349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Canım şifreyi ptt lerden herkes kimliğiyle alıyor. benim demek istediğim sevgilinizin nişanlınızın tc si ve ptt den almış olduğu e devlet şifresi.e devlete giriş bu şekilde oluyor.

çok teşekkürler ama o şifreden şimdi habermiz oldu geç kalmışız öğrenmek için yinede çok teşekkür

Toplam 46 kullanıcı konuyu okuyor. (25 üye ve 21 ziyaretçi)
Grimsi_, nehirnil111+, midwinter, oraletlipasta+, pinkcat87, carpathia, Snow_Tanesi, nazli1991, TheScientist, Chelzy, hmy_, elifs5, senicita, paumhnds, kilebek+, 2007hu+, GRGR, Ershd, betulyakup, kpsshayali+, pikolata, perimasalininperisi, dimple14, symmr

Hadi hadi hadi artik bu nedir ya1 saattir sayfa yeniliyorum.

Uzunnnn uğraşlar sonucu numarayı buldum 0312 562 11 11 den öğrendiğini yazdı çoğu kişi netten baktım Kara K.K nın bi numarası artık ne kadar doğru ordan öğrendikleri bilemem bi deneyin şansınızı derim

Allahım demin tam açıldııı nufus cuzdan nosunu yazdım entera bastım gitti!! olamaz böyle birşeyyy yaaaa

kızlar gördüğüm kadarıyla kastamonu edirne kıbrıs hatay var coğunluk

Gecenlerde yazmıstım buraya Kastamonu grubu cok olur dıye yanılmadım.Olursa burdan Kastamonu en azından dagıtıma kadar acemılıkte rahat ederler.Hayırlısı olsun.

ya çok garip ama sayfa açılır gibi uzun dönünce hata versin istiyorum görmeye hazır mı değilim, kabul etmek mi istemiyorum nedir anlamadım.. :18:

Allahım yüreğim kaldırmıycak artık bitsin bu stres görelim yerleri bukadar stres yaşamamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…