Ben geldimmm. Herkese şeker tadında bayramlar diliyorum. Bugün konuştuk bizde uzun uzun. Sabahtan çok yoğunmuş herkes arıyormuş o yüzden bizimki boşalmasını beklemiş. 17:00 gibi falan aradı, uzun uzun konuştuk. Pijamalarla geziyorlarmış, boşluktan sıkılıyormuş zaman geçmiyormuş keşke eğitimler olsa zaman geçiyordu öyle dedi. Konuştuk bayağı, annemlede konuştular. Çarşambaya kadar rahatlar. Bir de bizim ki çok fazla özledim falan demezdi telefonu kapatana kadar çok özledim diyip durdu. Askere gittiğinden beri ilk defa söylüyor. Bende dedim hayırdır hiç konuşmazdın böyle. Çok yakınmış kulübeler rahat rahat konuşamıyorlarmış meğersem. Birbirilerinin konuşmaları duyuluyormuş. Bir de telefonlar bozukmuş bugün telefoncular gelip ankesörleri tamir etmiş.
Chelzycim bu arada benim sevdiğim 8. bölükteymiş. Herkes usta birliğine gitceği kişilerle birlikte kalıyormuş. Bingöl'lülerle birlikte yani bizimkide. Büyük ihtimal aynı bölükte. Özel mesajla adını soyadını yaz istersen bana ben de sana yazayım. Aynı yerlerdedir diye düşünüyorum ben çünkü seninki de Bingöl yolcusu. Ben de senden duyduklarımdan bahsediyorum. Nerden biliyorsun diyor bizimkisi. Kadınlar kulübünde chelzy diye bir arkadaşım var ondan diyorum. Bizimkide haberdar yani varlığınızdan.
Bu arada bir Kastamonu'lu arkadaşımız daha katılmış aramıza hoşgelmiş.
İnciçiçeği herkesin psikolojisi ayrı etkileniyor, bazen saçmalayabiliyorlar canını sıkma tatlım. Gelip geçici bir durum yani ilgisizliği devam etmez diye düşünüyorum. Ortam değişikliğinden afallama durumu yaşıyorlar ilk zamanlar. Nasıl davranmaları gerektiğini anlayamıyorlar ki karşı taraf ne hisseder diye düşünemiyorlar o yüzden. Mesela ben bu hafta ilk defa bugün duydum özledim dediğini. Hep ben aşkım seni çok özlüyorum diyordum, karşılık alamıyordum. Bugün ben hiç bir şey söylemeden seni çok özledim dedi bana hemde o kadar duygu yüklü söyledi ki içime işledi. Sende üzme tatlı canını olur mu? Bugünlerde anlayışı biz göstereceğiz, nasılsa sayılı gün geçip gidecek ondan sonra anlayışı ömür boyu onlar gösterecek. Ben diyorum ki aşkım bugünlerin kıymetini bil, bak hep tatlım canım gelince böyle olmayacak. Didişmeye başlarız gene. Ben hiç gelmeyim valla böyle çok güzelmiş. Trip yok afra tafra yok, kıskançlık yok diyor.