamlı kontrole çağırıyor, verdiği günde memlekette olursam gidemem de. durum karışık ama karar veremiyorum bunaldım.

askerim yazıcıdan öğrenmişti çokkk uzun zaman önce bu tarihte çıkacağını ben de şaşırmıştım bir yanlışlık olmasın falan demiştim askerimde istemiyo musun gelmemi falan demişti çokkk uzakta sevdiğim olsun o kadarcık jest değil mi ama evet ilk beni depükliyceksinizde bizim kavuşmamız bikaçgün gecikmeli olucak askerim izmire inicek sonra bana gelicek inşallah napalım bikaçgüncük daha sabrederiz artık aman bitti yaa hiçbişeyin lafını edermiyim tövbe

kız bizimkiler askerlik mi yapıyor onlara göre hay allahım bak sinirlendim
karışık ve pek bilmediğim durumlar canım doktor kontrollerini aksatmayarak en iyisine sen karar verirsin gene
bizde biran önce hamiş haberlerini alırız inşallah

ah canım oradan çıksınlar da önemli olan o. çok şükür bu günümüze.

inşallah canım. hayırlısı bakalım. bi hale yola girer inşallah. :44:

kızlaarr ne fanta ne kola sadece YEDİgünnn :90::118::124::118::111:
ikonumuzda kutlamalar başlasın diyor

Son düzenleme:
Günaydın arkadaşlar şafagımız ne kola ne fanta sadece 7 (yedigün)
Tamda terimimize göre bir ikoncan olmuş
Bugün güzel vatanımızdan ANTALYAdayız ANTALYAmıza selam yola devam

Şöyle bir suyun yanında olsam keşke o aksa ben dinlesem o söylese ben söylesem(sıyırttım artık mazur görün)
Bakalım ANTALYAmızın nesi meşhurmuş?
Antalya Duden-Kursunlu-Manavgat Selaleleri, Antalya Dim-Damlatas-Karain Magaralari, Antalya Olimpos-Beydaglari-Koprulu Kanyon Milli Parklari, Antalya Konyaalti-Lara-Patara Plajlari, Antalya Turuncgil ve Seracilik Uretimi ile Alanya, Side, Manavgat, Kemer, Kalkan, Kas Gibi Turizm Merkezleri, Antalya Tarihi Kaleici Evleri, Antalya Altin Portakal Film Yarismasi, Antalya Kesme Cicek Uretimi, Antalya Aspendos, Antalya Perge, Antalya Fhaselis, Antalya Termessos, Antalya Olympos Antik Kentleri Saklıkent

günaydın yarenlerimm...

Gözlerim doğru görüyor değil mi ? 1 hafta, 7 gün kaldı değil miiii Allahımmmmm inanamıyorum bitti yaaa

kızlarrrr selammmm
kaldı 1 haftaa
inşaallah haftaya bugün heyecan dorukta olacakkk
Evet canım haftaya bugün depük gecemiz olucak ama yok yok 3gün önceden başlıycaz dimi
günaydın yarenlerimm...

Gözlerim doğru görüyor değil mi ? 1 hafta, 7 gün kaldı değil miiii Allahımmmmm inanamıyorum bitti yaaa

Günaydın canım dogru görüyorsun inanamasakta şaka gibide gelse bu şafak bizim rabbime şükürler olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…