• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

:8::72:Günaydın arkadaşlar bugün Aylardan Mayıs 8 şafagımızda 8:72::8:
:10:Bugün güzel vatanımızdan ARTVİNdeyiz ARTVİNimize selam yola devam:10:
$artvin.webp
Bakalım ARTVİNimizin nesi meşhurmuş?
Artvin Boga Guresleri, Artvin Barhal Kilisesi, Artvin Sarp Sinir Kapisi, Artvin Coruh Nehri, Artvin Karagol - Sahara ve Hatilla Vadisi Milli Parklari
:23:

Son düzenleme:
dimammmm demek eşini rüyanda gördün inanmıcaksın ama ben de gördüm, sanırım bilinçaltı rüyaları:1::1::1:
nazlıcım geçmiş olsun canım dikkat et kendine bu arada görünmüyorsun ne zamandır gel özletme ama:34:
selincim hiç canını sıkma canım sonuca bak eşinle kavuşucak olmanın mutluluğuna odaklan ayrı geçirdiğin günlerin acısını çıkarma vakti :16::16::16::16::16::16::16::16:
zeynepcim ben de harıl harıl çalışıyorum canım sorma:111::6::8::12: günübirlik gezilere bakıyorum abant gezisini istiyorum sanırım giyceğim kıyafetleri kafamda netleştirmeye çalışıyorum ayy ne tatlı telaşlarmış yaa:52::24::64::74::92::66::92::119::118::124::128:
Günübirlik geziyi iyi düşünmüşsün canım bendemi düşünsem acep aklıma getirdin hafta sonu için:16:Tatlı telaşlarımız olsun artık inşallah:nazar::32:
ne çektik be kızlar ama biz bitirdik ya sabrettik ve bitirdik :21: :21: bende birşeyler aldım geldiğinde giymek için ama yaz alışverişimi tabiki de sevdiğimle yapıcam onsuz alışveriş yapmayı sevmiyorum hiç :21: :9:

teşekkür ederim kuzum hepimiz sevdiklerimizle birlikte olalım inşallahh :16:

Aynı benim gibisin kuzum bende üzerime birşey almadım almıycamda askerimle yapmak istiyorum gelir gelmez alışverişin içine sokucam onu ama olsun:27:Amin canım benim inşallah rabbim sevdiklerimizle huzur dolu bir ömür nasip etsin hepimize inşallah:nazar::16:

Seni çok iyi anlıyorum bende izin isteyecekken daha söze başlamadan başıma ağrılar girerdi. Halbuki çıkmadan önce bütün işlerimi planlar geleceğim güne kadar yapılacak işleri kartımı bastığım halde kalıp hallederdim. Tabii günlük yapılması gerekn işlerim olurdu ama onları da arkadaşlarıma paslar aksaklık olmaması için çırpınırdım. Hatta verileri alıp günlük raporları bile hazırlayacağımı söyledim müdür yine de taş koyardı. Aldığım izinde fazla çalışmadan doğan hakkım bana lutfetmiyor ama egosunu iyi tatmin ediyordu işte:47::47::47:

aynen tatlım ya... bu bizim en doğal hakkımız ve geçerli sebebimiz var...
ki olmasa bile farzedelimki keyfi alıyorum ya evde yatacam.. onlara ne? işi aksatmıyorsakkk
vermek zorundalar...
müdür olmak zulmetmek degıl yaaa...
beım yasal hakkım ıdare et demıyrm....

her yerde aynı dert. ne yazık ki bu işler böyle yürüyor.

bakalım ben nasıl izin alacağım. ne anlıyorlarsa yalvartmaktan :47: ben de eşimin yanına gideceğim zaman 1 gün izin istedim, ağzını burnunu eğe eğe zorla verdi. elime geçirdiğim her şeyi kafalarında patlatmak istiyorum o zamanlarda ama yapacak bir şey yok. ben 2 gün rapor alıp bir hafta da izin alacağım bakalım bana ne yapacaklar. :31:

izin almışsın ya onu düşün canım. bir de eşine odaklan. geleceğini düşün gerisini görmezden gelmek zorundayız.

haklısın dimaam agzını gözünü patlatasım var... 16-17 si bende rapor almayı düşünüyorum cunku gıdıcem havalanından alıcam eşimi vs vs.....
ama bu izin münakaşasının ardından ne olur bilmiyorum...
lanet herif ya....
dimaam bu adam bana dugunumde ızın vermedi bılıryormusun ımzalamadımı ızın kagıdımı ve kndı cıktı ızne.....
gelen vekil müdür ımzaladı.

günaydııııınnnnn güzel yarenlerim şafak olmuş 8 haftaya bugün valizleri toplicak askerlerimiz.haydi hayırlısı hepinizi öpüyorum ben okula kaçar....:54::54::54::54::54::54::54:

günaydınlaarr yarenlerrrr :72::72::72:
ikonum bugün duygusal :14::14::14::14:
ama benim ruh halim tam tersiiiiiii :52::52::52::52:
şafaklar bu kadar azalmışken mutsuzluk olmasss :24::24::24::24:

günaydın kızlaaaaaaaaaaaar.... :24::24::24::24::24::24::24: ben biraz yürüyüşe gideyim, bakkaldan taze ekmek alayım, sonra güzel bir kahvaltı, sonra da işe...

haklısın dimaam agzını gözünü patlatasım var... 16-17 si bende rapor almayı düşünüyorum cunku gıdıcem havalanından alıcam eşimi vs vs.....
ama bu izin münakaşasının ardından ne olur bilmiyorum...
lanet herif ya....
dimaam bu adam bana dugunumde ızın vermedi bılıryormusun ımzalamadımı ızın kagıdımı ve kndı cıktı ızne.....
gelen vekil müdür ımzaladı.

yuh diyorum canım. sizin müdürün de kafası gerçekten güzelmiş. düğünde izin vermemek ne demek yaaa? bırak kendi düğününü millet akrabası evlenirken izin alıyor. hoş ben teyzemin kızının düğünü için izin alamamıştım o ayrı da :44:

neyse ki vekil müdür gelmiş o zaman. rapor alırsın artık. rapora ses çıkartamıyorlar. işleme koymak zorunda. en iyisi milli eğitim. ben milli eğitimdeyken bi felsefeci vardı. gelmezdi genelde. müdür bana sorardı gördün mü hocam diye. sonra kendi telefonla arardı, kadın da "gelmiyorum ben bugün sevk alacağım." derdi. o kadar. hoş bir tavır değil tabi bu ben hiç yapmadım ama izin konusu hiç problem olmuyor orada. :31:

neyse canım böyle durumlarda kavuşma anını düşününce iyi oluyor.

dimammmm demek eşini rüyanda gördün inanmıcaksın ama ben de gördüm, sanırım bilinçaltı rüyaları:1::1::1:
nazlıcım geçmiş olsun canım dikkat et kendine bu arada görünmüyorsun ne zamandır gel özletme ama:34:
selincim hiç canını sıkma canım sonuca bak eşinle kavuşucak olmanın mutluluğuna odaklan ayrı geçirdiğin günlerin acısını çıkarma vakti :16::16::16::16::16::16::16::16:
zeynepcim ben de harıl harıl çalışıyorum canım sorma:111::6::8::12: günübirlik gezilere bakıyorum abant gezisini istiyorum sanırım giyceğim kıyafetleri kafamda netleştirmeye çalışıyorum ayy ne tatlı telaşlarmış yaa:52::24::64::74::92::66::92::119::118::124::128:

kız bacım ben her gece rüyamda görüyorum. eşim artık dalga geçiyor benimle. bu gece de bir yerden bir yere gidiyoruz. babam amcam yengem annem var arabada. ne alaka bilmiyorum ama eşim de arabadayken birden yok oluyor. inmiş. yollarda ağlaya ağlaya onu arıyorum. çok tehlikeli yollarmış oralar. :1:

gelseler de bi kurtulsak. :31: kavuşsak artık. :48: geceleri yalnız uyumaktan, sabahları yalnız uyanmaktan öyle yoruldum ki. resmen yapayalnızım. neyse ki son 7... :46:

kız bacım ben her gece rüyamda görüyorum. eşim artık dalga geçiyor benimle. bu gece de bir yerden bir yere gidiyoruz. babam amcam yengem annem var arabada. ne alaka bilmiyorum ama eşim de arabadayken birden yok oluyor. inmiş. yollarda ağlaya ağlaya onu arıyorum. çok tehlikeli yollarmış oralar. :1:

gelseler de bi kurtulsak. :31: kavuşsak artık. :48: geceleri yalnız uyumaktan, sabahları yalnız uyanmaktan öyle yoruldum ki. resmen yapayalnızım. neyse ki son 7... :46:

dimammmm noluyo bize böyle yine sevdiğimleydim bende hayırdır inşallah:1::1::1: kavuşma günü gelmiş çatmış ondan olsa gerek eşin gelince akrabaların ziyaretinize geliceklerse belki ona delalettir rüyan:32: sanırım çok düşünüyoruz baksana hergün görüyoruz resmen :27: ben sana rüyanda sevdiğini gör dediğimden beri ben de görüyorum sanırım çok içten söyledim bana da nasip oldu:9::16::nazar:

nasılsınız benim güzel yarenlerim..bugün o kadar stresli bir günkü, iş arkadaşımla kavga etmek zorunda kaldım, askerim çarşı iznini almış onunla doğru düzgün konuşamadım, öğle yemeği yemedim üstüne bir de karnım ağrıyor :14: bu nasıl sinir bir gündür böyle bilmiyorum ki ..

çook özledim ya, gittiğinden beri kamerada dahi askerimi görmedim..kokusu geliyor her yerden..şu kalan günler de geçer mi ki acaba :84:

selam kızlar yogundum iki gündür ..Size bir baktım okudum yazdıklarınızı..Ben eşimi cumartesı sabah cıkıcak bılıyorum cuma sabahmıs :53::53::53: Allahım cok leylayım bugunde musterıye 71.366 lık malı 7.136 dedim :53::53::53::53: benım kafam hıc yerınde degıl esımde cok gergın kac gundr bana sarıp duruyor dun tartıstık yanı son uc aramasnda zaten gerılıp kapatıyoruz anladım ıyıce bunaldı da bende bunaldım kızlar ya iş üzerimde ev uzerımde yalnızlık dız boyu k.v bazen ayrı strese sokuyor gercekten bazen tahammul edemıyorum ...Herkes benı rahat mutlu sanıyor rahatım sukur sorunum yok,işinden evınde sorumlulugundan kalkarım ama yalnızlık adama nasıl koyuyor kımsenın umru degıl gece olunca herkes eşiyle uyuyor yaramazpısı hergun aglıyor mu kımsenın ruhu duymuyor :14::14::14: neyse geldiler bana yine bitseydi iyiydi!

Son düzenleme:
yarenler iyi akşamlar hepinize... deneyimli bekleyenler olarak size bir sorun olacak içinizde revirci askeri olan var mı ? revircilik zor mu nasıl biraz bilgi verebilir misiniz

canım çok fazla bilgim olmamakla beraber rahat bi görev olduğunu söyliyebilirim kendi gibi askerlerle uğraşıcak :D kolay olan bişey yok zaten askerlikte sadece sabırlı olmaları gerekiyor orda olmak başlı başına zor görev ne olursa olsun sizin anahtaer kelimeniz herzaman sabır olsun ve allah yardımcınız olsun alışaksınız onlarda sizde herşeye alışacaksınız

Slm kizlar bi soruda benden. Sevgilisinin araziye cikan varmi. bizim bi kacimiza 10 15 gün arazi egtimi olcak dendi. nasil birsey? haber alabilyiormuydunuz? yardim ederseniz coook sevinirim. gercekten cok merak ediyorum. Size simdiden hayirli teskereler. allah bizede nasip eder insallah tek hanli safaklari.

merhaba canım öncelikle allah kavuştursun benim askerim top atışları için ankaraya araziye gitmişti izmirde menemenlik yapıyor çadır kurdular çadırda kaldılar çok istedi gitmeyi değişiklik olsun aynı yerde olmaktan sıkıldım diye tek derdi çadır ortamının hijyenik olmayışıydı gidenlerden bazıları cep tel götürmüşlerdi orlardan konuştuk genel anlamda iyiydi yani...

yaramazpisi üzülme şafak sıkıştırıyor dedikleri böyle birşey işte:50: bizde çok bunaldık eşlerimizde ama kabul etmek gerekir ki onların durumu daha kötü. Hapis hayatı yaşıyorlar bir sürü saçma sapan şeyle uğraşıyorlar. Artık çok az kaldı idare edelim altdan alalım ne de olsa çıkınca bir bir hesabını sorarız.:9:

Eşimin komutanı telefon yakalamış arkadaşının elinde bizimkinin çıkmasına az kaldı ya sen tel. benim de sana işlem yapamaz demişler çok ısrar etmişler. Benim eşim normalde pek hayır demeyi bilmeyen biri. Bu sefer nasıl olduysa olmaz ne yapacağı belli olmaz dengesiz demiş. Benim eşim gece çavuşu onu ikna edemeyince gündüz çavuşunu ikna etmişler. Gitmiş tel benim demiş komutanda madem senin işlem yapmak zorundayız demiş 8 gün daha askerlik yapacak bu yüzden. Ona da çok üzüldüm eşi olmasa da annesi babası yollarını bekliyodur. Ya benim askerim aynı durumda olsaydı delirmemek içten değil:27:

dimammmm noluyo bize böyle yine sevdiğimleydim bende hayırdır inşallah:1::1::1: kavuşma günü gelmiş çatmış ondan olsa gerek eşin gelince akrabaların ziyaretinize geliceklerse belki ona delalettir rüyan:32: sanırım çok düşünüyoruz baksana hergün görüyoruz resmen :27: ben sana rüyanda sevdiğini gör dediğimden beri ben de görüyorum sanırım çok içten söyledim bana da nasip oldu:9::16::nazar:

hasretten hep. artık iyice bunaldık galiba. şurada 6 gün daha hasretle uyuyacağız, sonrasında hep yanımızdalar inşallah. :16:

nasılsınız benim güzel yarenlerim..bugün o kadar stresli bir günkü, iş arkadaşımla kavga etmek zorunda kaldım, askerim çarşı iznini almış onunla doğru düzgün konuşamadım, öğle yemeği yemedim üstüne bir de karnım ağrıyor :14: bu nasıl sinir bir gündür böyle bilmiyorum ki ..

çook özledim ya, gittiğinden beri kamerada dahi askerimi görmedim..kokusu geliyor her yerden..şu kalan günler de geçer mi ki acaba :84:

bazen arada öyle iğrenç günler oluyor canım. her şey üst üste geliyor. bir de hormonlarımız sağ olsun, bazen çok bunaltıyorlar bizi. ben de kavga etsem ederim iş arkadaşımla ama enerjim yok. ondan etmiyorum. :27: iki gün sonra bir şeyin kalmaz inşallah. sonra da zaten askerlerimiz gelecek.

selam kızlar yogundum iki gündür ..Size bir baktım okudum yazdıklarınızı..Ben eşimi cumartesı sabah cıkıcak bılıyorum cuma sabahmıs :53::53::53: Allahım cok leylayım bugunde musterıye 71.366 lık malı 7.136 dedim :53::53::53::53: benım kafam hıc yerınde degıl esımde cok gergın kac gundr bana sarıp duruyor dun tartıstık yanı son uc aramasnda zaten gerılıp kapatıyoruz anladım ıyıce bunaldı da bende bunaldım kızlar ya iş üzerimde ev uzerımde yalnızlık dız boyu k.v bazen ayrı strese sokuyor gercekten bazen tahammul edemıyorum ...Herkes benı rahat mutlu sanıyor rahatım sukur sorunum yok,işinden evınde sorumlulugundan kalkarım ama yalnızlık adama nasıl koyuyor kımsenın umru degıl gece olunca herkes eşiyle uyuyor yaramazpısı hergun aglıyor mu kımsenın ruhu duymuyor :14::14::14: neyse geldiler bana yine bitseydi iyiydi!

her şeyin üstesinden geliyoruz canım ama insanın eşinden uzak olması, yalnız yaşaması, yalnız uyuyup uyanması insanı nasıl mahvediyor. bir elimiz yağda bir elimiz balda. gezip duruyoruz diğerlerine göre. her ay borç günleri nasıl ağladığımı ben biliyorum. anlatmıyorsak, söylenmiyorsak sıkıntılı olmadığımız anlamına gelmez bu. askerlerse askerler. ama biz de yalnız kalan kadınlarız. geride kalan olmak da gitmek kadar zor. bazen bizim de anlaşılmamız lazım.

apartmandakiler otoparka ikişer ikişer araba park ettiklerinden bazen dışarıda kalıyor arabam. o bile koyuyor bana. ona bile ağlayasım geliyor. zaten yalnızım, sen yalnızsın araban dışarıda kalmasın demiyor kimse. psikolojim o kadar bozuldu. :37:

millet sayılı gün geçer diyor, aaa bitmiş diyor, millet 18 ay gidiyor iyisiniz diyor da, herkes akşam evinde huzurla uyuyor. karşı daireme, üst daireme hırsız girdi. her çıt sesinde uyanıyorum, kabuslar görüyorum, herkese de hiç korkmuyorum diyorum. ne yapalım, önümüze gelene ağlayıp kendimizi mi acındıralım? o zaman kimsenin sesi çıkmaz herhalde. :47:

ama şurada az kaldı. son br hafta diyelim, ruhumuz huzur bulsun. sakinleşelim. bu kadar sabrettik, bir hafta mı sabredemeyeceğiz? gelince her şeyi unutacağız kızlar. mutluluktan kelebekler gibi uçacağız. şurada yazdığımız her şeye güleceğiz. o yüzden moral bozmak yok. :21::21::24::32::34:

yaramazpisi üzülme şafak sıkıştırıyor dedikleri böyle birşey işte:50: bizde çok bunaldık eşlerimizde ama kabul etmek gerekir ki onların durumu daha kötü. Hapis hayatı yaşıyorlar bir sürü saçma sapan şeyle uğraşıyorlar. Artık çok az kaldı idare edelim altdan alalım ne de olsa çıkınca bir bir hesabını sorarız.:9:

Eşimin komutanı telefon yakalamış arkadaşının elinde bizimkinin çıkmasına az kaldı ya sen tel. benim de sana işlem yapamaz demişler çok ısrar etmişler. Benim eşim normalde pek hayır demeyi bilmeyen biri. Bu sefer nasıl olduysa olmaz ne yapacağı belli olmaz dengesiz demiş. Benim eşim gece çavuşu onu ikna edemeyince gündüz çavuşunu ikna etmişler. Gitmiş tel benim demiş komutanda madem senin işlem yapmak zorundayız demiş 8 gün daha askerlik yapacak bu yüzden. Ona da çok üzüldüm eşi olmasa da annesi babası yollarını bekliyodur. Ya benim askerim aynı durumda olsaydı delirmemek içten değil:27:

daha neler duyacağım acaba? yakalandıysan yakalandın itiraf etsene ne demek sen al, benim de? diğer askere de yazık ya. eşim bir gün bile sonra çıkmak kabus gibi burada diyor. 8 gün ne demek. kavga meselesi gerçekten. iyi ki eşin benim dememiş canım. :31: diğeri de kabul etmeseydi keşke.

hasretten hep. artık iyice bunaldık galiba. şurada 6 gün daha hasretle uyuyacağız, sonrasında hep yanımızdalar inşallah. :16:

bazen arada öyle iğrenç günler oluyor canım. her şey üst üste geliyor. bir de hormonlarımız sağ olsun, bazen çok bunaltıyorlar bizi. ben de kavga etsem ederim iş arkadaşımla ama enerjim yok. ondan etmiyorum. :27: iki gün sonra bir şeyin kalmaz inşallah. sonra da zaten askerlerimiz gelecek.

her şeyin üstesinden geliyoruz canım ama insanın eşinden uzak olması, yalnız yaşaması, yalnız uyuyup uyanması insanı nasıl mahvediyor. bir elimiz yağda bir elimiz balda. gezip duruyoruz diğerlerine göre. her ay borç günleri nasıl ağladığımı ben biliyorum. anlatmıyorsak, söylenmiyorsak sıkıntılı olmadığımız anlamına gelmez bu. askerlerse askerler. ama biz de yalnız kalan kadınlarız. geride kalan olmak da gitmek kadar zor. bazen bizim de anlaşılmamız lazım.

apartmandakiler otoparka ikişer ikişer araba park ettiklerinden bazen dışarıda kalıyor arabam. o bile koyuyor bana. ona bile ağlayasım geliyor. zaten yalnızım, sen yalnızsın araban dışarıda kalmasın demiyor kimse. psikolojim o kadar bozuldu. :37:

millet sayılı gün geçer diyor, aaa bitmiş diyor, millet 18 ay gidiyor iyisiniz diyor da, herkes akşam evinde huzurla uyuyor. karşı daireme, üst daireme hırsız girdi. her çıt sesinde uyanıyorum, kabuslar görüyorum, herkese de hiç korkmuyorum diyorum. ne yapalım, önümüze gelene ağlayıp kendimizi mi acındıralım? o zaman kimsenin sesi çıkmaz herhalde. :47:

ama şurada az kaldı. son br hafta diyelim, ruhumuz huzur bulsun. sakinleşelim. bu kadar sabrettik, bir hafta mı sabredemeyeceğiz? gelince her şeyi unutacağız kızlar. mutluluktan kelebekler gibi uçacağız. şurada yazdığımız her şeye güleceğiz. o yüzden moral bozmak yok. :21::21::24::32::34:

daha neler duyacağım acaba? yakalandıysan yakalandın itiraf etsene ne demek sen al, benim de? diğer askere de yazık ya. eşim bir gün bile sonra çıkmak kabus gibi burada diyor. 8 gün ne demek. kavga meselesi gerçekten. iyi ki eşin benim dememiş canım. :31: diğeri de kabul etmeseydi keşke.

dediklerini sanki ben yazmısım ıste o kadar aynı duygularımız...Ben de cok bunaldım kesınlkle dedıgın gıbı onlar asker ama bızde yalnız kalan kadınlar gerıde kalmakda zor bı o kadar...Ne bılıım bazen cok kırıyo benı sonra kalkıyor bır de trıp atma aSKIM lutfen demıyro mu oluyorum ya vallahı denk gelemıs suna bı trıpcan gorurdu o zaman...herkes harıcten gazel okuyor ama enınde sonunda gazelı okuyanlar aksam kocasının yanınd auyuyor yatıyorum kalkıyorum aynı ! bos bı duygu...Ne hıssedecegımı de bılemez oldum gelmesıne surda 8 gun kaldı ne hıssedıcegımı bılmıyorum saskınım galıba..ben de kımselere dert yanmam o yuzden ya herkes guclu sanar benı yalnızlıga alısık o zaten calısan kadın falan len calısan kadınsak yenı evlıyız ve bızde ınsanız bı nefese muhtacız evde! Eşim normalde ayın 10-12 gunu olmuyor zaten ıs nedenıyle..Gecen evcıde bı patladım nasıl aglıyorum sen de dahıl herkes benı yanlıs tanıyor guclusun guclusun dıyorsunuz kolay mı sureklı yalnızlk duygusyla basa cıkmak dedım sen üzülüyor musun diye sarıldı..düşünün artık gercekten o bıle benım ıcımı bılmıyo

canım ya iyiyki akıllıklık etmsı absıretı bglanmamıs evet deseymıs bıde:26:ama öbür askere de cok uzuldum ne gunahı vardı yazık kıyamam onun bekleyenı yok mu sankı salak sey hatanın ebdelını odesene sıze bısey olmaz ne demek...esım de dıyor yatıyorum kalkıyorum hala aynı yerdeyım dıyo tahammulu kalmamıs artık bıgun osla sabredemez Allah korsun...Cok sıkılmıs kı benım esım alısktır yurt ortamı da gordu gurbette zorlukta ama o bıle bunalmıs! Orada saatlerın hesabı yapılıyor 8 gün ne ...Kıyamam ya ..

Son düzenleme:
dediklerini sanki ben yazmısım ıste o kadar aynı duygularımız...Ben de cok bunaldım kesınlkle dedıgın gıbı onlar asker ama bızde yalnız kalan kadınlar gerıde kalmakda zor bı o kadar...Ne bılıım bazen cok kırıyo benı sonra kalkıyor bır de trıp atma aSKIM lutfen demıyro mu oluyorum ya vallahı denk gelemıs suna bı trıpcan gorurdu o zaman...herkes harıcten gazel okuyor ama enınde sonunda gazelı okuyanlar aksam kocasının yanınd auyuyor yatıyorum kalkıyorum aynı ! bos bı duygu...Ne hıssedecegımı de bılemez oldum gelmesıne surda 8 gun kaldı ne hıssedıcegımı bılmıyorum saskınım galıba..ben de kımselere dert yanmam o yuzden ya herkes guclu sanar benı yalnızlıga alısık o zaten calısan kadın falan len calısan kadınsak yenı evlıyız ve bızde ınsanız bı nefese muhtacız evde! Eşim normalde ayın 10-12 gunu olmuyor zaten ıs nedenıyle..Gecen evcıde bı patladım nasıl aglıyorum sen de dahıl herkes benı yanlıs tanıyor guclusun guclusun dıyorsunuz kolay mı sureklı yalnızlk duygusyla basa cıkmak dedım sen üzülüyor musun diye sarıldı..düşünün artık gercekten o bıle benım ıcımı bılmıyo

bazen en yakınımızdaki insan bile yüreğimizin içindekini bilmiyor, ne yaşadığımızı bilmiyor. kadınlar bile birbirini anlamazken erkeklerin anlamasını beklemek zor. beyinlerimiz farklı çalışıyor. Nasrettin hoca tabiriyle, eşekten düşenin halini gerçekten eşekten düşen anlıyor.

ben eşim ilk gittiğinde mutsuz olduğum zaman, sıkıntılı olduğum zaman anlatıyordum. bir gün kızdı bana şikayet ediyorsun diye. o günden sonra asla olumsuz bir şey söylemedim. oysa ki o nasıl üzgünse, sıkıntılı ise aynı sıkıntı bende de vardı. ve gerçekten çok üzülüyordum.

etraftan da devamlı güçlüsün denmesi insanı geriyor. haddinden fazla sorumluluğun altına girmek zorunda hissediyoruz kendimizi. çünkü ben güçlüyüm, herkes öyle söylüyor diyoruz. ama ne de olsa kadınız. kırılıyoruz, zorlanıyoruz, dışarı hayatı insanı zorluyor. bazen trafik bile beni çileden çıkarıyor. kocamın araba sürmesini, yan koltuğa kurulup mağazaları izlemeyi özledim.

sen üzülüyor musun diye sorması da garip olmuş eşinin. üzülmediğini mi düşündü acaba :44: neyse canım. az kaldı. gelince yeniden bi alışma dönemine gireceğiz. biz de yeni evliydik, tam alışmıştık şimdi yeniden aynı şeyleri mi yaşayacağız diye düşünüyorum. :26:

gelsinler bakalım ne olacak. hala az kalmış gibi hissetmediğimden ben de saf gibiyim.

Back
X