• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

kızlar banada link atın bende istiyorum doymuyorum çamaşırdı pijamaydı hiçbişeye, szn bu arada bizimde konşmamızı başka askerler blüyor ama ben aşkıma sakin sakin diye diye bir hal oluyorum bıktım yaaa yeter bitsin askerlik

Yolladım kızlar
Bu site gg nin orjinali
Akla gelen gelmeyen her şey satılıyor
Örneğin tank satıldığını bile gördüm :1::1:

Bişeycik olmaz, belki bizimde görünce inme inecek şeyleri vardır:9::1:

ay stankiiii yoktur kız öyle şeyleri nerden bilcekler :1::1: neyse bunlar arada bir indirime giriyo markafonide falan görmüştüm ben ordan alcam artık napalım 5 dolar olmayıversin kargoyu da okula istiyim ki annemin yüreğine inmesin

sedulu inanmıyorum sen ebaydanmi alıyorsun gg orjinali dedin oha ebayde budamı var dedim en son geçen haffta ipphone kılıfları sipariş etmiştim deli gibi

ben ocak maaşımla aşkıma hediye nasıl alcam bilmiyorum offff hep çarçur ettim hattaha bugün sütyenler aldım arkadaşma parasını getirdiğinde verecem telefon kaplarıda arkadşm kartıyla aldı offff yandım yaaa bide parfüm sipariş verdm arkadaş yurtdışından getircek bittim neyseki parfüm aşkım içindi :)

Back
X