• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

349. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

bugün 2 defa aradı sabah onun sesiyle uyandım :31:
kurban olurum yaaaa
özledim kızım diyo :16:
beni mi dedim :31: yok senle birlikte vakit geçirmeyi şapşalll diyo gülüyo falan keyfi gayet yerindeydi :16:
bana kredi kartı borcu faiziyle 500 gelmiş sıkıntın varmı diyo öyle kötüydüm bi an anlatayım dedim
sonra kendine gel dedim :20: ne üzeyim onuda :17:
hemen mert burda olsa çözerdi yardım ederdi dedim :14::43:
malesef uzağımda sevdiceğim yemekleri de beğenmemiş aç kalmasa bari.. :ssz:

Son düzenleme:
yemekler nasıl dedim valla beğensende beğenmesende yiyosun ayrıca tabağında yemek bırakana nöbet yazıyolar dedi..kesinlikle yemek bırakmıcaklarmış.yorgun düşmeyelim diye yapıyolar dedii

Deniz Seki Benim Dünyam Orhan Gencebay ile Bir Ömür (2012) - YouTube

Sen benim içimde bir korkulu rüya.Her gün sevip sardığım bir hülyasın.Yokluk ateşten gömlek.Sensizlik ölüm gibi.Rüyam,hülyam,benim dünyamsın.Kanımda,canımda,alın yazımda.Bir sen varsın bir de ben şu dünyada.Nazar değmesin sana.Eller değmesin sana.Sensizlik ölüm bana.Seni benim gibi seven bulamazsın.Tanrım bu rüyadan hiç uyandırmasın
Ömrün vefası yok.Korkum aşkımdan çok.Gönlüm sensiz kalmasın.Korkulu rüyam.Gülen bahtımsın,Sen benim dünyamsın.Hepimizin hayatı iki kelime.Bir varmış bir yokmuş şu alemde.Bir gün sana doymadan göçüp gidersem eğer.Son nefeste adın dilimde.Herşey sende başlar.Seninle biter.Sevilmek ümidi sevmekten beter

Sen Benim Dünyamsın . . . :16::16::16:
:72::72::72::72:

Eklentiler

• $65099_4489822357548_1754751848_n.webp
    $65099_4489822357548_1754751848_n.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 24
Arkadaşlar merhabaa,
Gecikmeli de olsa aranıza katılıyorum. Öncelikle Allah herkesi sevdiğine çabucak kavuştursun. Ben de nişanlımı bekliyorum :(
Acemilik Samsun, ustalık Ağrı Doğu Beyazıt Telçeker Köyü. Şimdilik sıkıntımız yok, telefon edebiliyor, bakalım ustalıkta neler olacak...

yemekler nasıl dedim valla beğensende beğenmesende yiyosun ayrıca tabağında yemek bırakana nöbet yazıyolar dedi..kesinlikle yemek bırakmıcaklarmış.yorgun düşmeyelim diye yapıyolar dedii

Zorlamı yediriyorlarmış yemeklerini kötüyse nasıl zorlanıyorlar tabi onlarda haklı güçsüz kalırlar yemezlerse ama öteki türlüde tehtit gibi :43:

Zorlamı yediriyorlarmış yemeklerini kötüyse nasıl zorlanıyorlar tabi onlarda haklı güçsüz kalırlar yemezlerse ama öteki türlüde tehtit gibi :43:

öle canm..sabah erken kalkıoz kimsede iştah olmuo bide sürede az yemek için diyo..tek tek tabakların yanlarından geçiyomuşlar çünkü sabah 6dan 12ye yemek yok sürekli koşuosun falan diyo mecbur uyucan diyo.

öle canm..sabah erken kalkıoz kimsede iştah olmuo bide sürede az yemek için diyo..tek tek tabakların yanlarından geçiyomuşlar çünkü sabah 6dan 12ye yemek yok sürekli koşuosun falan diyo mecbur uyucan diyo.

Doğru mecburlar emir altında kalmak kadar zor birşey yok uymasada uymak zorunda olmak :14:

Kızlarr ...Bugün beni kimse aramadı ankara/mamak mebs te ..arardı ama merak ettim.sadce sabah 6 gibi msj atmış okadar.neden aramıyor:S

Var mı mebste olup arayan ?

Bu arada benide ekleyin..

acemi:Ankara/mamak/mebs eğ.komtnlığı
Usta:Ankara/mamak/mebs/eğ. komutnlığı

Kısa dönem
Bölüm:Hukuk

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhabaa,
Gecikmeli de olsa aranıza katılıyorum. Öncelikle Allah herkesi sevdiğine çabucak kavuştursun. Ben de nişanlımı bekliyorum :(
Acemilik Samsun, ustalık Ağrı Doğu Beyazıt Telçeker Köyü. Şimdilik sıkıntımız yok, telefon edebiliyor, bakalım ustalıkta neler olacak...

Hoşgeldin canım Allah kavuştursun zor günler ama atlatıcaz bunlarıda inşallah

Back
X