• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kızlar günaydın, bu saatten sonra bizmi düşünelim şafağıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı hepimizi coşku kaplar artık bu haftasonuna atlattıkmı geri sayıma başlıyoruz hiç bitmiycek gibi geldi zaman zaman, daraldık bunaldık, üzüldük, özlem çektik ama hepsi geride kaldı şimdi sadece son günlerin sabırsızlığını ve onlara kavuşmanın heycanını yaşıyoruz yani en güzel zamanlarımıza geldik yakında depüklemeler başlıycak ve şafak doğan güneş diycez işte ogün bizim hepimizin tüm 349 kd yarenlerinin günü olucakkkkkkk :52::52::52::52::16::16::16::16::16::21::21::21::36::36::36:

günaydınlar herkese:16::16: sanki hızlı geçiyo 1'li haneler:46: haftasonu zaten bi şekilde geçiyo ama pazartesi 10dan geri saymaya başlıyoruz kızlar ya harikaaaa:52::52::52:
Günaydın canım evet 1liler çabuk geçiyor :21:
günaydın kızlar..nasılsınız ?

hemen hemen zaman geçsin 2 hafta sonra sevdiceğim yanıma gelsin :16: çook fena özledim onu yaaa =))
Günaydın canım iyim çokşükür sen nasılsın :16: artık gelsin gelsin son 2hafta:52:
günaydınn yarenlerr :72::72::72:
artık tickerlar son günleri, haftaları gösteriyoo:52::52::52:
vallahi içimdee büyükbaş hayvanlar tepiniyooo :122::122::122::122::122::122::122::122::122:
Günaydın canım artık hafta görünüyor bir süre sonra haftada kalmıycak:32::52:
kızlar günaydın, bu saatten sonra bizmi düşünelim şafağıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı hepimizi coşku kaplar artık bu haftasonuna atlattıkmı geri sayıma başlıyoruz hiç bitmiycek gibi geldi zaman zaman, daraldık bunaldık, üzüldük, özlem çektik ama hepsi geride kaldı şimdi sadece son günlerin sabırsızlığını ve onlara kavuşmanın heycanını yaşıyoruz yani en güzel zamanlarımıza geldik yakında depüklemeler başlıycak ve şafak doğan güneş diycez işte ogün bizim hepimizin tüm 349 kd yarenlerinin günü olucakkkkkkk :52::52::52::52::16::16::16::16::16::21::21::21::36::36::36:

Günaydın canım artık gerçekten hiç konuşmak düşünmekte gelmiyor sadece tepinmek istiyorum sadece:27::52::32::21::16:

Yarenler tek hanelere SON 5 :nazar::72::32::52::29::13::10::46::62::64::65::111::124::118::122::16:

Günaydın canım artık gerçekten hiç konuşmak düşünmekte gelmiyor sadece tepinmek istiyorum sadece:27::52::32::21::16:

Yarenler tek hanelere SON 5 :nazar::72::32::52::29::13::10::46::62::64::65::111::124::118::122::16:

geldiklerinde bülbül gibi şakırız artık :1::1::1: bu bir süreç kapandık içimize kendi kabuğumuza dönüşlerine saklıyoruz kabak çiçeği gibi açılırız coşkumuz şaşırtır herkesi :52::52::52:

nehirnilim iyiyim ama çook heyecanlıyım..midemde kelebekler dans ediyor resmennnn :16: :1:
Benimde içim pırpır tatlım içim içime sıgmıyor :52:
geldiklerinde bülbül gibi şakırız artık :1::1::1: bu bir süreç kapandık içimize kendi kabuğumuza dönüşlerine saklıyoruz kabak çiçeği gibi açılırız coşkumuz şaşırtır herkesi :52::52::52:

Evet canımcım artık neşemiz gülüşlerimiz eksik olmasın inşallah:nazar:hakettik inşallah karşılıgınıda alırız canım çoşkumuz dolsun taşsın :52::32::21:

:14: kızlarrrr 2 haftaa son ıkı haftaa :d Rabbıme bin Şükürrrrrrr.
Mayıs ayı çabuk gececk gıbıme gelıyor kzılarrr..
hem onlar gelene kadar cabuk gecıcek....
hemde onlar geldıkten sonra cabuk gecıcek zamn...
mayıs bızı cabuk terkedecek......
:D:D:D:D:D
çok heyecamlıyım yuregım pırrrr pırrrrrrrr
:14: :14:

Gunaydın tatlım yaaa bihter canım cok guldum sabah sabah o tipleri ben yapamıyrm telefondan ıkonlar yok:)) ama gozu donmus cıg kofte ve beyti isteyişine bayıldım:D :D iyiki varsınız yaaa

valla iyi ki burada geçirdik. sanki konuştukça, özlemimizi paylaştkça hafifledi yükümüz... yeri geldi kafa dağıttık, kırgınlıklarımızı paylaştık, yalnızlığımızı giderdik. siz de iyi ki varsınız. :34:

Günaydın cnm hayırdır neden istanbulda olacaksın ? Ankara da yaşamıyor muydun? Gezmeye mi?

sana da günaydın canım. gezmeye gidiyorum. eşim gelmeden son gezmemi de gerçekleştireyim. ablama gideceğim. :10: sonra 10 dan geriye saymaya başlayacağız. :46:

valla iyi ki burada geçirdik. sanki konuştukça, özlemimizi paylaştkça hafifledi yükümüz... yeri geldi kafa dağıttık, kırgınlıklarımızı paylaştık, yalnızlığımızı giderdik. siz de iyi ki varsınız. :34:

sana da günaydın canım. gezmeye gidiyorum. eşim gelmeden son gezmemi de gerçekleştireyim. ablama gideceğim. :10: sonra 10 dan geriye saymaya başlayacağız. :46:

o gel abaklm ben ankarayı mesken ettım bu yıl sen de bızım sehrımıze gel :)

günaydııın topiğimizin güzel hatunları :21: Allahım bugünleri de mi görücektik ay heyecandan sürekli kalbim pırpır,rüyamda sürekli geldiği günü görüyorum her sabah daha da gaza gelip uyanıyorum :21: annemler bizimki sonunda hayata döndü diyor :9:

günaydııın topiğimizin güzel hatunları :21: Allahım bugünleri de mi görücektik ay heyecandan sürekli kalbim pırpır,rüyamda sürekli geldiği günü görüyorum her sabah daha da gaza gelip uyanıyorum :21: annemler bizimki sonunda hayata döndü diyor :9:

Biri beni anlatmış sanki :23::21::27::52:

Back
X