• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Tamam tatlım zaten kendimi burdan alamıyorum sadece buraya aitim şuan başka şeylere bakamıyorum sanki sizden bir haber gelicekmiş yada sizin yazdıklarınızla umut buluyorum.Amin Allahım sabırlar versin yardımcımız olsun :43:

amin bende sürekli forumdayım arayanlar için mutlu oluyorum güç alıyorum onlardan bizi bizim gibiler anlar sadece:(

amin bende sürekli forumdayım arayanlar için mutlu oluyorum güç alıyorum onlardan bizi bizim gibiler anlar sadece:(

Bende mutlu oluyorum canım gördükçe diyorum demekki aranabiliyor enazından haberlerini alıcaz birşekilde diye inşallah çabuçak geçer bugünlerde aylarda :43:

Kızlar en azından sesini duydunuz.. İyi olduğunu biliyorsunuz.. Az çok bahsetti durumundan yemeğinden tut komutanına kadar.. Ben daha haber alamadım, Çok mu sıkı, İyimi, ısınabildimi, HİÇBİR FİKRİM YOK:( Annesiyle birbirimizi arıyoruz ancak... Şükredin bence :( :14:

Kızlar en azından sesini duydunuz.. İyi olduğunu biliyorsunuz.. Az çok bahsetti durumundan yemeğinden tut komutanına kadar.. Ben daha haber alamadım, Çok mu sıkı, İyimi, ısınabildimi, HİÇBİR FİKRİM YOK:( Annesiyle birbirimizi arıyoruz ancak... Şükredin bence :( :14:

Canım biz kışlaya teslim ettikten 2 saat sonra aradı yerini öğrenemedim bile sadece kıyafetlerimi verdiler eşyalarımı bölüştürücem şimdi dedi botlarını sordum 40 numaramı verdiler diye çünkü büyük vermesinler diye hep konuşuyoduk küçük ayaklı sevdigim :43: bukadar komutan geldi kapatıyorum dedi soramadım bile durumunu akşam olsun biran önce :14:

kızlar şimdiden Allah kavuştursun.. Sağsalim dönsünler Allahın izniyle. bende çok özledim çok arıyorum yalnız şunu ileteyim henüz haber alamamış arkadaşlarıma , bazı birlikler küçük oluyormuş bu nedenle telefon klubeleri az ve sıra ok oluyormuş. insallah en kısa sürede haber alabilirsiniz.

Bugün 154 olmuyormu canım inşallah geçiçek geçmek zorunda bu zaman Allahımın izniyle :43:

evet canım 5 ay 5 gün .. 5.5 aycok olmuş ya :)
Allah hepinize sabır versin bizim 30 günümüz kaldı haıyırlısıyla sizin sevdiceklerinizde gelir inş..

O boşluk banada hiç geçmiycekmiş gibi geliyor canım herşey hatırlatıyor bana sevdigimi nasıl hatırlatmaz her hatıram onunla dolu şuanda bile onun telefonu var elimde bana verdi telefonunu :14:

Ooooff off umarim bir an once ararda konusursunuz. İnsan bir iki saat cok mutlu ve rahat oluyo. Sonra tekrar ayni. İnsallah zamanla alisicaz buna. Ama ne zaman konusmak bisey soyleme ihtiyaci hissedersek yine ayni oluyoruz. Aradiklarindada en cok iki dk konusabiliyoruz. Ben 1 dk konustum. Onun yarisindada kalbimin gumburtusunden onu duyamadim:)

evet canım 5 ay 5 gün .. 5.5 aycok olmuş ya :)
Allah hepinize sabır versin bizim 30 günümüz kaldı haıyırlısıyla sizin sevdiceklerinizde gelir inş..

Amin canım inşallah sizde askerlerinize kavuşursunuz inşallah biran önce çok özlem çektiniz okadar zaman bizim daha şimdiden başladı özlem hasret sizi çok iyi anlıyorum

Aradı aradı aradıııı :)) tam 9dk sesini duyabildim aşkımın :)) çok sıkı biyermiş aramak zor oluyormuş ama rahatı yerindeymiş eğitime başlamışlar yemekleri de çok güzelmiş yemin töreni 28inde yapılacakmış falan. çok şükür ya

Aradı aradı aradıııı :)) tam 9dk sesini duyabildim aşkımın :)) çok sıkı biyermiş aramak zor oluyormuş ama rahatı yerindeymiş eğitime başlamışlar yemekleri de çok güzelmiş yemin töreni 28inde yapılacakmış falan. çok şükür ya

9 dk miiiiii:)) canim ne kadar sanslisin masallah ya hadi gozun aydin

Amin canım inşallah sizde askerlerinize kavuşursunuz inşallah biran önce çok özlem çektiniz okadar zaman bizim daha şimdiden başladı özlem hasret sizi çok iyi anlıyorum

amin canım ama merak etme özlem azalmıyor ama şimdiki üzüntünüz hafifliyo 4 ay gecti bizim ilk aylara göre tabiki çok iyiyim..
üzülüp ağlamak yerine Allaha dua edin..sonuçta sağlıklı ,iyi kendinizi üzmemeye çalışın..herşey çok güzel olcak 5ay sonra hepiniz için..

Son düzenleme:
Ya kizlar ben bisey merak ediyorum. 28inde yemin toreni var. Yemin toreninden sonra gelebilecek degil mi? Su an mebsde. Usta birligi tekirdagda. Geliceksede kac gun kalanilicek. Trabzondayiz bu arada. Tecrubelilrr yardimmm

Ya kizlar ben bisey merak ediyorum. 28inde yemin toreni var. Yemin toreninden sonra gelebilecek degil mi? Su an mebsde. Usta birligi tekirdagda. Geliceksede kac gun kalanilicek. Trabzondayiz bu arada. Tecrubelilrr yardimmm

Canim ben de trabzondayim az once konustum yemin toreninden sonra bir gun serbest olacagiz usta birligine gececegiz sonra dedi

Canım çok sevindim 9 dkka çok güzel ya bak rahatıda yerindeymiş için rahatlamıştır inşallah birazda olsa ben daha duyamadım gizemcim akşama arıycak herhalde bir umutla bekliyorum annesini aradım dedim belki onları aradı onlarıda aramamış :43: buarada annesine anne demiyordum henüz isteme olmadı bizde tuhaf olur diye sevdigimde biraz bozuluyordu annemden başkasına kullanmakta zorluk çekerim dedim ilk başlarda teli açtım anne nasılsın dedim inanamıyorum kendime ağzımdan biraz zor çıkar sanıyordum sevgi neler yaptırıyor insana :69::43:

yemin töreninden sonra iki gün izin vardı bizim ama kullanmadı hiç daha erken geliniyomuş..
ama usta birliğinde izin kullanırsa bir hafta izin..

Ben de bundan sonra hep kapıya yakın oturacağım,belki ararda çıkarım diye :14:

Oraletcim hic sesin cikmiyo merak ettim konusabildinmi yeni bir haber var mi?
Bu arada sabah konustum. Dedimki dun aksam kofte pilav bide mandalina yemissiniz (dun sen soyledikten sonra onceki sayfalari dolandim). Aaaa nerden biliyosun askim diyo sok oldu:)) dedim benimde kader yoldaslarim dert ortaklarim var:)

Back
X