• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Biz sabaha aldık canım bileti otobüsle gitcek karabükte hava alanıda yok öyle bir sıkıntımız var iknada edemedim erken gitsin diye inşallah sorunsuz ulaşırlar yerlerine.Otobüsün içinde gördüğüm an bana dank edicek şuan gitmiycekmiş bunları öylesine yapıyormuşuz gibi geliyor :43:[/QU

allah yardmcnz olsun sizi şuan en iyi ben anlarım sakın çok üzgün vaziyette yollama birliğine teslim olmakta zorlanır

benim nişanlımda mebs okuluna gidiyor bugün.hem acemi hem usta birliği orası.internette güzel şeyler duydum ancak benim nişanlımın mesleği müzisyenlik.konservatuar mezunu yani oraya genelde elektrik mezunlarının gittiğini duymuştum.neyse hayırlısı olsun mebs okuluyla ilgili varsa bildikleriniz daha önce burada askerliğini yapmış olan tanıdıklarınız bana biraz orası hakkında bilgi verebilirmisiniz kızlar

canım benim askerim öğretmen oda mebs te yaptı acemiliği ve ordan çok memnundu müzik öğretmeni bi arkadaşı vardı hatta bağlama ve ney çalıyomuş ama giderken götürmemiş tabi komutanları özellikle müzik aleti çalanların getirttirmesini istemişti akşamları kantinde çalabiliyorlardı bizimki dinlemeye giderdi çünkü akşamları ordan biliyorum.

Biz sabaha aldık canım bileti otobüsle gitcek karabükte hava alanıda yok öyle bir sıkıntımız var iknada edemedim erken gitsin diye inşallah sorunsuz ulaşırlar yerlerine.Otobüsün içinde gördüğüm an bana dank edicek şuan gitmiycekmiş bunları öylesine yapıyormuşuz gibi geliyor :43:[/QU

allah yardmcnz olsun sizi şuan en iyi ben anlarım sakın çok üzgün vaziyette yollama birliğine teslim olmakta zorlanır

Sağol canım amin inşallah ağlamamaya çalışırım ama ağlayamam diyemiycem dayanamam biliyorum sadece bunların geçeceğini belirtip destek olabilirim :43:

Bu asker uğurlamasına en çok ben seviniyorum galiba :) benim sözlüm istanbulda ben trabzondayım. Benimki askerlik için samsuna geliyor şimdi her istediğimde gidip görebilirim. mesafeleri kısaltmış oldu bu askerlik. :) tek üzüldüğüm şey sevdiceğim yorulacak uykusuz kalıcak belki aç kalıcak tek korkum bu

Bu asker uğurlamasına en çok ben seviniyorum galiba :) benim sözlüm istanbulda ben trabzondayım. Benimki askerlik için samsuna geliyor şimdi her istediğimde gidip görebilirim. mesafeleri kısaltmış oldu bu askerlik. :) tek üzüldüğüm şey sevdiceğim yorulacak uykusuz kalıcak belki aç kalıcak tek korkum bu

Canım ne güzel çok sevindim gidip görebilmen yakın olması :72: O durumlar hepimizi korkutuyor canım biraz zorluk çekilicek hepimiz çekicez onlarla beraber Allahım yardımcıları olsun

canım benim askerim öğretmen oda mebs te yaptı acemiliği ve ordan çok memnundu müzik öğretmeni bi arkadaşı vardı hatta bağlama ve ney çalıyomuş ama giderken götürmemiş tabi komutanları özellikle müzik aleti çalanların getirttirmesini istemişti akşamları kantinde çalabiliyorlardı bizimki dinlemeye giderdi çünkü akşamları ordan biliyorum.

saol canım benim nişanlımda baglama çaşıyor bakalım götürecek baglamasını bugün orda arkadaşları var onlara vercek lazım olursa isterim dedi.

çok az kaldı kızlar askerimi bugün 18:30 da ankara arabasına bindirmeye.bana terminale gelme dedi dayanamam sen gelince dedi gitmicem o yüzden evden geçirecem zaten evlerimiz karşılıklı offffffff çok içim sıkılıyor :5:hepimizin askerleri güle gidip güle güle gelsin inşallah hepsi Allaha emanet olsun...

çok az kaldı kızlar askerimi bugün 18:30 da ankara arabasına bindirmeye.bana terminale gelme dedi dayanamam sen gelince dedi gitmicem o yüzden evden geçirecem zaten evlerimiz karşılıklı offffffff çok içim sıkılıyor :5:hepimizin askerleri güle gidip güle güle gelsin inşallah hepsi Allaha emanet olsun...

Bende yarın sabah 9da bindiricem karabük için canım Hayırlısıyla gidip dönsünler inşallah olsun evleriniz karşılıklıymış ne güzel ordan yolcu ediceksin banada gelme dedi ama ben gidicem uğurlamaya gitmeden dayanamam bizim evlerimiz otobüsle 15dakka uzaklıkta üzüntünü anlıyorum beni bile sabahki stres sarmış durumda canım Allahım sabırlar versin hepimize :43:

Back