347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Nenayla eylulll aranizdaaaaaaa kizlarrr :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İkili test sonuclari nasil nena.

Hayirli olsun eylulumuz cocugun erkek olasi varsa bile karar degistirmistir senin bu israrindan sonra :))))

İkili test sonuclari nasil nena.

Hayirli olsun eylulumuz cocugun erkek olasi varsa bile karar degistirmistir senin bu israrindan sonra :))))

Benimki de degistirir mi acep :) nenanin bayagi geç belli oldu ondan biraz kız sinyali verdi herhalde kuzenimin erkek var 12. Haftada pipisi meydandaymis net görülmüş

Rosecum kucuk sutleri yani o uzun omurlu pastorizeleri icmeni tavsiye etmem.Sek'in karton kutuda gunluk sutlerinden ic.Hem hic kokusu olmuyor hem daha faydali.

Ya çok seviyorum sizleri yok kuzum bende o minik seklerden alcam arge yaptım sür konusun da bulursak alcaz 5 tane şirkete götürcem hergün içicem buzdolbanondamı durmalı illa

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ayyy Eylül geliyor yer onu teyzeleri

Hüm canım tartı halkın da bilgi istiyorum yahu hade

Ya çok seviyorum sizleri yok kuzum bende o minik seklerden alcam arge yaptım sür konusun da bulursak alcaz 5 tane şirkete götürcem hergün içicem buzdolbanondamı durmalı illa

Canim gunluk oldugu icin tek tek gotur sirkete cunku acildigi an buzdolabinda bile sadece 2 gun duruyor en fazla ama tek alip gotursen o gun dolapta durmasada oluyor.Baska sut icemiyorum sek gunluk disinda bende.

İncicicegi. Puknas. Muss. Sedulu hepinizin sinavlari umarim guzel gecmistir. Emeklerinizin karsiliklarini alirsiniz insallaj.
Stankii cok tesekkur ederim pek hatta hic calisiip emek sarfetmedim ama çok kotude geçmedi Allah'a şükür. Bakalim yarin nolacak.

Nenayla eylulll aranizdaaaaaaa kizlarrr :)

Nenaaa bilmiyorumm hatirliomusun benimde sen konusunda tahminlerim bir prenses olacagiydii. Cok mutlu oldum Allah saglikla kucagina almayi ve buyutmeyi nasipp etsin insallah.

Son düzenleme:
Veeee Rosee ben çok şaşirdim ve çok mutlu oldumm bu kadar çabukk 🙏 büyuk başari valla. Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin, vatana millete hayirli bir evlat olsun insallahh.

Canim gunluk oldugu icin tek tek gotur sirkete cunku acildigi an buzdolabinda bile sadece 2 gun duruyor en fazla ama tek alip gotursen o gun dolapta durmasada oluyor.Baska sut icemiyorum sek gunluk disinda bende.

Alt katımız da peynircim var akşamları alırım tarihine bakayım demi

Bide cam şişe de sek var bide peynircim de günlük taze süt getiriyorlar sütçüleri varmış

Veeee Rosee ben çok şaşirdim ve çok mutlu oldumm bu kadar çabukk 🙏 büyuk başari valla. Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin, vatana millete hayirli bir evlat olsun insallahh.

Camım çok sağolasın darısı isteyen herkese

Stankii cok tesekkur ederim pek hatta hic calisiip emek sarfetmedim ama çok kotude geçmedi Allah'a şükür. Bakalim yarin nolacak.

Nenaaa bilmiyorumm hatirliomusun benimde sen konusunda tahminlerim bir prenses olacagiydii. Cok mutlu oldum Allah saglikla kucagina almayi ve buyutmeyi nasipp etsin insallah.

muss canım cokkk saol sende bnm gbı kız dusunmstn dogru htrlıorm kız dusunen nadır kısıslerdensn :52:

kızlar sımdı şöyle bir şey var rah,mde daralmam var demiştim size onceden bebegim baya sıkısık kaldı rahmımı bıraz genısletmıs buyudukce ama cok deıl bebegm bırazck sıkısık ıcerde dr um 6,5 ayımda erken dogum olablr ama kesın bsy dıyemem dedı magnezyumumu kuvvetlı verdı orasnı genıslemesı ıcın 10 gun sonra tekrar bakıcak bu sebepten oturu

%80-90 arası kız dedı net bsy soyleyemedı bebegm sıkısık oldgu ıcın tam goremedı bn dedı pek karsılastgm bır durum degıl 10 gun snra ksın sonucu soylıcem yanılmak ıstemem ama kız goruyorum dıyor esası bu

Ayyy Eylül geliyor yer onu teyzeleri

Hüm canım tartı halkın da bilgi istiyorum yahu hade

Fakir vardi bende su yag ölçen onlar zararli işte onlardan alma sakin.. simbonun 10.tlye vardi kipa da ondan aldim düz sadece kilo gösteren

kızlar sımdı şöyle bir şey var rah,mde daralmam var demiştim size onceden bebegim baya sıkısık kaldı rahmımı bıraz genısletmıs buyudukce ama cok deıl bebegm bırazck sıkısık ıcerde dr um 6,5 ayımda erken dogum olablr ama kesın bsy dıyemem dedı magnezyumumu kuvvetlı verdı orasnı genıslemesı ıcın 10 gun sonra tekrar bakıcak bu sebepten oturu

%80-90 arası kız dedı net bsy soyleyemedı bebegm sıkısık oldgu ıcın tam goremedı bn dedı pek karsılastgm bır durum degıl 10 gun snra ksın sonucu soylıcem yanılmak ıstemem ama kız goruyorum dıyor esası bu

İnşallah hicbir sorun olmaz da saglikli olsun da erkek olsun

Nenam magnezyum mi tüketicez muz felan mı yicez napalım ay Inşalah sprun çıkmaz bebeğimiz de

Tarti bunu aldim canim.sadece kilo gösteriyor banyo tartisi

Eklentiler

• $1404554493093.webp
    $1404554493093.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 55
Tarti bunu aldim canim.sadece kilo gösteriyor banyo tartisi

Hüm beni bildiğin için paylaştın kuzum çok sağol zahmet pldu teşekkürler bende sipariş vereyim şimdi 3 tane rulo kat bir cevizli sucuk ve bir avuç Antep yedim öğle yemeği yapmıcam hiç halim yok yoğurt felan yerim akşama kv ye gidiyorum

Back
X