• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Günaydınn hepinize....

bende ..eşimin bir lafı var askerlik adama çok şey katar lafına karşı askerlik boş adama birşey görmemiş adama çok şey katar benim gibisinden götürüyor daha der..Eşim zaten yurtlarda kalmıs zorluk cekmıs kucuk yasta aılesınden ayrılmıs okul hayatı iş hayatı derken o aşamalardan geçmiş...Bu arada görevleri bırakmışlar artık görevleri devrettik dedi ...

nazlıcım üzülme diyemem üzül içine de atma 15 ay bekledım dıye uzulme dur bakalım herseyde vardır bır hayır hemen de kestırıp atmayın bu yenı bı ılskı degıl kı,hersey duzelebılır bu kırılma noktanızda oalbılır sızın hayatta..ya da en kotusunu dusun duzelmesse bıle ki bu en kötüsü değil emin ol..Hakkımızda neyin hayırlı olup olmadıgını o ınce detayı bız bılemeyız sen elınden gelenı yap sılıp atma bıtersede arkaya abktıgında yapmadıgın ıcın duyacagın bır pısmanlıgın olmasın

ne olursa olsun bu snu hakketmedım.suan ben haksızım onun gozunde.ben sabırsız oldum ben sevmıyor oldum.ben acı cekmıyor oldum.dunden berı gozlrım dolu dolu dolasıyorum.o bendn kolay vazgectı.hemen cocuksu tavırlara burundu.sustu.feysınden resımlerı kaldırmıs sıfresını degıstırmıs ne oldu yanı benım kı aynı bıraktıgı gıbı gercekten onun buyumeye ıhtıyacı var.

:20: kızlar denizliye geldik sonunda......
:D
nasılsınız...
akşama tekrar bavulları hazırlayınnnn yolumuz uzun... bir horozları sevelim..
Şöyle Denizlimizi gezelim ve çıkalım....
Çoruma doğru yola çıkacagız...
bılıyorum Çoruma gıtmeyelım dıyenler var aranızdaaa ama leblebi almamız lazım...
bılıyosunuz askerlerımız gelınce evımızde kuş sütü eksık olmalı heheheheheheh :D:D:D:D:D:D:D
oyuzden mutlaka çoruma gısyoruz...
EVETTTT YAZIMDAN DA ANLAŞILDIĞI GİBİ KAFAYI YEMİŞ DURUMDAYIM :d:d:d:d:d

:20: :20:

ne kadar ıyı olunabılecekse o kdr ıyıyım canım sen nasılsın..
Biliyorum kuzum zor ama eger bir karar verdiysen ona göre içini ferahlatmaya çalış ilk günler acı verir haklısın birşeyler dügümlenir bogazına insanın ama rabbim yardımcın olucak güzel günler görüceksin inşallah :nazar:
nasılsınız...
bılıyorum Çoruma gıtmeyelım dıyenler var aranızdaaa ama leblebi almamız lazım...
bılıyosunuz askerlerımız gelınce evımızde kuş sütü eksık olmalı heheheheheheh :D:D:D:D:D:D:D

Canım bu ne neşe böyle maşallah:nazar: Leblebi almaya tabi leblebisiz olunurmuymuş hiç :27:hepimiz artık sıyırttık o yüzden bizim için farketmiyor :52::27:

:9::9::9::9::37::37::37::37:
nasılsınız...

anammmm en sonunda denizlinin horozunuda öttürdükkkk helal olsun kızlar bize.
haftasonunu hiç saymıyorum bile bir çırpıda geçip gidiyor p.tesi itibariyle 17 den sayıcaz yanı 2 hafta 2 güncük oda bizim için neki pehhhhh :16::16::16::16:

ateşteyim ateşte ateşte yanıyom heycandan :1::1::1::1:
hepinize günaydın:52::52::52:

anammmm en sonunda denizlinin horozunuda öttürdükkkk helal olsun kızlar bize.
haftasonunu hiç saymıyorum bile bir çırpıda geçip gidiyor p.tesi itibariyle 17 den sayıcaz yanı 2 hafta 2 güncük oda bizim için neki pehhhhh :16::16::16::16:

ateşteyim ateşte ateşte yanıyom heycandan :1::1::1::1:
hepinize günaydın:52::52::52:

Günaydın canım öttürüverdik gari :27::9: artık dönüş diye ötüyor :52::16:bende yerimde duramıyorum artık sıkıştırmıyor heyecanlandırıyor hareketlendim iyice:21:

günaydın kızlar :21: valla yedik şafağı yaa hohoooyyy :32::32: ilk gittiğinde 23 nisan bi gelse diyorduk şimdi geldi geçti bile hayırlısıyla hepimiz sağsağlim kavuşuruz inşallah :32::52::34:

günaydın kızlar.hayal alemi canım okudum yazdıklarını çok üzüldüm senin adına herşeyin hayırlısı canım şimdi sana ne kadar üzülme sıkma canını desekte sen üzüleceksin.ama Allaha sığın canım ve herşeyi ona havale et.vardır herşeyde bir hayır...

günaydın yarenlerim ..ayy havalar ısındı yarenlerimiz yanımızda değiller :14: valla içim daralıyor böyle anlarda..

evlilik hazırlıklarında olan arkadaşlarım, giderken ayakkabınızın altına bizimde ismimizi yazın da hemen arkanızdan biz de gelelim :1:

nazlıcım yazdıklarını şimdi okuyabildim..hakkında hayırlısı olur inşallah..ama üzme kendini..dimaam'ın sözlerine harfiyen katılıyorum..geçen zamana aldırış etme..her yeni gün bize yeni bir şey öğretiyor..herşeyin ilacı zaman derler ya, gerçekten öyle..eğer gerçekten onunla evlenmek senin için hayırlıysa eminim tekrar bir araya geleceksin..yok hayırlı değilse ilerleyen zamanlarda iyi ki bu karaı verdim diyeceksin..

nazlıcım yazdıklarını şimdi okuyabildim..hakkında hayırlısı olur inşallah..ama üzme kendini..dimaam'ın sözlerine harfiyen katılıyorum..geçen zamana aldırış etme..her yeni gün bize yeni bir şey öğretiyor..herşeyin ilacı zaman derler ya, gerçekten öyle..eğer gerçekten onunla evlenmek senin için hayırlıysa eminim tekrar bir araya geleceksin..yok hayırlı değilse ilerleyen zamanlarda iyi ki bu karaı verdim diyeceksin..

ben kolay kolay bırıni seven guvenen bırı degılım bana cok uzak artık bırıne guvenmek sevmek..

günaydın kızlar :21: valla yedik şafağı yaa hohoooyyy :32::32: ilk gittiğinde 23 nisan bi gelse diyorduk şimdi geldi geçti bile hayırlısıyla hepimiz sağsağlim kavuşuruz inşallah :32::52::34:
Günaydın canım nasılsın bebiş nasıl bakalım yaramazlık yapıyormu:emir_bebek::nazar:Kavuşuyoruz çokşükür canım :16:
günaydın yarenlerim ..ayy havalar ısındı yarenlerimiz yanımızda değiller :14: valla içim daralıyor böyle anlarda..

evlilik hazırlıklarında olan arkadaşlarım, giderken ayakkabınızın altına bizimde ismimizi yazın da hemen arkanızdan biz de gelelim :1:

Günaydın canım olsun işte tam ısındıgında yanımızdalar 20gün kalmış bugünü düşünme bakıyım artık:52:bende diyorum yazın yazında hatta tam ortasına istiyorum haberiniz olsun bu şafaktan sonra dügün şafagı say birde :27:

günaydınlar herkese:16:
yavaş yavaş tamamladım hazırlıkları 2 de yolcuyum:16:artık bu son gidişim.bir dahaki sefere sevdiceklerimiz gelicek artık:16:

ben de diordum nazlıcım kaç gündür neden yok.ne sıkıntılarla uğraşıyormuş.Allah hakkında hayırlısını versin canım.ama biraz daha beklemen de fayda var diye düşündüm. bizimkiler 5ay da ne kadar bunaldılar sıkıldılar kimbilir geldiklerinde eski hallerine yeniden dönmek,dışardaki hayata alışmak nerdeyse1 aylarını alır die düşünüorum kendilerine gelmeleri. Ki siz 15 ay yaptınız normal hayata yeniden adapte olması zaman alıcaktır, ki bi de ailesel problemlerle karşılaşmış çıkar çıkmaz. Senin de yazdıklarından çok haksız olduğunu düşünmüyorum ama bu durumda yapılacak şey sanırım zamana birakmak olucak.

günaydınlar herkese:16:
yavaş yavaş tamamladım hazırlıkları 2 de yolcuyum:16:artık bu son gidişim.bir dahaki sefere sevdiceklerimiz gelicek artık:16:

Günaydın canım güle güle git güle güle gel inşallah güzel bir hafta sonu olur senin için artık son gidişlerimiz sıra onlarda :nazar::32:

Son düzenleme:
Günaydın canım güle güle git güle güle gel inşallah güzel bir hafta sonu olur senin için artık son gidişlerimiz sıra onlarda :nazar::32:

saol tatlım çok teşekkür ederim.artık onlar gelicek son 20. 2 li haneler bitti. Allah'ım 1li hanelere geldik artık ya inanamıyorum:52::52::52:

Back
X