• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Ailemin yanına gittim canım iş sonra aşkitom geldi üç gün de olsa yanımda kaldı rüya gibi geliyor hala şimdi askeriyeye geri dönüyor evindeyken de uzaktı ama o psikoloji çok farklı ya ama olsun yinede bitiriyoruz az kaldı çok mutluyum bitsin gitsin şu askerlik sonra da güzel bi haber haziranda nişanlanıyoruz mayısııı çokkkkkk sevdim çokkkkkkkkkk :16:

Güzel güzel haberler almaya başladık ohh çok sevindim canım hayırlı olsun rabbim tamamına erdirsin :nazar::16:Bitiyor çokşükür azcık kaldı azcık inşallah:nazar::29:

ayyy kızlarrrr bu ne pozitiflik böyle maşallaaahhhhhh okudukça içim kıpır kıpır olduuuuuuu:21::21::21: gülteneciiimm valla aynen bizde öyleyiz bir gün neşe tavan yapıyorsa 2 gün kötüyüz bide şafak neredeyse etek hanelere düşecek biz hala itişip duruyoruz ve mezuniyette tanıştırma işi neredeyse imkansız :9:

İyiyim canım teşekkür ederim tayin durumu yalan oldu bakanlığın saçma sapan uygulamaları yuzunden yeniden uygun oldugunda isteyeceğim inşallah...:nazar:

hayırlısı olsuunn bakanlıklarr maşALALHH (!) YANİİ...BU ARADA hayırlı olsun şimdiden ALALH IM TAMAmına erdirsiinn...

kızlaar.. nisan da bitti. artık mayıs başladı. başka ay yok. bu ay içinde hasretimiz bitecek. :46: son 10 başlasa bir an önce. :32::21:

Selam kizlar...benim sevgilim 351. Donemde yani safagimiz size gore cok fazla maalesef :-( benim bazi merak ettiklerim var bize gore daha bilgilisiniz cevap verirseniz sevinirim...sevdigim izmir gaziemir de usta birligini yapacak ins. Burda askerlik nasildir bilgisi olan var mi bi de usta birliginde cep telefonu olayi rahat midir siz nasil gorusuyorsunuz...

kızlaar.. nisan da bitti. artık mayıs başladı. başka ay yok. bu ay içinde hasretimiz bitecek. :46: son 10 başlasa bir an önce. :32::21:

Mayıs ayının uğuruna hep inanamışımdır zaten:46: Bu ay bana sevdiğimi yeniden verecek:31:

Selam kizlar...benim sevgilim 351. Donemde yani safagimiz size gore cok fazla maalesef :-( benim bazi merak ettiklerim var bize gore daha bilgilisiniz cevap verirseniz sevinirim...sevdigim izmir gaziemir de usta birligini yapacak ins. Burda askerlik nasildir bilgisi olan var mi bi de usta birliginde cep telefonu olayi rahat midir siz nasil gorusuyorsunuz...

İzmirle ilgili bilgim yok ama asker olunca hemen hemen her yer aynı. Komutanları iyi olursa rahat eder. Büyük çoğunluk gizli saklı cep teli kullanıyor canım. Benim eşim de son 2 ay kala aldı yanına cep telefonu:21:

Mayıs ayının uğuruna hep inanamışımdır zaten:46: Bu ay bana sevdiğimi yeniden verecek:31:

İzmirle ilgili bilgim yok ama asker olunca hemen hemen her yer aynı. Komutanları iyi olursa rahat eder. Büyük çoğunluk gizli saklı cep teli kullanıyor canım. Benim eşim de son 2 ay kala aldı yanına cep telefonu:21:

Anladim canim ins. Komutani iyi olur o zaman :-(

ayyy kızlarrrr bu ne pozitiflik böyle maşallaaahhhhhh okudukça içim kıpır kıpır olduuuuuuu:21::21::21: gülteneciiimm valla aynen bizde öyleyiz bir gün neşe tavan yapıyorsa 2 gün kötüyüz bide şafak neredeyse etek hanelere düşecek biz hala itişip duruyoruz ve mezuniyette tanıştırma işi neredeyse imkansız :9:
valla ben yerimde duramıyorum bugün canım bol bol mağaza gezdim yaza kaynımın düğünü var ne alsam ki diye fikir edindim bundan sonrasında kendimi dışarı atıyorum :9:
aman kuzum ya biter mi o itişmeler hayatımızın tuzu biberi onlar :9: neden imkansız canım arada kaynatıverirsin :1::9:

ooh miss gibi yere düşmüş sevgilin gaziemirde oturuyorum ben duyduğum kadarıyla Gaziemirde askerlik de rahat haftasonu her yer asker dolu oluyor bizim burda umarım sevgilinin karşısına iyi insanlar çıkar rahat eder :16:

valla ben yerimde duramıyorum bugün canım bol bol mağaza gezdim yaza kaynımın düğünü var ne alsam ki diye fikir edindim bundan sonrasında kendimi dışarı atıyorum :9:
aman kuzum ya biter mi o itişmeler hayatımızın tuzu biberi onlar :9: neden imkansız canım arada kaynatıverirsin :1::9:

ooh miss gibi yere düşmüş sevgilin gaziemirde oturuyorum ben duyduğum kadarıyla Gaziemirde askerlik de rahat haftasonu her yer asker dolu oluyor bizim burda umarım sevgilinin karşısına iyi insanlar çıkar rahat eder :16:

Ins canim ins sorunsuzca atlatiriz su sureci...

14 mü kaldı şimdi?? İnanamıyorum 154 dü bizamanlar

çok şükür geride kaldı o günler. ne günler geçirdik ama... 150ler 140 lar. 100 altına düşmek nasıl bir sevinçti. plakalara başlamak... şimdi 10 dan geriye saymaya ne kaldı.

bu hafta sonu da çabucak geçer inşallah. ben istanbul'da olacağım. son iki çarşıları askerlerimizin. 2 hafta nedir ki çabucak geçer değil mi :26: bazen sabırsızlanıyorum, korkuyorum, sanki o gün hiç gelmeyecekmiş gibi... hayal gibi... :31: bazen de içim kıpır kıpır oluyor. gel gitler yaşayıp duruyorum. onlar gelene kadar devam edecek herhalde bu durum. :44:

kimseler yok başlıkta. bi anormal ben varım. millet uykudayken ben çiğ köfte hayali kuruyorum. bir de beyti kebap. :56: aş ersem bundan daha fena olmazdım herhalde. :27: canım nasıl çekti allahım. gökten beyti ile çiğ köfte inse keşke. :27:

kimseler yok başlıkta. bi anormal ben varım. millet uykudayken ben çiğ köfte hayali kuruyorum. bir de beyti kebap. :56: aş ersem bundan daha fena olmazdım herhalde. :27: canım nasıl çekti allahım. gökten beyti ile çiğ köfte inse keşke. :27:

Gunaydın tatlım yaaa bihter canım cok guldum sabah sabah o tipleri ben yapamıyrm telefondan ıkonlar yok:)) ama gozu donmus cıg kofte ve beyti isteyişine bayıldım:D :D iyiki varsınız yaaa

çok şükür geride kaldı o günler. ne günler geçirdik ama... 150ler 140 lar. 100 altına düşmek nasıl bir sevinçti. plakalara başlamak... şimdi 10 dan geriye saymaya ne kaldı.

bu hafta sonu da çabucak geçer inşallah. ben istanbul'da olacağım. son iki çarşıları askerlerimizin. 2 hafta nedir ki çabucak geçer değil mi :26: bazen sabırsızlanıyorum, korkuyorum, sanki o gün hiç gelmeyecekmiş gibi... hayal gibi... :31: bazen de içim kıpır kıpır oluyor. gel gitler yaşayıp duruyorum. onlar gelene kadar devam edecek herhalde bu durum. :44:

Günaydın cnm hayırdır neden istanbulda olacaksın ? Ankara da yaşamıyor muydun? Gezmeye mi?

:14::72:Günaydın arkadaşlar şafagımız 14:72::14:
:10:Bugün güzel vatanımızdan BOLUdayız BOLUmuza selam yola devam:10:
$bolu.webp
Bakalım BOLUmuzun nesi meşhurmuş?
Bolu Yedigoller, Bolu Abant, Golcuk, Bolu Sunnet Golleri, Mudurnu ve Goynuk’un Tarihi Ahsap Evleri, Kartalkaya Kis Sporlari Merkezi, Bolu Mengen’in Ascilari, Bolu Akkaya Travertenleri, Seben Kaya Evleri, Seben Elmasi, Bolu Aladag Yaylalari, Mudurnunun Sarot ve Babas Kaplicalari, Suluklu Gol, Bolu Yedigoller milli parki, Ak kaya
:23:

günaydınlar herkese:16::16: sanki hızlı geçiyo 1'li haneler:46: haftasonu zaten bi şekilde geçiyo ama pazartesi 10dan geri saymaya başlıyoruz kızlar ya harikaaaa:52::52::52:

günaydın kızlar..nasılsınız ?

hemen hemen zaman geçsin 2 hafta sonra sevdiceğim yanıma gelsin :16: çook fena özledim onu yaaa =))

günaydınn yarenlerr :72::72::72:
artık tickerlar son günleri, haftaları gösteriyoo:52::52::52:
vallahi içimdee büyükbaş hayvanlar tepiniyooo :122::122::122::122::122::122::122::122::122:

Back
X