Günaydın canım evet 1liler çabuk geçiyorgünaydınlar herkesesanki hızlı geçiyo 1'li haneler haftasonu zaten bi şekilde geçiyo ama pazartesi 10dan geri saymaya başlıyoruz kızlar ya harikaaaa
Günaydın canım iyim çokşükür sen nasılsıngünaydın kızlar..nasılsınız ?
hemen hemen zaman geçsin 2 hafta sonra sevdiceğim yanıma gelsinçook fena özledim onu yaaa =))
Günaydın canım artık hafta görünüyor bir süre sonra haftada kalmıycakgünaydınn yarenlerr
artık tickerlar son günleri, haftaları gösteriyoo
vallahi içimdee büyükbaş hayvanlar tepiniyooo :122::122::122::122::122::122::122::122::122:
kızlar günaydın, bu saatten sonra bizmi düşünelim şafağıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı hepimizi coşku kaplar artık bu haftasonuna atlattıkmı geri sayıma başlıyoruz hiç bitmiycek gibi geldi zaman zaman, daraldık bunaldık, üzüldük, özlem çektik ama hepsi geride kaldı şimdi sadece son günlerin sabırsızlığını ve onlara kavuşmanın heycanını yaşıyoruz yani en güzel zamanlarımıza geldik yakında depüklemeler başlıycak ve şafak doğan güneş diycez işte ogün bizim hepimizin tüm 349 kd yarenlerinin günü olucakkkkkkk
Günaydın canım artık gerçekten hiç konuşmak düşünmekte gelmiyor sadece tepinmek istiyorum sadece
Yarenler tek hanelere SON 5:13: :111::124::118::122:
Benimde içim pırpır tatlım içim içime sıgmıyornehirnilim iyiyim ama çook heyecanlıyım..midemde kelebekler dans ediyor resmennnn
geldiklerinde bülbül gibi şakırız artıkbu bir süreç kapandık içimize kendi kabuğumuza dönüşlerine saklıyoruz kabak çiçeği gibi açılırız coşkumuz şaşırtır herkesi
kızlar ya bir de size sorıyım özel direksiyon dersi alabileceğim bir yer önerebilecek olan var mı?
Gunaydın tatlım yaaa bihter canım cok guldum sabah sabah o tipleri ben yapamıyrm telefondan ıkonlar yok:)) ama gozu donmus cıg kofte ve beyti isteyişine bayıldımiyiki varsınız yaaa
Günaydın cnm hayırdır neden istanbulda olacaksın ? Ankara da yaşamıyor muydun? Gezmeye mi?
canım nerde ikamet ediyordun?
valla iyi ki burada geçirdik. sanki konuştukça, özlemimizi paylaştkça hafifledi yükümüz... yeri geldi kafa dağıttık, kırgınlıklarımızı paylaştık, yalnızlığımızı giderdik. siz de iyi ki varsınız.
sana da günaydın canım. gezmeye gidiyorum. eşim gelmeden son gezmemi de gerçekleştireyim. ablama gideceğim.sonra 10 dan geriye saymaya başlayacağız.
bahçelievler cnm ama şişlide bı yerde olur
çok tersiz canım yakın olsak yardımcı olurduk Büyükçekmece beylikdüzü tarafındayım ben ama yinede soruşturucam
günaydııın topiğimizin güzel hatunlarıAllahım bugünleri de mi görücektik ay heyecandan sürekli kalbim pırpır,rüyamda sürekli geldiği günü görüyorum her sabah daha da gaza gelip uyanıyorum annemler bizimki sonunda hayata döndü diyor
Biri beni anlatmış sanki
hepimiz birbirimizi anlatıyoruz sankiay kurduğum cümlelerde de hayır yok
Biz anlıyoruz birbirimizi kuzum boşver olsun
5 aydır bizi bizden başka anlayan olmadı zaten kuzucum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?