347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

E 5 gün geçti bile :) Hem hafta hafta saymak hakikaten daha mantıklı :)
Benim de okulum başlamadı henüz okulum başlarsa daha çabuk geçer diye umud ediyorum
Finaller bitince tıkkk burada inşallah :)

evet bende öyle düşünüyorum tek tek gün sayınca daha zor olur
bu dönem hemencecik biticek yarıyıl tatili olmadan burda olcak bidaha da hiç bırakmıcak beni...

umarım biter kızlar bi an önce..
o kadar alışmışım kii kaç yıldır şimdi çok koyuyo, yemin töreninde görücem ya ona seviniyorum avutuyorum kendimi şimdilik

aynen canım sürekli berabersen daha da çok koyuyo
siz hafta hafta sayın bende ayları sayayım bari öyle daha kolay olur

biz abimin peşine el kreminden bütün kremlere,haplara kadar vermiştik. ve girişte hepsini almışlar. krem falan hepsi gitmiş yani

sevgilimin yanına biz hiç birşey koymadık düşünün ki dışarıdan koyduğunuz pudrayı bile içinde eroin vardır diye alıyorlarmış.
ama kantinde çoğu malzeme satılıyormuş. güneş kremi satılmaz heralde :44:

geceleri yokluğun daha da katlanılmaz hale geliyor.
kim bilir sen orda ne haldesindir :85:

Son düzenleme:
günlerdir bu günü bekliyorum bana hak vermesi gerekir die düşündüm
ben nasıl başkalarının yanında olsamda ona bi şeklde msj atıyorsam oda bana atabilmeli
gücendiğimi söyledim ama cvp bile vermedi

onlar bizim gibi ince düşünemiyor canım şu an sen anlattıkça kendi yaşadıklarım aklıma geldi erkeklerin geneli böyle sanırsam ama üzülme

Telefona baktım
Sonra batarya kısmına
Artık hiç bitmiyor ((

Aynen canım iphone kullananlar bilir bazen yarım günde bazen bir günde biter şuan rekordayım 2.5 gün kullanabiliyorum, en şaşırdığım nokta bu. Telefonuma sadece operatörümden, zart zurt indirimler vs. mesajları geliyor.

saat 10.00 da sesiyle uyandım ya ne kadar büyük bir mutluluktur bu azıcık da olsa konuşabildik.
sesi çok iyi geliyodu kantinden bisküvi almak için uğraşıyolardı kesin aç kalıyolar orda ama bişey de söylemiyo..
herkesin eşi, sevgilisi, nişanlısı bugün bol bol arar inşallahhh.....

Kızlar bizim gidiş biletleri ve otel tamam artık sadece gün sayıyorum görmeye ve size Kastamonu'dan haberler getirmeye.

Canim sevindim ayarladiginiza biletide otelide.soylersin bugun sevdigine o da rahatlasin.insallah guzel haerlerini bekleyecegiz kastamonu ekibi olarak:)

Canım benim erkek arkadaşim da manisa da. Benim erkek arkadaşım sadece ilk gün egrtime katıldı. Sonra başka iş vermişler. Allaha şükür rahat şimdi. Bizde konuşuyoruz rahatça. Ilk gün çok isyan etmişti, ama iyi şimdi. Senin erkek ark doğu kışlada mi yoksa bati kışlada mi?

Canim sevindim ayarladiginiza biletide otelide.soylersin bugun sevdigine o da rahatlasin.insallah guzel haerlerini bekleyecegiz kastamonu ekibi olarak:)

Sorma chelzy zor oldu biraz tatlım. Kamil Koç gidiş dönüş dolmuş. Metro'da bulabildik ondada çok az kişi kalmıştı. Neyseki aldıkta rahatladım. Tarih belli olduğu için herkes almış biletlerini.

Son düzenleme:
Chelzy aradı 10 dakka önce. Yemek yiceklermiş şimdi sonrada sinemaya gidiceklermiş canım. Çooook rahatım burda diyor. Her akşam duş alıyormuş. Komutanlar bayram nedeniyle gitmiş o yüzden çarşambaya kadar serbestlermiş. Bir de sormuşlar şafağı komutan demişki yok öyle 158 gün falan ne gün girdiyseniz o günden itibaren 155'ten geriye saymaya başlıyorsunuz demiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…