349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

hosbulduk arkadaslar sızlere bır sorum var benım 6 ocakta nasıpse dugunum var nısanlımda askere gıdecek fakat bana soylemıyo neden anlayamadım donemlerdende anlamıyorum en son gıdecek olanlar hangılerı yardımı olursanız memnun olurum

Öncelikle uzun dönem mi gidecek kısa dönem mi
en son 12 aralıkta 349. dönemler teslim olacaklar

uzun donem gıdecek ancak dugun ıznı olacak herhalde banada soylemıyor uzlmemeı ıstemıyor ama dahada cok uzuyor benı boyle dul gıı ortada kalmak ıstemıyorum

uzun donem gıdecek ancak dugun ıznı olacak herhalde banada soylemıyor uzlmemeı ıstemıyor ama dahada cok uzuyor benı boyle dul gıı ortada kalmak ıstemıyorum

Uzun dönemler ayın kaçında gidiyor izinleri nasıl bir bilgim yok onların topicleri ayrı istersen bi oraya danış

Dengem bozuldu benim yok acılmıyo 2 bilgisayar 1 telefondan deniyorum ama yok. Elim ayagim buz kesti öğrenmeden uyuyamam bu gece.

ayy canımm keşke askerlği bekleseydinzz böyle çok zor olacak senin içinn
uzun derken 12 aydan mı bahsediyorsun 15 ay mı?

Elim ayağım buz kesti... Kızlar şimdi sadece acemi birliğini mi öğrenicez yoksa ikisini de mi? kısa uzuna göre değişir mi bu sorum?

ayy canımm keşke askerlği bekleseydinzz böyle çok zor olacak senin içinn
uzun derken 12 aydan mı bahsediyorsun 15 ay mı?

15 aydan bahsedıyorum canım aıleler nısanın uzun olmasını ıstemıyor evet boyle cok zor olacak soyle dedım soylemedıde ne zamn gıdecek bılmıyorum hıc uda benı cok uzuyor 1 ay kaldı dugune

15 aydan bahsedıyorum canım aıleler nısanın uzun olmasını ıstemıyor evet boyle cok zor olacak soyle dedım soylemedıde ne zamn gıdecek bılmıyorum hıc uda benı cok uzuyor 1 ay kaldı dugune

anladım canım hayırlısı olsun
15 ay gidenlerin ne zaman gittiğini bilmiyorum malesef canm

Nişanlıma sordum geçen seneden beridir artık kısa da uzun da olsa acemi de usta birliği de belli oluyormuş diyor:18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…