• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kızlar selam aşkımla 2 kez konuştum sağolsun öğle aramdada aramaya çalışıyor yarın doğum günüm ve kıyamam hediyelerimi aldığı halde şirkete çiçek yollamış gitmeden bu tarihi sölemiş mutlandırdı beniiiii bu doğum günümde yanımda olamıcak malesef çok üzülcem yarın içinde arkadaşalrımla planım var inşallah güzelce geçer vakit

inşallah herkes iyidir ahhh o saniyeler geçmiyor bublecim geçmiyor bugünde daha iyi anladım ama geçircez eylül ayını devirdikmi gerisi gelicek

ağustosuda mehtabımızın olmasıyla devircez kızlar mehtaba 7 gün kaldı

Caaanıımmm hoşgeldin gözüm yollarda kaldı. Neyin var? Sende mi hasta oldun? Bizimkininde sesi kötü geliyordu 2 gün önce ben dün ve bugün hiç konuşmadım. Sorduğumda telefondan öyle geliyordur dedi ama sesi bozuktu. Zaten bugün olmasa yarın olur ona da bulaşır orda. İnş. arar artık bugün çok özledim sesini duymayı bekliyorum 2 gündür.

Sana da çoook geçmiş olsun, iyileşte bir an önce dön aramıza. Kastamonu grubumuz sensiz kaldı.

Haberler içinse çok sağol canım, konuşamıyorum senden aldım haberleri iyi oldu.

Ses eğitimi de neymiş?

Hosbuldum canimm benim.valla ne bileyim usuttum sanirim.bi bas agrisi bi halsizlk ateste azicik var.uzaniyorum surekli.bosladim azicik.2gun sonra izmire donuyorum laptopla daha rahat girebilicem insallah.

Canim dedi zaten herkes nezle,hasta ya bogazi sis.geceleri birden soguyor diyor.tam karadeniz havasi iste.pijamalari ipincecikmis.esofmanla yatiyomus cogu hatta hucum yelegini ortuyolarmis ustlerine.
Sallamis olabilirim isminide:) ses egitimi diye ama gece seslerle atisla ilgili bi egitimmis.cok az konusabildik zaten.tamda anlayamadim o anda dedigini.gurultulu kalabalikti.
Moralim bozuluyo zaten diger bolukler hep yemin toreni icin yuruyuste bizim bingol,sirnak vs bolugu silahla egitimde...

kızlar benim askerimde ağustos 12 de teslim oldu ve terhisimiz 17 ocakta diyor izin kullanımı olmazsa daha erken olur tabi. biz 17 ocağa kitlendik bekliyoruz...

15 -17 Ocak hepsi birbirine girdi:) sırm usta birliğine gittikleri gün çıkış tarihleri netleşecek .. Biz de sayaçları o güne ayarlarız artık... 1-2 -3 gün değil sona yaklaşımda 1 saat bile anlamlıdır eminim... Herkes gönlünü nasıl ferhalticaksa öyle saysın kesin çıkış tarihi belli olana kadar :) ben 15 Ocak'a kilitlendim :)
31 agustosa da son 6 :) bu daha sevimli

App store a birleşik olarak şafaksayar yazıyorsun trpli ciim.. Bb icin olanı var mı bilmiyorum :(

Ne Guzel aralarda da konuşuyorsunuz ,, uzuuuun uzun konuşanlar da var... Yrn da aramaya çalışıcam demişti ama bizimkinin arama saati 8 den sonra
Hava da çok sıcak dışarıda yürümüyor bile,,,Allah yardımcıları olsun heppppsinin tüm askerlerimizinn

kızlar selam aşkımla 2 kez konuştum sağolsun öğle aramdada aramaya çalışıyor yarın doğum günüm ve kıyamam hediyelerimi aldığı halde şirkete çiçek yollamış gitmeden bu tarihi sölemiş mutlandırdı beniiiii bu doğum günümde yanımda olamıcak malesef çok üzülcem yarın içinde arkadaşalrımla planım var inşallah güzelce geçer vakit

inşallah herkes iyidir ahhh o saniyeler geçmiyor bublecim geçmiyor bugünde daha iyi anladım ama geçircez eylül ayını devirdikmi gerisi gelicek

ağustosuda mehtabımızın olmasıyla devircez kızlar mehtaba 7 gün kaldı

merhaba canm ne mutlu sana okudum çok mutlu oldum bende burdan dmeek herşeyi düşünmüş gitmeden baksana =)
bende yaklaşık bi 23 gün sonra 5 yıl sonunda ilk onsuz doğum günümü geçireceğim bunu okuyunca seni anlayabilmem rahat oldu =) Senin adına çok sevindim, darısı bana diyoooruum =P

valla bizimki kullanmadı, gayet de oldu, tabi ki izinleri üzerine sayacaksın, en aşağı 5 gün alabiliyor izni zaten öyle 2-3 gün vermiyorlar maalesef

aslında bende izin almasa da dayanırım gibi geliyor şu an bi uğraşım yok ondan çok takıyorum sanırım. ama yinede kullanması gerekcek ya eylülde konferansa katılcak ankarada onun için izin alcak 17 ocağın üzerine 12 daha sayarız sanırm biz:((( sanki bizde onlarla askerlik yapıyoruz ya hiç bişeyin tadı yok,hep bi belirsizlik ha aradı ha aricak çoook stresli...

merhaba canm ne mutlu sana okudum çok mutlu oldum bende burdan dmeek herşeyi düşünmüş gitmeden baksana =)
bende yaklaşık bi 23 gün sonra 5 yıl sonunda ilk onsuz doğum günümü geçireceğim bunu okuyunca seni anlayabilmem rahat oldu =) Senin adına çok sevindim, darısı bana diyoooruum =P

canım saolasın evet düşünmüş şaşırmam gerekirdi belki ama şaşırdım 5 yıl oldu hala ilk günki gibi zıplıyorum sevinçten inşallah seninde doğum gününde yanında olur canım pahabiçilemez olur

canım bugün ard arda geldisiteden 2013 gelinlerden canım arkadaşım pelin hediye göndermiş şirketime bide çiçeğide görünce mutlulğm arttı bu gazla uzaya çıkcam gibi gelmişti yüzümde salak bir gülümseme varrrrr ahhh hasretlik olmayaydı iyidi o koyuyor bana

canım saolasın evet düşünmüş şaşırmam gerekirdi belki ama şaşırdım 5 yıl oldu hala ilk günki gibi zıplıyorum sevinçten inşallah seninde doğum gününde yanında olur canım pahabiçilemez olur

canım bugün ard arda geldisiteden 2013 gelinlerden canım arkadaşım pelin hediye göndermiş şirketime bide çiçeğide görünce mutlulğm arttı bu gazla uzaya çıkcam gibi gelmişti yüzümde salak bir gülümseme varrrrr ahhh hasretlik olmayaydı iyidi o koyuyor bana

Ne kadar Guzel düşünmüş bravo :)
Dogum gunün kutlu olsun o zmn :) nice mutlu yaşlara sevgilin ve sevdiklerinle :)
Benim dogum günümde de beraber olcz yemin töreninden 1 gün sonra :) bu sene 14 senedir ilk kez ayrı olucaz dogum günümde diye üzülüyordum,, çok içten dilemisim snrm yanımda olacak dogum gunü hediyem :)

Gizem doğum günün kutlu olsun nice senelere. Sevgilin çok ince düşünmüş gerçekten.
benimde doğum günüm eylülde ve sevgilimsiz yeni bi yaşa bile girmek istemiyorum :50:

Gizem doğum günün kutlu olsun nice senelere. Sevgilin çok ince düşünmüş gerçekten.
benimde doğum günüm eylülde ve sevgilimsiz yeni bi yaşa bile girmek istemiyorum :50:

:( hersey anlamsız geliyo bu sürede,,, gelince kutlarsınız siz de ya da izinde gelirse ,,, daha da büyük bir zevkle olur hem... Ben hem onunla olucam hem de tam o gün 1 Eylül'de onu birliğine bırakıp geri donucem.. Gerçi bende sevinsem mı üzülsem mı bilemedim ama ,,

günaydın kızlarr,,
bir gün daha bitti, yeni bir gün başladı, hatta baya da bi geçti yarısı bitmek üzere :)
cep telefonuma bi application yükledim , şafak sayar diye, kendimi nedense 15 ocak a alıştırdım giderken öyle demişti,,
snrm net şafak son bi ayda belli olacak :)
şu an itibariyle 143 gün 13 saat 47 dk kalmış :)
sanırım silicem bu uygulamayı, insanı pskopat yapar :(

ya ben 145 diye sayıyorum fakat, benim askerde 143 sayıyor, ayrıca biz az sayalım sonra ekleriz diyenlerde, şafak son 20 kalmış hadi ekle bakalım üzerine 3 gün ekleyebilrisen :)
bence fazla saymak daha iyi zaten bu ara vakit geçiyor, son zamanlarda iyice geçmicek bide üzerine bi kaç gün ekledikmi ben girdiğim tripten kurtulamam :21::21:

ya ben 145 diye sayıyorum fakat, benim askerde 143 sayıyor, ayrıca biz az sayalım sonra ekleriz diyenlerde, şafak son 20 kalmış hadi ekle bakalım üzerine 3 gün ekleyebilrisen :)
bence fazla saymak daha iyi zaten bu ara vakit geçiyor, son zamanlarda iyice geçmicek bide üzerine bi kaç gün ekledikmi ben girdiğim tripten kurtulamam :21::21:

dediğim gibi herkesin psikolojisi ayrıı

Back
X