• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kızlar ne kadar doğru bilmiyorum ama bi kac kişi yazmıski mozilla ce chrome dan zor acılır opera browser varsa ordan rahat giriliyor yazmıs ama ne kadar doğru bilmiyorum deneyin isterseniz

bi çocuk şöle yazmış çok güldüm yaaa

"5 pc den farklı 3 tarayıcıdan 15 kombinasyonla deniyorum hala açılmıyo"

Ayni durumdayim 1 masaustu 2 laptop 2 cep telefonu chrome, firefox, internet explorer, 6-7 farkli sekme. olmuyo olmuyo ogrenemedik

kızlar ne kadar doğru bilmiyorum ama bi kac kişi yazmıski mozilla ce chrome dan zor acılır opera browser varsa ordan rahat giriliyor yazmıs ama ne kadar doğru bilmiyorum deneyin isterseniz

tam tersi canım mozilla dan en iyi açıldı valla canım hepsini denemiş crome, opera, internet exp, mozilla ne varsa indirmiş... ne varsa mozilla da var der durur

Aranızda en umutsuzu da benim sanırım açmaya çalışıyorum 1 saattir ama açsam da öğrenemeyeceğim trajikomik, sinirlerim bozuldu :9:

İlk 15 dakika heyecandan elim ayağım titriyordu artık açamamaktan sıkıldım heyecan meyecan kalmadı sinirden kuduruyorum :47:

Telefona degisik tarayicilar indiriyorum artik allaahiim nolur ogrensek artik

Back