Hosbuldum canimm benim.valla ne bileyim usuttum sanirim.bi bas agrisi bi halsizlk ateste azicik var.uzaniyorum surekli.bosladim azicik.2gun sonra izmire donuyorum laptopla daha rahat girebilicem insallah.
Canim dedi zaten herkes nezle,hasta ya bogazi sis.geceleri birden soguyor diyor.tam karadeniz havasi iste.pijamalari ipincecikmis.esofmanla yatiyomus cogu hatta hucum yelegini ortuyolarmis ustlerine.
Sallamis olabilirim isminide:) ses egitimi diye ama gece seslerle atisla ilgili bi egitimmis.cok az konusabildik zaten.tamda anlayamadim o anda dedigini.gurultulu kalabalikti.
Moralim bozuluyo zaten diger bolukler hep yemin toreni icin yuruyuste bizim bingol,sirnak vs bolugu silahla egitimde...
Çooook geçmiş olsun canım. Bol bol vitamin al. Bir de ilaç ismi vermem doğru olur mu bilmiyorum ama Nurofen. Hasta olacağını hissettiğin an aldığında etkili olan bir ilaç hastalığının ilerlemesini önlüyor benim kurtarıcım.
Bizimki bir de tam pencerenin önünde yatıyormuş. Oh aşkım püfür püfür esiyor akşam diyor. Hiç sevmez sıcağı bende tam tersi hiç çıkmam yorganın altından yazın bile. Üşüttüler demekki söyleyim de kapatsın pencereyi arkadaşları hasta olmuş.

Bugün 18:00'dan sonra bekliyorum artık ben taramalı tüfek gibi sıralarım soruları. Madde madde halinde yazarım burdan.