347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Aldecim sabir canim.seninkinin de bu konuda rahatligi var.herkesin sevdigi bi farkli turde arizasi var iste.ama soguk moguk sibiryada degil ya.gelip 30 saniye canim nasilsin cok soguk gidiyorum dese..
benimkide baska rahat...sinir ediyo beni.
arama konusunda sukur ama biliyo ne psikopat oldugumu.hatlar gidince once bngol il jandarmayi sonrada yedisu jandarmayi ayaklandirmistim.tahmin ettim yapacagini demisti zaten:))
eskiden hic telde konusmayi sevmezdi.devamli mesaj.nefret etme durumuna gelmistim mesajdan.askerlikte 180 derece dondu ama hele acemilikte rekor kirdi.simdi aksamlari bide geceleri uyumazsam mesajlasiyoruz.sabah uyuyacagi zaman bide.onun disinda ariyor nobetten once.
bide sizde sikinti kendi telefonu yok.olsa aramaz mii? Bu acindan dusunmek lazim bide hak vereceksek birazcik sevgiline

çok güldüm ya tlfnn konusun da bnde taviz vermem bnmde başımdan öyle bşy geçti gitti mardine 2 defa knustuk oranın num. vermedi aradan 2-3 gün geçti ses yok bir meraklandm delirdim ama neyse mardin merkez kışlayı aradım dedim gökhan t. arıorum bana nerde dıe soruo dedm nusaybn aktardı benı bikarakola orda da yok o karakol başka yere orda da yok 4-5 tane biaktarm yaptılar en sonunda ulaştım ee pess hayatım allahın hudut unda bile sendn kaçış yok nasıl buldun benı dıo dedim ki biraz daha bulamasaydım uçak rezervasynu yaptırıodum rahat oll demiştim

kızlarrr sevgilimle konuştum komutandan şey rica etmiş hediyelik bşyler komutanda numune olarak 5 set telkari getirmiş 911 ayar has gümüş bnmkide hediye yapıckmış bana ama yinede sormak istedi hediyesi bozulmuş oldu,önemi yok söylemesi daha iyi oldu telkari setler nasıl bşy fikri olan varmı kullanışlı mı alsın mı yani ben alma takmam dedim ben biraz daha modern takılar sevıorum ama o da hediye alıorum takmazsan takma dedi fiyatıda ucuz deil yani o yüzden bi size sormak istedim :26:

Çok hoş oldu uğraştığıma değdi yani
Hatta sevgililer günü için bi tane daha hazırlamayı düşünüyorum
ne güzel canıımm ben kitap konusunda kararsız olduğumdan askıya aldm onuu bizimki odunlukta rekorlarda olduğundan işi belli olmaz :)
ay bilemedim canım inanki annesine babasınada öyle diyo 2 günde merak ediyolar hemen bu çocuğa noldu diye arıyolar diyo ne olabilir ki diyo o tamamen bizden farklı düşünüyo tek düşüncesi ordan kurtulmak olduğundan neyse sabretme çabasındayım bugün aramazsa akşam arıcam artık kendi kaşındııı
sizin tavırlar iyiymiş canım chelzy'le banada diyodu sen ayağı kaldırırsn askeriyeyi bile aramazsam diye ama adamda bi rahatlık sinirimden sabrımı konuşturuyorum bu evrede he kızıyorum bu huyuna

canım güzel modern takılar varki.. normal gümüş işte.. mardinde çok var. benim sevgilim mardinli ya .. ama bir kez bana almadı :) epeyde pahalıdır,

canım güzel modern takılar varki.. normal gümüş işte.. mardinde çok var. benim sevgilim mardinli ya .. ama bir kez bana almadı :) epeyde pahalıdır,

ya evet çok pahalı ondan sormak istedim ucuz bşy olsa takmasamda hatıra olarak durur cekmecem de de pahalı olunca süs dursun istemedm takabılecegm bsyse al dedm askeriyede biriktrdiği tüm parayı ona vericek kıyamam

ben varım tatlım:) haklısın hedıye konusu cok hassas bende ya begenmezsem dıye rıske gırmek ıstemıyorum o konularda acıkcası oyuzden kıyafet alma dıyorum napıyım:) ama alma dıyıncede kırılıolar oyuzden sen paranı harcama burda harcarız ama cok begendıysen kucuk bısey al de barı:)

evet dedim hemde aynısını dedim harcama gel burda harcarız dedim ordan hatıra amaçlı küçücük bşy al evimize süs die koyarız dedm ... gelsin 2 gün uludağa kaçırıcam onu aşk tazeleyelim azcık özledim vallahi

özlem okadar cok kı artık asabıyet yapıo bende:)

Kızlar size bı konu danısmak ıstıyorum daha tam olarak tarıh karar vermesekte buyuk ıhtımal seneye yazsın evlenıcez bızde ama yaza kadar beklemek ıstemıyorum aslında kış dugununde de kararsızım sız ne dusunuyosunuz kıs dugunlerı hakkında ?

kızlar gene benyemin töreni için kişi sayısı istemişler kesin sayı olsun ona göre ayarlanıcak denilmiş bu yemin töreni açık alanda mı yapılıyor?bu soğuktada dışarda nasıl durucaz yapeki kızlar diyelimki 3 kişi denildi 4 kişi gidilse sorun olur mu çünkü komutanları çok önemli falan demiş:26:birde yemin töreninde telefonları alıyorlar mı?

kbelecim valla bnde subat sonu mart bası dusunuyordum ama cevre etkenler karsı cıktı kısın olurmu dıe bizde hazırana yer bulursak hazıran olck bulamzsak eylul he ama benım fıkrım tabıkı kış düğünü olur neden olmasın

ya ben nişanlımn yemin törenine yetişemedm yemin töreninden 1 gün sonra gittim o yüzden bilemicem...

sogukta bıldıgım kadarıyla kapalı yer de oluo ama bellide olmaz :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…