• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

herkese iyi bayramlar kızlar..
biz bugün bütün gün konuştuk :9: girerken telefonunu teslim ettiği arkadaşı gelmiş ziyarete. cep telefonunu da getirmiş akşam 5e kadar onda telefon, konuştuk mesajlaştık
hasret giderdik bütün gün of nasıl özlemişim bütün gün onunla konuşmayı çok iyi geldi bugün bana. umarım sizde bol bol konuşursunuz bütün gün...

Ooooo o iyiymiş yaaa süper olmuş :)

Bizde bugün konuşabildik 10 dakika filan,zaten uzun uzun çok fazla konuşulmuyor gerçekten kızlar bi süre sonra hadi kapatalım diyesim geliyor benim :D
O kadar hızlı konuşuyorum ki daha bi şey kalmıyor :D
Ankesörler yoğunmuş gün boyu gerçekten,hatta diğer ankesörde konuşanın sesi geliyordu ben duydum :)
Bizimkinin nöbeti varmış son on dakika kala kapattık zaten :)

Bu arada heeerrrkese hayırlı bayramlar kızlar :):kkk::72:

abim telefonda hep şikayet ederdi yok bulaşık yok temizlik falan diye. son 3 4 gündür hep çok iyiyim diyor,çok rahat diyip duruyor. acaba telefonlar dinlendiği için ikaz falan mı aldı ki şüphe düştü içimize. ben bugün ilk defa konuştum abimle dayanamam diye almıyordum telefonu hiç. konuştum çok kötü oldum sesim titredi,çok özledim. bayramda olmaması çok acı. tüm gün bayram gelmiş neyimee şarkısını söyledik annemlee

Tripliii Canim ayni sekilde banada soruyor hep sen acele nerden ogreniyosun burdan haberleri diye.bende anlattim seni,sevdiginin ismini,nereli oldugunu..bugun bizde neredeyse 1,5 saat konustuk aralikli.4defa falan aradi.cani sikiliyomus bos bos otruyolarmis benim arayabildigim ankesorun karsisinda oturuyomus.bos bulunca kosuyorum hemen dedi:)ilk aradiinda sesi bozuk geldi..annesi babannesi dedesiyle falan konusmus onlar aglayinca kotu olmus birazcik..dedigin gibi ankesorler karsilikli 20ser taneden dipdibe toplam 40 taneymis ve bozukmus bazilari sabahtan.ondan morali bozuldu birazda..dudaklari catlamis.surecek bisey yokmus surekli kaniyomus:( tas kebabi yemisler oglen ki en sevdigi yemektir.cok sevindim yedigine..birtek kantin sikintiliymis.her istediklerinde biseyler alamiyolarmis.cok kalabalikmis ya olsun okadar diyor.dolasiyorlarmis esofmanla spor ayakkabiyla..yarin ve sali gunu de boyle rahatiz rahat rahat konusabilriz.carsamba silahla atisa basliyolar..yine dedigin gibi ilk defa u kadar ozledigini soyledi.normalde bu kadar dile getiren biri degildir.ilk defa ne giydigimi,kiyafetlerimi sordu.cok disari cikiyomusun ki hic cikmiyorum,nereye gidiyosun,denize gidiyomusun,bikini giyiyomsun .hemen ustunu giyin dedi:) normalde hic ama hic karismaz.sormaz bile.ne olduysa sordu.guldum hatta bende oyle kiskanclik yapinca.huyu degildir cunku.Bu kadar rahatken birden bingol konusu aciliyo sesi dusuyo:( merak ediyo tabii..ilcelere gonderilecek mi diye..nasil diye..bende konuyu hemen degistiriyorum.insallah yemin toreninden sonraki cuma orda olucam.komutandan izin alirsa 2gun gorucem doyasiya bingole gitmeden:( benimde masallah bi kanatlarim eksik:)) gitmeden onceki 1-1.5 hafta 2gunde bir kavga,trip,surat,afra tafra oluyordu.simdi hic uzmek istemedigimden agzimi acmiyorum.kavgasiz cok guzel diyor:) ben susarsam tabi guzel dedim bende:) neyse icimi doktum biraz bunaldim hatta sikintidan butun cenemin etrafinda putur putur sivilceler cikti heryerinde..iyiki burasi var icimizi dokebiliyoruz..İyi geceler herkese.

Ben geldimmm. Herkese şeker tadında bayramlar diliyorum. Bugün konuştuk bizde uzun uzun. Sabahtan çok yoğunmuş herkes arıyormuş o yüzden bizimki boşalmasını beklemiş. 17:00 gibi falan aradı, uzun uzun konuştuk. Pijamalarla geziyorlarmış, boşluktan sıkılıyormuş zaman geçmiyormuş keşke eğitimler olsa zaman geçiyordu öyle dedi. Konuştuk bayağı, annemlede konuştular. Çarşambaya kadar rahatlar. Bir de bizim ki çok fazla özledim falan demezdi telefonu kapatana kadar çok özledim diyip durdu. Askere gittiğinden beri ilk defa söylüyor. Bende dedim hayırdır hiç konuşmazdın böyle. Çok yakınmış kulübeler rahat rahat konuşamıyorlarmış meğersem. Birbirilerinin konuşmaları duyuluyormuş. Bir de telefonlar bozukmuş bugün telefoncular gelip ankesörleri tamir etmiş.

Chelzycim bu arada benim sevdiğim 8. bölükteymiş. Herkes usta birliğine gitceği kişilerle birlikte kalıyormuş. Bingöl'lülerle birlikte yani bizimkide. Büyük ihtimal aynı bölükte. Özel mesajla adını soyadını yaz istersen bana ben de sana yazayım. Aynı yerlerdedir diye düşünüyorum ben çünkü seninki de Bingöl yolcusu. Ben de senden duyduklarımdan bahsediyorum. Nerden biliyorsun diyor bizimkisi. Kadınlar kulübünde chelzy diye bir arkadaşım var ondan diyorum. Bizimkide haberdar yani varlığınızdan.

Bu arada bir Kastamonu'lu arkadaşımız daha katılmış aramıza hoşgelmiş.

İnciçiçeği herkesin psikolojisi ayrı etkileniyor, bazen saçmalayabiliyorlar canını sıkma tatlım. Gelip geçici bir durum yani ilgisizliği devam etmez diye düşünüyorum. Ortam değişikliğinden afallama durumu yaşıyorlar ilk zamanlar. Nasıl davranmaları gerektiğini anlayamıyorlar ki karşı taraf ne hisseder diye düşünemiyorlar o yüzden. Mesela ben bu hafta ilk defa bugün duydum özledim dediğini. Hep ben aşkım seni çok özlüyorum diyordum, karşılık alamıyordum. Bugün ben hiç bir şey söylemeden seni çok özledim dedi bana hemde o kadar duygu yüklü söyledi ki içime işledi. Sende üzme tatlı canını olur mu? Bugünlerde anlayışı biz göstereceğiz, nasılsa sayılı gün geçip gidecek ondan sonra anlayışı ömür boyu onlar gösterecek. Ben diyorum ki aşkım bugünlerin kıymetini bil, bak hep tatlım canım gelince böyle olmayacak. Didişmeye başlarız gene. Ben hiç gelmeyim valla böyle çok güzelmiş. Trip yok afra tafra yok, kıskançlık yok diyor.:1:

canım çok teşekkür ederim. bugün biraz daha iyiyiz şükür kendine çeki düzen verdi az da olsa. gece baya tartıştık. üstüne gitmiyorum pekte takmıyorum o yüzden sorun çıkmadı bugünlük

Chelzy neler konuştunuz? Benim bahsettiklerimden farklı bir şey bahsetti mi? Bingöl'de sınıf öğretmeni olan bir arkadaşları varmış demiş ki eğer ilçelere düşerseniz cep telefonları pek çekmiyor demiş. İnşallah il jandarmada kalırlar. Bu arada askeriye evci çıkmasına izin vermek için otelden makbuz istiyormuş sanırım, yani nerde kalıcak bilmek istiyormuş sanırım. Saçma geldi ama o gün görcez artık? Şeymaaa siz geliyor musunuz?

canım geleceğiz yemin törenine. ama kalacak mıyız henüz bilmiyoruz oteller falan çok masraf olacak babama

Kahvaltidan once ve sonra ictimadan once aradi.kogus temizligi yapicaklarmis bugun.kolay gelsin guzucuguma.

Günaydın kızlarr
Herkese iyi bayramlar
Nasılsınızz 2 gündür giremedim herkes askeriyle konuşabiliyormu, keyifler nasıl :16:

Kızlar totemmmm. Tam buraya cevap penceresi açtım ki telefonum çaldı, kuzuşkom aradı. Bizimkilerde çarşamba günü yemekhane temizliği yapacaklarmış. Sesi süper geliyordu.

Bulundugu yere gore degisiyor sanirim aramalari.su anda bombosmus bizimkiler ondan gunde 4-5 defa arayabiliyor.simdi yine 1saat arafi.daha dogrusu caldiriyor ben ariyorum. Hatta abartip O ankesor numarasina baska melodi bile atadim:) tek korkum simdiki rahati bingolde olmazsa diye:(

kızlar selamlar herkese iyi bayramlar umarım iyisinizdi biz sevdicekle rahat konuşabiliyoruz allahtan ve rahatlarmış sabah aradı iyim dedi çokta konuşuyoruz

morali boazuktu evci izni batıya gidenlere verilmeyebilirmiş onu istnbla götürcektik ama olmucak birde yemin töreninden sonra ustaya dağıtılabilirlermiş hemen o yüzden biraz üzgün ama olsun

bugünde konuştuk şükür :nazar:
yemekhaneye vermişler bugün onu et doğrayıp duruyorum dedi. demir bi eldiven giymiş dedim iron man e mi dönüşüyorsun yoksa :1: moralini yüksek tutmak için espri yapıyorum telefonda.
iyiyim alışıyorum artık sorun yok merak etme dedi.
15 dakika konuştuk iyi oldu. :31:
öyle yani bi şekilde geçiyor günler..
2. haftaya adım attık. zaten ben ilk önce acemilik döneminin haftalarını sayıyorum. 7 eylül bi gelsin de göreyim aşk'ı :31:

bugün nurtopu gibi bir uçuğum oldu sıkıntıdan ..
telefonda konuştuk bugünde çok şükür ama sesi çok da iyi değildi sabahın köründe kalkınca
bütün gün geçmek bilmiyo yapacak hiçbişey yok burda dedi. boş boş oturuyolarmış akşama kadar.
bende güzel konuşup moral vermeye çalıştım ama toparlanamadı bi türlü. Allah hepsine sabır versin şu 7
eylül de biran önce gelsin de göreyim artık güzel gözlümü ..

bugün nurtopu gibi bir uçuğum oldu sıkıntıdan ..
telefonda konuştuk bugünde çok şükür ama sesi çok da iyi değildi sabahın köründe kalkınca
bütün gün geçmek bilmiyo yapacak hiçbişey yok burda dedi. boş boş oturuyolarmış akşama kadar.
bende güzel konuşup moral vermeye çalıştım ama toparlanamadı bi türlü. Allah hepsine sabır versin şu 7
eylül de biran önce gelsin de göreyim artık güzel gözlümü ..

benimde nurtopu gibi 2 tane sivilcem oldu :nazar:

kızlar selamlar herkese iyi bayramlar umarım iyisinizdi biz sevdicekle rahat konuşabiliyoruz allahtan ve rahatlarmış sabah aradı iyim dedi çokta konuşuyoruz

morali boazuktu evci izni batıya gidenlere verilmeyebilirmiş onu istnbla götürcektik ama olmucak birde yemin töreninden sonra ustaya dağıtılabilirlermiş hemen o yüzden biraz üzgün ama olsun

Ya bende iki günlüğüne gidiyorum diye seviniyordum acaba ankarada iki gün geçirmeye izin verirler mi hem soyadımız da aynı eşi olduğum için çok üzülürüm eğer vermezlerse çok özledim çünkü

sabah konuştuk bizde akrabaları ziyarete gitmiş onların telefonundan aradı 2 dk konuştuk ben ağladım bianda çünkü hiç istediğim gibi konuşamıyorum hal hatır sorup bişey anlatamadan hep panikle kapatıcaz diye stres oluyorum:((

ağlama canım sabır bizde aynı az konuşuyoruz ne soracağımı ne konuşacağımı şaşırıyorum inşallah usta birliğinde rahat oluruz öyle umut ediyorum

Benim sevdiceğim Kastamonu'da. 1 haftamızı geride bıraktık. Allah'a şükür hergün 1 kere aramaya çalışıyor. Bebeğim benim kıyamam ya.:43:

Back
X