347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Kuzum bugün internet cafedeydi. Faceten sensiz günler çok zor ama geçiyor. Seni çok özledim, çok seviyorum yazmış. Benim de hemen telefonuma geliyor olup bitenler bir baktım kuzum yorum yapmış. Hemen girdik bizde kayınvalidemlerle ona birşeyler yazdık. Çok mutlu olduk.

kızlar nişanlım yemin töreninde fotoğraf makinesi yasak diyor komutanları öyle demiş doğrumu ki
biz nasıl foto çekilicez ki :26:

inciçiçeği;benim de bildiğim kadarıyla yasak ama yemin töreninde değil galiba yani normal zamanda ziyarete gidince yasak ama çaktırmadan çekenler var biliyorum :)

Biz biriciğimle bugün iki defa konuştuuuuukkkk :)
Yüzü gülüyor
Sesi bıcır bıcır geliyorr
Bende mutlu oluyorum
Darısııııııı diğer günlere ve sizlere aşk böcükleriiii

aşkım facede foto paylaştı çok mutuluyum arkadaşalrından birinin ailesi ziyarete gelmiş annesinin iphonu varmış fotosunu çekmiş aşkım hemen faceye atmış gördüm fotosunu şaşkınım vallla

dün ziyaret günüymüş onların diğer askerlerin ailleri gitmişler ziyaretlerine ailler kek börek herşey getirmiş aşkımıda aramışlar bahçede görüşmüşler 4 5 saat değişiklik olmuş

kızlar inşallah sizinkilerde rahat etmiştir az kaldıııııı görcez onları

foto makinesi yemin töreninde bildiğim kadarıyla yasak değil kızlar

normalde askeriyeye kamera falan sokmak yasak ama yemin törenlerinde kontrol etmiyolarmış kızlar gönül rahatlığıyla götürebilirsiniz fotoğraf makinelerinizi.
ömrümüzde bi kere yaşıcaz bunu o yüzden fotoğraflarla da belgelemek lazım çocuklarımız da görsün diye
bizde bugün öğlen konuştuk yüzbaşı onar onar odasına çağırıyomuş herkesi tanışmak için bugün de böyle oyalanıcaklar artık
ama ben onu çokkkk özledimmm

yarım saat kadar önce aradı..
bugün bişi yapmıyorlamış. boş boş oturuyoruz dedi.. dinleniyorlarmış. cuma gününe kadar uzun dönem askerler gelecekmiş curcuna olur dedi.
2 hafta sonra görücem ya aşkımı o yeter bana.
kafayı yiyenler çok oldu dedi.
alışmış artık ona sevindim. her aradığında sesi gayet normal geliyor. bugün et yemeği varmış. dün benimki yemekhanede et doğruyordu dedim kendi ellerinle yaptığın yemeği yedin yani
bakalım akşamda ararsa arar. aramasa da canı sağolsun. o iyi olsun yeter...

ha bir de bizim askerleri askeri bölgenin sınır taraflarına götürmüyorlarmış. saldırı olabilir diye bi ara ihbar almışlar. tedbirli davranıyorlarmış. hatayda saldırı olmayan tek yer deniz komutanlığıymış.
Allah korusun sağ salim dönmeyi nasip etsin...

Daha simdden yarindan itibaren napicaz in tasasi tuttu.cumadan beridir saatlerce konustuk hasret giderdik.hatta bi ara ben abartip 3saat aramayinca niye aramadin diye surat yapmaya baglayacaktim ki hatirlatti sevgilim sagolsun.yarin silahla talime baslayacaklar.8-9eylul gelsin gideyim insallah.allah nasip etsin

Her gün aramasına alıştım artık. Çok özlüyoruz tabi ama çokta zor gelmiyor arayabildiği için. Kaç gündür saç sakal rahat geziyorlarmış. Yarım saat internet izinleri varmış. İnş. ustalığındada böyle rahat eder. Bugün biraz abarttık konuşmayı sonunda kart bitti. Artık yemin töreni için şafak sayıyorum bende. 9-10 günlük izinleri varmış ama Bingöl'e gidecek hiç bir arkadaşı kullanmıcakmış o yüzden bizimki de kullanmayacak zaten yemin töreninde de 3 gün görüşeceğiz. O bizi şarjlar diyoruz o güne kadar.

Yine tam yazacakken aradı sevgilim :)
Çok sıkılıyorlarmış yaa
Böyle boş olunca zaman geçmiyor diyor

biz sıkılmıyomuyuz sanki burda?
onsuz televizyon bile seyretmek gelmiyo içimden, gezmek de istemiyorum
bütün gün evde oturup o aradığında rahat rahat onunla konuşıyım istiyorum
bu aralar sadece. başka biyerdeyken aradığında sesini rahat duyamıyorum
ozaman da kendimi suçlu hissediyorum çabucak geçsin artık bu günler..
yemin törenine son 17 gün

Yarın silahlarıyla birlikte eğitim de epey çabuk geçer artık

evet yarın silahlı eğitim varmış
silahları girişte zimmetlediler daha silah gördüğüm yok benim dedi
bende aşkım bazuka bulursan onla foto çekte ne kadar güçlü erkek olduğunu göreyim dedim
neşelendirmek için herşeyi söylüyorum

Tripliii cAnim karsidan aramalilrdan caldirsa ya sen ara.biz oyle yapiyoruz.bugun aralikli 3saat konustuk neredeyse.hem kart almak zor oluyomus.karti bitmez.bide bizimki ayin 16 sinda pazar teslim olmayi planliyo.siz?

chelzy o aramalı ankesörler nerede? abim hiç bilmiyor. biz de arıyoruz bizi aradığı numarayı hep meşgul hep meşgul. kartı da bitip duruyo numara ver bize diyooruz. yok diyo, kızarlar falan diyo. acemilik ya bir de herhalde ondan. ama o ankesörlerin diğerlerinden farkı nasıl anlaşılıyo ki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…