- 19 Ağustos 2009
- 1.533
- 33
- 358
Kızlar bu sayaca göre 12 milyon 649 bin saniye sonra askerlerimiz geliyo. Delirtir bu insanı 

347. KISA DONEM SAFAK SAYACI

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Caaanıımmm hoşgeldin gözüm yollarda kaldı. Neyin var? Sende mi hasta oldun? Bizimkininde sesi kötü geliyordu 2 gün önce ben dün ve bugün hiç konuşmadım. Sorduğumda telefondan öyle geliyordur dedi ama sesi bozuktu. Zaten bugün olmasa yarın olur ona da bulaşır orda. İnş. arar artık bugün çok özledim sesini duymayı bekliyorum 2 gündür.
Sana da çoook geçmiş olsun, iyileşte bir an önce dön aramıza. Kastamonu grubumuz sensiz kaldı.
Haberler içinse çok sağol canım, konuşamıyorum senden aldım haberleri iyi oldu.
Ses eğitimi de neymiş?
kızlar benim askerimde ağustos 12 de teslim oldu ve terhisimiz 17 ocakta diyor izin kullanımı olmazsa daha erken olur tabi. biz 17 ocağa kitlendik bekliyoruz...
kızlar selam aşkımla 2 kez konuştum sağolsun öğle aramdada aramaya çalışıyor yarın doğum günüm ve kıyamam hediyelerimi aldığı halde şirkete çiçek yollamış gitmeden bu tarihi sölemiş mutlandırdı beniiiii bu doğum günümde yanımda olamıcak malesef çok üzülcem yarın içinde arkadaşalrımla planım var inşallah güzelce geçer vakit
inşallah herkes iyidir ahhh o saniyeler geçmiyor bublecim geçmiyor bugünde daha iyi anladım ama geçircez eylül ayını devirdikmi gerisi gelicek
ağustosuda mehtabımızın olmasıyla devircez kızlar mehtaba 7 gün kaldı
elifema 17sinde çıkıcak canım seninkisi, izin kullanmazsa eğer. kullanırsa kullandığı izni üzerine ekle 17nin
valla bizimki kullanmadı, gayet de oldu, tabi ki izinleri üzerine sayacaksın, en aşağı 5 gün alabiliyor izni zaten öyle 2-3 gün vermiyorlar maalesefizinleride üstünemi saycaz ya izin kullanmadan da olmaz ki napalım yapcak bişi yok beklicez...
valla bizimki kullanmadı, gayet de oldu, tabi ki izinleri üzerine sayacaksın, en aşağı 5 gün alabiliyor izni zaten öyle 2-3 gün vermiyorlar maalesef
merhaba canm ne mutlu sana okudum çok mutlu oldum bende burdan dmeek herşeyi düşünmüş gitmeden baksana =)
bende yaklaşık bi 23 gün sonra 5 yıl sonunda ilk onsuz doğum günümü geçireceğim bunu okuyunca seni anlayabilmem rahat oldu =) Senin adına çok sevindim, darısı bana diyoooruum =P
canım saolasın evet düşünmüş şaşırmam gerekirdi belki ama şaşırdım 5 yıl oldu hala ilk günki gibi zıplıyorum sevinçten inşallah seninde doğum gününde yanında olur canım pahabiçilemez olur
canım bugün ard arda geldisiteden 2013 gelinlerden canım arkadaşım pelin hediye göndermiş şirketime bide çiçeğide görünce mutlulğm arttı bu gazla uzaya çıkcam gibi gelmişti yüzümde salak bir gülümseme varrrrr ahhh hasretlik olmayaydı iyidi o koyuyor bana
Gizem doğum günün kutlu olsun nice senelere. Sevgilin çok ince düşünmüş gerçekten.
benimde doğum günüm eylülde ve sevgilimsiz yeni bi yaşa bile girmek istemiyorum![]()
günaydın kızlarr,,
bir gün daha bitti, yeni bir gün başladı, hatta baya da bi geçti yarısı bitmek üzere :)
cep telefonuma bi application yükledim , şafak sayar diye, kendimi nedense 15 ocak a alıştırdım giderken öyle demişti,,
snrm net şafak son bi ayda belli olacak :)
şu an itibariyle 143 gün 13 saat 47 dk kalmış :)
sanırım silicem bu uygulamayı, insanı pskopat yapar![]()
Kızlar bu sayaca göre 12 milyon 649 bin saniye sonra askerlerimiz geliyo. Delirtir bu insanı
ya ben 145 diye sayıyorum fakat, benim askerde 143 sayıyor, ayrıca biz az sayalım sonra ekleriz diyenlerde, şafak son 20 kalmış hadi ekle bakalım üzerine 3 gün ekleyebilrisen :)
bence fazla saymak daha iyi zaten bu ara vakit geçiyor, son zamanlarda iyice geçmicek bide üzerine bi kaç gün ekledikmi ben girdiğim tripten kurtulamam![]()