• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Kızlar nereler çıktı sizin kadar bende merak ettim valla gerçi biçoğunuz gece 3ten önce öğrenemezsiniz ama :/ bize antalya çıkmıştı 4 ay önce bu zamanlar:)

2 den 3 den aşağı öğrenilmiycek bu belli oldu daha sayfa açılmıyor tcyle onayı görünsün okadar bekledik bikaç saat daha bekleticekler sabrımızı ölçüyorlar zaten yeterince sabrımızı ölcücekler nedir bu aceleleri ki :14:

2 den 3 den aşağı öğrenilmiycek bu belli oldu daha sayfa açılmıyor tcyle onayı görünsün okadar bekledik bikaç saat daha bekleticekler sabrımızı ölçüyorlar zaten yeterince sabrımızı ölcücekler nedir bu aceleleri ki :14:

canım ben ancak 4te öğrenmiştim umarım siz o kadar beklemezsiniz

Toplam 38 kullanıcı konuyu okuyor. (23 üye ve 15 ziyaretçi)
Grimsi_, incicicegi35, pinkcat87, elifs5, kpsshayali+, seymaaa, oraletlipasta+, carpathia, destinyeda, midwinter, MUCUKSS, dimple14, nehirnil111+, caglasam_mi, perimasalininperisi, hmy_, ilkilknurnur, betulyakup, symmr, Ershd, neva_23_01, TheScientist

iyi geceler hoş geldin :)
valla saat kaça kadar olursa beklicem bende, sabahta uyumadan yanına giderim zaten. son gün ne de olsa uyku sorun değil diye düşünüyorum yeter ki açıklansın :(

Back