• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Hosbuldum canimm benim.valla ne bileyim usuttum sanirim.bi bas agrisi bi halsizlk ateste azicik var.uzaniyorum surekli.bosladim azicik.2gun sonra izmire donuyorum laptopla daha rahat girebilicem insallah.

Canim dedi zaten herkes nezle,hasta ya bogazi sis.geceleri birden soguyor diyor.tam karadeniz havasi iste.pijamalari ipincecikmis.esofmanla yatiyomus cogu hatta hucum yelegini ortuyolarmis ustlerine.
Sallamis olabilirim isminide:) ses egitimi diye ama gece seslerle atisla ilgili bi egitimmis.cok az konusabildik zaten.tamda anlayamadim o anda dedigini.gurultulu kalabalikti.
Moralim bozuluyo zaten diger bolukler hep yemin toreni icin yuruyuste bizim bingol,sirnak vs bolugu silahla egitimde...

Çooook geçmiş olsun canım. Bol bol vitamin al. Bir de ilaç ismi vermem doğru olur mu bilmiyorum ama Nurofen. Hasta olacağını hissettiğin an aldığında etkili olan bir ilaç hastalığının ilerlemesini önlüyor benim kurtarıcım.

Bizimki bir de tam pencerenin önünde yatıyormuş. Oh aşkım püfür püfür esiyor akşam diyor. Hiç sevmez sıcağı bende tam tersi hiç çıkmam yorganın altından yazın bile. Üşüttüler demekki söyleyim de kapatsın pencereyi arkadaşları hasta olmuş.:52: Dün aramadı inş. arar bugünde duyarım sesini anlarım zaten artık telefondan mı yoksa hasta mı daha fazla saklayamaz.

Bugün 18:00'dan sonra bekliyorum artık ben taramalı tüfek gibi sıralarım soruları. Madde madde halinde yazarım burdan.:9:

kızlar çok ama çok saolun yarın doğum günüm ama bugnden herkes kutluyor şimdide pasta kesti şirkette arkadaşalr ailemde bugün yemeğe götürcek yalnız kalmıyım diye

herkes başak burcumudur bu topikte eylül kızlarımız çokmuş :)))))))

o değilde seneye aşklarımızla olalllım hattaha mutlu yuvamızda keselim pastamızıdaaa ahhh ahh hayaller

ya ben 145 diye sayıyorum fakat, benim askerde 143 sayıyor, ayrıca biz az sayalım sonra ekleriz diyenlerde, şafak son 20 kalmış hadi ekle bakalım üzerine 3 gün ekleyebilrisen :)
bence fazla saymak daha iyi zaten bu ara vakit geçiyor, son zamanlarda iyice geçmicek bide üzerine bi kaç gün ekledikmi ben girdiğim tripten kurtulamam :21::21:

:)) doğru aslında ha 155 ha 158 ama
6 ve 3arasindaki fark uçurum :))
Ben usta birliğinden ya da yemin töreninden sonra netlestrp ona göre duzenlicem artık,,
En dogrusu o olacak snrm....

Sayılı gün çabuk biter diyorlar diye sayıyorum bende .. Aslında çok sevimsiz bişey şafak atarsa tutarsa saymak :)
Yemin töreninde götürmek icin alışveriş yaptım biraz :) Guzel canını yakmycak traş bıçağı köpüğü parfümü guzel kokan dus jelleri sungeri hediye bı tişört fln aldım :)) aklıma geldikçe alıp bı paket yapicam :) delirdim snrm :)))

Çooook geçmiş olsun canım. Bol bol vitamin al. Bir de ilaç ismi vermem doğru olur mu bilmiyorum ama Nurofen. Hasta olacağını hissettiğin an aldığında etkili olan bir ilaç hastalığının ilerlemesini önlüyor benim kurtarıcım.

Bizimki bir de tam pencerenin önünde yatıyormuş. Oh aşkım püfür püfür esiyor akşam diyor. Hiç sevmez sıcağı bende tam tersi hiç çıkmam yorganın altından yazın bile. Üşüttüler demekki söyleyim de kapatsın pencereyi arkadaşları hasta olmuş.:52: Dün aramadı inş. arar bugünde duyarım sesini anlarım zaten artık telefondan mı yoksa hasta mı daha fazla saklayamaz.

Bugün 18:00'dan sonra bekliyorum artık ben taramalı tüfek gibi sıralarım soruları. Madde madde halinde yazarım burdan.:9:

yaz canım hemen bölükten haberlerii revir çok kalabalık oluyomuş hemen grip oldun diye göndermezler öle demişti bi ilaç falan alabilseleer bi nebze rahatlatııırr. bol bol su içmelerini hatırlatıın daha çabuk atlatırlaaarr

:45::45::45::45::45:

Şu şafak işini bırakalım bence kızlar artık. Herkes nasıl istiyorsa öyle saysın olur mu? Herkes farklı etkileniyor kime nasıl kolay geliyorsa öyle saysın. Dediğim gibi benim mantık böyle işliyor. Kısa dönem askerlik 5 ay 5 gün ise ben neden 158'den başlayım, yol izni olur vs başka şeyler olur onlar en son üstüne eklenir ona birşey demem. Sonuçta Ocak'ın 15'indede gelse, 18'indede değişen bir şey yok o kadar zaman ben beklemiş miyim beklemişim az daha sabredemicek miyim, edemiceksem zaten baştan beklemezdim.

Son düzenleme:
:45::45::45::45::45:

Şu şafak işini bırakalım bence kızlar artık. Herkes nasıl istiyorsa öyle saysın olur mu? Herkes farklı etkileniyor kime nasıl kolay geliyorsa öyle saysın. Dediğim gibi benim mantık böyle işliyor. Süre 155 ise ben neden 158'den başlayım, yol izni olur vs başka şeyler olur onlar en son üstüne eklenir ona birşey demem. Sonuçta Ocak'ın 15'indede gelse, 18'indede değişen bir şey yok o kadar zaman ben beklemiş miyim beklemişim az daha sabredemicek miyim, edemiceksem zaten baştan beklemezdim.

Doğru diyorsun cnm... .kapamak çok mantıklı olacak snrm konuyu... Söylediklerini tavsiyelerini kendi bildikleri ile kiyaslaydigindahosuna gitmeyen başka topiclerde gerizekalilar diyen kisiler var çünkü... Belki de herseyi her düşündüğünü paylaşmamk lazım .. Ben çok kaptırdım kendimi snrm.. Özür diliyorum herkesten rahatsızlık verenlerden olduysam..

ben geldim kızlaar şöyle çıktım biraz alışveriş yaptım kendime geleyim diye yok gram mutlu olmadım:)) durum oldukça vahim yanii şimdi eve geldim aramasını bekliyorum daha bugün aramadı sizinkilerden varmı haberler neler yapmışlar bugün?

:)) doğru aslında ha 155 ha 158 ama
6 ve 3arasindaki fark uçurum :))
Ben usta birliğinden ya da yemin töreninden sonra netlestrp ona göre duzenlicem artık,,
En dogrusu o olacak snrm....

Sayılı gün çabuk biter diyorlar diye sayıyorum bende .. Aslında çok sevimsiz bişey şafak atarsa tutarsa saymak :)
Yemin töreninde götürmek icin alışveriş yaptım biraz :) Guzel canını yakmycak traş bıçağı köpüğü parfümü guzel kokan dus jelleri sungeri hediye bı tişört fln aldım :)) aklıma geldikçe alıp bı paket yapicam :) delirdim snrm :)))

aynennn :)
çok güzel düşünmüşsünnnn ben onu acemiliğe giderken aldım kozmetik ihtiyacı kalmadı ama tişört falan çoookk güzel düşünşsün, nasılda sevinir, moral olur, kullandıkça seni hatırlarrrrrrrrrrrrr:34::34:
bende ondan bi tişörtünü istemeyi düşünüyodum değş tokuş yaparız artıkkkk :52::52::34::34:

Doğru diyorsun cnm... .kapamak çok mantıklı olacak snrm konuyu... Söylediklerini tavsiyelerini kendi bildikleri ile kiyaslaydigindahosuna gitmeyen başka topiclerde gerizekalilar diyen kisiler var çünkü... Belki de herseyi her düşündüğünü paylaşmamk lazım .. Ben çok kaptırdım kendimi snrm.. Özür diliyorum herkesten rahatsızlık verenlerden olduysam..

Asla canım olur mu öyle şey. Kimsenin rahatsızlık verdiği yok hepimizin amacı aynı, birbirimize destek olmak. Hepimiz aynı amaçla burdayız. Topicimiz herkese açık. Gerizekalı diyenlere bile... Susmak en büyük erdemdir. İsteyen istediği yerde konuşsun.

Hepimiz ayrı kişilikleriz. Onlar orda nasıl farklı etkileniyor tepkisi, sevgisi, sevdiklerine farklı oluyorsa bizimde öyle. Mesela 12 Ağustos günü ben arkadaşları evin önünden uğurlayana kadar çok iyiydim. Kapının önünde gözümde bir damla göz yaşı olmadan fotoğraf çekildim. Ta ki arabaya bindik arkadaşları tezahürata başladı ben bittim. Oysa ki akşama kadar en ufak bir göz dolması bile yaşamamıştım. Mesela ertesi günde ben çok rahattım. Belki bazıları 1 hafta ağladı. Belki uğurlayamayanlar bile vardı aramızda. Gizliden izlemek zorunda olan sevgililer vardı belki. Herkesin hissettikleri çok farklı. Aramızda çok endişelilerde var, kaldığı yerden hayatını sürdürenlerde...

Demek istediğim herkesin olayları algılayış ve yaşayış biçimi farklı. Ben bana sonradan bir kaç gün eklemek zor gelmeyecek diyorsam kendimi en iyi ben tanır ben bilirim. Başkasına sonradan zor gelebilir. Dediğim gibi yapı meselesi. Zaman; oyalanabileceğiniz bir meşgaleniz, işiniz, sorumluluklarınız olduğu sürece geçiyor. Geçmeyen zaman yok.

Asla canım olur mu öyle şey. Kimsenin rahatsızlık verdiği yok hepimizin amacı aynı, birbirimize destek olmak. Hepimiz aynı amaçla burdayız. Topicimiz herkese açık. Gerizekalı diyenlere bile... Susmak en büyük erdemdir. İsteyen istediği yerde konuşsun.

Hepimiz ayrı kişilikleriz. Onlar orda nasıl farklı etkileniyor tepkisi, sevgisi, sevdiklerine farklı oluyorsa bizimde öyle. Mesela 12 Ağustos günü ben arkadaşları evin önünden uğurlayana kadar çok iyiydim. Kapının önünde gözümde bir damla göz yaşı olmadan fotoğraf çekildim. Ta ki arabaya bindik arkadaşları tezahürata başladı ben bittim. Oysa ki akşama kadar en ufak bir göz dolması bile yaşamamıştım. Mesela ertesi günde ben çok rahattım. Belki bazıları 1 hafta ağladı. Belki uğurlayamayanlar bile vardı aramızda. Gizliden izlemek zorunda olan sevgililer vardı belki. Herkesin hissettikleri çok farklı. Aramızda çok endişelilerde var, kaldığı yerden hayatını sürdürenlerde...

Demek istediğim herkesin olayları algılayış ve yaşayış biçimi farklı. Ben bana sonradan bir kaç gün eklemek zor gelmeyecek diyorsam kendimi en iyi ben tanır ben bilirim. Başkasına sonradan zor gelebilir. Dediğim gibi yapı meselesi. Zaman; oyalanabileceğiniz bir meşgaleniz, işiniz, sorumluluklarınız olduğu sürece geçiyor. Geçmeyen zaman yok.

Merhaba kızlar aranıza yenı katıldım bnm nısanlımda 347. dönem olarak manısa kırkağaca gitti askeri orada olan var mı?

kızlar çok ama çok saolun yarın doğum günüm ama bugnden herkes kutluyor şimdide pasta kesti şirkette arkadaşalr ailemde bugün yemeğe götürcek yalnız kalmıyım diye

o değilde seneye aşklarımızla olalllım hattaha mutlu yuvamızda keselim pastamızıdaaa ahhh ahh hayaller

tatlım ağzından bal damlıyor bugün =) ayyy inşallah yaa 12 ay askerlik olcak olmasına rağmen seneye doğum günümde yanımda olcak belkide dediğin gibi mutlu yuvamızda =) ...
(TOPİĞİN başaklarından biri) =)))

amin canım inşallah inşallah :16:
bende bir balık burcu olarak çok çok kutluyorum doğum gününü :)
kendi doğum günümü nişanlımla kutlıcam inşallahhh

Back
X