• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Benim hesaplamama göre 13 Ocak finish. :) Valla ben bir attırırım o şafağı artık.:1:

13 ocak imkansız, izin kullanmasa bile imkansız ötesi çünkü internetten araştırın benim size yazdığım hesaplamanın aynısını göreceksiniz. ben bu hesaplamayı yaptım da öyle aldım bileti taaa 4 ay önce, tam dediğim gün tezkere alıyo, zaten Ağustos dönemi geçen sene giden bir arkadaşım 2 gün yol izniyle 17'sinde terhis olmuştu.

Sedullu ve merci88 ben yemin törenine gelemiyorum o haftasonu yurtdışına gidiyorum iş için şansın böylesi :( sizden İskenderun haberlerini bekliyorum. Buarada bizimkiler 7sinden sonra ustalara dağılıcak diye biliyorum zaten 28 gün falan oluyo toplamda. Umarım ustaya yakın yerlere gelirler ben artık usta birliği belli olunca çarşı iznine gidicem inş hemen izin verirler. Bir de uzak yer olursa İskenderundan cumrtesi pazar harici yol izinleri olucak mı?

evet bende 7sinde dağıtım diye biliyorum o yüzden geri dönüş biletimi bile almadım ona göre alırım diye ama bugün aradığında sorcam kesin olarak öğrenmek için.
iskenderuna 800km den fazlaysa 2 gün yol izinleri varmış inşallah yakın biyerlere gelirler de hepimiz rahat rahat gideriz çarşı izinlerine :16:

13 ocak imkansız, izin kullanmasa bile imkansız ötesi çünkü internetten araştırın benim size yazdığım hesaplamanın aynısını göreceksiniz. ben bu hesaplamayı yaptım da öyle aldım bileti taaa 4 ay önce, tam dediğim gün tezkere alıyo, zaten Ağustos dönemi geçen sene giden bir arkadaşım 2 gün yol izniyle 17'sinde terhis olmuştu.

Canım 12 Ağustos'tan itibaren 155 gün geriye düşüş yaptığın zaman ele kalan 13 Ocak tabi ki yol iznine göre belki bir iki gün geç terhis olabilir. Bu yol iznine bağlı. Bazen gittikleri bölge tehlikeli oluyor erken bile salabiliyorlar. O yüzden hayırlısıyla ocak gelsin bir kaç gün eklemek koymaz insana zaten o kadar beklemişim 2 gün daha mı bekleyemicem dersin. O yüzden hep diyorum şu şafağı yüksek tutmayın indirin indirin gari. :8:

Son düzenleme:
Canım 12 Ağustos'tan itibaren 155 gün geriye düşüş yaptığın zaman ele kalan 13 Ocak tabi ki yol iznine göre belki bir iki gün geç terhis olabilir. Bu yol iznine bağlı. Bazen gittikleri bölge tehlikeli oluyor erken bile salabiliyorlar. O yüzden hayırlısıyla ocak gelsin bir kaç gün eklemek koymaz insana zaten o kadar beklemişim 2 gün daha mı bekleyemicem dersin. O yüzden hep diyorum şu şafağı yüksek tutmayın indirin indirin gari. :8:

ben indirdim gitti gari :1:

tamam siz nasıl isterseniz :) ben üstüme düşeni yapayım da sonra bu şafak neden arttı demeyin diye şeyettim biraz felaket tellalı gibi oldu da, ayrıca 155 gün değil 158 :) neyse sustum sustum :P
ah keşke eylül gelsin iki gün fazla bekliyim diyebilseydim burnumdan çıkıyor o 22 gün artık

Kızlar bitiş tarihi 13 ocak değil. Yol izinine göre 16-18 ocak arası.
Sonradan üstüne 1-2 gün koyarım diyosunuz ama emin olun sonlara yaklaştıkça o 1-2 gün ölüm gibi gelicek. Şimdi rakamlar zaten büyük 1 gün eksik 1 gün fazla farketmiyor. Yaşayanlar bu şekilde söylüyo. Oyüzden en azını baz almayın bence.

Kızlar bitiş tarihi 13 ocak değil. Yol izinine göre 16-18 ocak arası.
Sonradan üstüne 1-2 gün koyarım diyosunuz ama emin olun sonlara yaklaştıkça o 1-2 gün ölüm gibi gelicek. Şimdi rakamlar zaten büyük 1 gün eksik 1 gün fazla farketmiyor. Yaşayanlar bu şekilde söylüyo. Oyüzden en azını baz almayın bence.

bu şafak olayını tartışmayalım bana kalırsa herkesin psikolojisine göre ayrım gösteriri bu durum kimine sonda eklemek kolay gelir kimine baştaa.. sonuçta kimse tam tarih veremiyo varsayımlarla 2-3 günü konuşmak gereksiz

tam tarih verebilirsiniz, eğer inat etmeyip ne yazdığımı okuyabilirseniz. çünkü kısa dönem askerlik uzun dönem gibi değil, uzun dönem değişebiliyor ancak kısa dönemin tamamlanması gereken günleri var. ha siz dersiniz ki benimki 10'unda çıkacak, 10 Ocak geldikten sonra üstüne 7-8 gün daha sayarsınız o size kalmış, ama 1 gün yol izni olanlar 18'inde, 2 gün yol izni olanlar 17'sinde çıkış yapacak.

Herkes bildiği gibi saysın kızlar. Çünkü şuan rakam zaten fazla o 2-3 gün gözümde büyüyor zaten ilk zamanlar hiç geçmek bilmiyor o yüzden ben eklemeyeceğim. Zaten kuzuşkoyla konuşuyoruz o da aynısını söylüyor şafak kaç diyor aynı gidiyoruz biz. Onlarda orda öyle sayıyormuş.

Siz bilirsiniz kızlar burda birbirimizin iyiliği için konuşuyoruz sonuçta :52:

İyilikten yana şüphemiz yok zaten canım ama onlar orda her biri nasıl farklı etkileniyorsa bizde burda öyle. Ben askerlik süresi 155 gün olduğu için 12 Ağustos'ta başladım saymaya şuan 143 bana göre ama yol izni eklenir vs o zaman değişir. (ki eklenceğini bilse bizimki onu bile kullanmamak için elinden geleni yapar) Benim şuan rakamlar gözümde büyüyor ben bir kaç gün daha mümkün değil üstüne ekleyip söyleyemem ama ocağa geliriz der ki "aşkım ben 3 gün sonra geleceğim" üzülürüm tabi ama şimdi ki kadar koymaz. Atıyorum pzt gelemezde cuma gelir o zaman yerim şafağı.:72:

Son düzenleme:
İyilikten yana şüphemiz yok zaten canım ama onlar orda her biri nasıl farklı etkileniyorsa bizde burda öyle. Ben askerlik süresi 155 gün olduğu için 12Ağustos'ta başladım saymaya şuan 143 bana göre ama yol izni eklenir vs (ki eklenceğini bilse bizimki onu bile kullanmamak için elinden geleni yapar) neyse bizde burda farklı etkileniyoruz. Benim şuan rakamlar gözümde büyüyor ben bir kaç gün daha mümkün değil üstüne ekleyip söyleyemem ama en ocağa geliriz der ki aşkım ben 3 gün sonra geleceğim üzülürüm tabi ama şimdi ki kadar koymaz atıyorum pzts gelemezde cuma gelir o zaman yerim şafağı.:72:

işte ben de diyorum ki askerlik süresi 155 değil 158 gün diye :) yanlışınız var bir yerde hakikaten ocak geldiğinde hepiniz offlamaya başlayacaksınız, bak diyorum burnumdan çıkıyor o günler, 140 gün geçti neredeyse o son 20 gün geçmiyor, bir de üstüne daha az saysaydım orta yerimden ikiye ayrılırdım kesinlikle. siz yine de aklınızın bir köşesine yazın, bellidir aşağı yukarı kısa dönem çıkışları ve sizin dediğiniz gün o çıkışlardan biri deil maalesef..inan kötülük için söylemiyorum, aksine iyilik olsun diye

işte ben de diyorum ki askerlik süresi 155 değil 158 gün diye :) yanlışınız var bir yerde hakikaten ocak geldiğinde hepiniz offlamaya başlayacaksınız, bak diyorum burnumdan çıkıyor o günler, 140 gün geçti neredeyse o son 20 gün geçmiyor, bir de üstüne daha az saysaydım orta yerimden ikiye ayrılırdım kesinlikle. siz yine de aklınızın bir köşesine yazın, bellidir aşağı yukarı kısa dönem çıkışları ve sizin dediğiniz gün o çıkışlardan biri deil maalesef..inan kötülük için söylemiyorum, aksine iyilik olsun diye

Şüphemiz yok zaten canım. Bende hayır 158 değil demiyorum. Sadece diyorum ki madem kısa dönem askerlik 5 ay 5 gün bu da yapar 155, ben o yüzden 155'ten geriye düşmeye başladım. Bunun çokta ayrıntısıyla ilgilenmiyorum. İsteyen istediği gibi saysın. Kimi ayları sayar, kimi haftaları, kimi günleri. Herkes nasıl yüreğini ferahlatıyorsa. Ben açık söylüyorum son hafta ekleyeceğim bir kaç gün koymaz koyacaklar eklesin şimdiden üstüne 3 gün.

Kastamonu grubundan ben geldimm.tripliii canim seslenmissin ben bugun biraz rahatsizim.ondan pek ugrayamiyorum.haber almissinizdir sevdiklerinizden insallah.almayanlar icin ozet geceyim:) yemekten once aradi saat 1de.bizim usta birlik doguya gidecekler yuruyus falan yapmiyorlarmis.surekli silah omuzda,tak cikar talim yapiyolarmis.simdide atis yapicaklarmis.bizimkinin bolugu yada belki hepsi gece de atisa gidiceklermis.belki gece arayamam dedi.ses egtimleri varmis bide..bu kadar sorabildim.biraz halsizim.yoksa taramali tufek gibi sorardim daha cok:) nezle veya gripmis herkes.bizimkide nasibini almis.herkes oyle dedi.revire gidebilirim dedi.

Kastamonu grubundan ben geldimm.tripliii canim seslenmissin ben bugun biraz rahatsizim.ondan pek ugrayamiyorum.haber almissinizdir sevdiklerinizden insallah.almayanlar icin ozet geceyim:) yemekten once aradi saat 1de.bizim usta birlik doguya gidecekler yuruyus falan yapmiyorlarmis.surekli silah omuzda,tak cikar talim yapiyolarmis.simdide atis yapicaklarmis.bizimkinin bolugu yada belki hepsi gece de atisa gidiceklermis.belki gece arayamam dedi.ses egtimleri varmis bide..bu kadar sorabildim.biraz halsizim.yoksa taramali tufek gibi sorardim daha cok:) nezle veya gripmis herkes.bizimkide nasibini almis.herkes oyle dedi.revire gidebilirim dedi.

Caaanıımmm hoşgeldin gözüm yollarda kaldı. Neyin var? Sende mi hasta oldun? Bizimkininde sesi kötü geliyordu 2 gün önce ben dün ve bugün hiç konuşmadım. Sorduğumda telefondan öyle geliyordur dedi ama sesi bozuktu. Zaten bugün olmasa yarın olur ona da bulaşır orda. İnş. arar artık bugün çok özledim sesini duymayı bekliyorum 2 gündür.

Sana da çoook geçmiş olsun, iyileşte bir an önce dön aramıza. Kastamonu grubumuz sensiz kaldı.

Haberler içinse çok sağol canım, konuşamıyorum senden aldım haberleri iyi oldu.

Ses eğitimi de neymiş?

Son düzenleme:
Back
X