- 21 Mart 2012
- 1.624
- 177
- 123
Günaydınn hepinize....
bende ..eşimin bir lafı var askerlik adama çok şey katar lafına karşı askerlik boş adama birşey görmemiş adama çok şey katar benim gibisinden götürüyor daha der..Eşim zaten yurtlarda kalmıs zorluk cekmıs kucuk yasta aılesınden ayrılmıs okul hayatı iş hayatı derken o aşamalardan geçmiş...Bu arada görevleri bırakmışlar artık görevleri devrettik dedi ...
nazlıcım üzülme diyemem üzül içine de atma 15 ay bekledım dıye uzulme dur bakalım herseyde vardır bır hayır hemen de kestırıp atmayın bu yenı bı ılskı degıl kı,hersey duzelebılır bu kırılma noktanızda oalbılır sızın hayatta..ya da en kotusunu dusun duzelmesse bıle ki bu en kötüsü değil emin ol..Hakkımızda neyin hayırlı olup olmadıgını o ınce detayı bız bılemeyız sen elınden gelenı yap sılıp atma bıtersede arkaya abktıgında yapmadıgın ıcın duyacagın bır pısmanlıgın olmasın
ne olursa olsun bu snu hakketmedım.suan ben haksızım onun gozunde.ben sabırsız oldum ben sevmıyor oldum.ben acı cekmıyor oldum.dunden berı gozlrım dolu dolu dolasıyorum.o bendn kolay vazgectı.hemen cocuksu tavırlara burundu.sustu.feysınden resımlerı kaldırmıs sıfresını degıstırmıs ne oldu yanı benım kı aynı bıraktıgı gıbı gercekten onun buyumeye ıhtıyacı var.