Bence durumları çok rahat değil ama söyleyemiyorlar telefonlar dinleniyor falan diye herhalde. Ben bugün yandı diye güneş kremini niye sürmüyorsun aşkım dedim. Ona bile yasak, izin vermiyorlar kimsenin görmemesi lazım dedi. En azından yatarken sür canım dedim, süremem dedi.
Selam kızlar bizimde acemilik manisa usta birlik kıbrıs çıktı
Bizde kıymetlimle günde 3 kere konuşuyoruz,ilk günler yoruldum diyordu ama bugün çok rahatlarmış bayram tatili diye bu hafta böyleyiz diyor,moralimiz iyi çok şükür
Selam kızlar bizimde acemilik manisa usta birlik kıbrıs çıktı
Bizde kıymetlimle günde 3 kere konuşuyoruz,ilk günler yoruldum diyordu ama bugün çok rahatlarmış bayram tatili diye bu hafta böyleyiz diyor,moralimiz iyi çok şükür
manisadan çoğu kişiyi kıbrısa veriyorlar diye duymuştuk sizinki de öyle olmuş.
ilk hafta geçti gitti bile
kaldı 3 hafta.. 3 hafta sonra acemilikten çıkıcaklar
Evet hatta liseden arkadaşıyla aynı yerelere düştüler,birde akrabası var,iyi oldu moral oldu ona da.Zaman geçiyor ramazan bile bitti yemin törenini iple çekiyorumm
ayyyy canım ben seni çok merak etmiştim açıklandığı günden beri yoksun dedim ne oluyor en son yazdığın o gündü ayyy çok çok sevindim canım alllah hemen gelmelerini nasip etsin
incicciceği canım asker ya eve gelen giden olmuştur meraktan sinirlenme canım onlarıda mağzur görelim karakterleri değişiyor oda bilerek yapmıyor emin ol
ayyyy canım ben seni çok merak etmiştim açıklandığı günden beri yoksun dedim ne oluyor en son yazdığın o gündü ayyy çok çok sevindim canım alllah hemen gelmelerini nasip etsin
incicciceği canım asker ya eve gelen giden olmuştur meraktan sinirlenme canım onlarıda mağzur görelim karakterleri değişiyor oda bilerek yapmıyor emin ol
ama gelenler ona gelmediler ki kardeşine bayramlık getrmiş dünürler:) zaten indiğnde 1 dakikacık aradı
Bence durumları çok rahat değil ama söyleyemiyorlar telefonlar dinleniyor falan diye herhalde. Ben bugün yandı diye güneş kremini niye sürmüyorsun aşkım dedim. Ona bile yasak, izin vermiyorlar kimsenin görmemesi lazım dedi. En azından yatarken sür canım dedim, süremem dedi.
julıqu canım acemide ustada ankara valla senide merak etttim herşey yolundaysa sorun yok
inciciceciği canım bak üzülme diğer günler sana kalcak arayınca ulaşablceğn uzaklıkta onuda anla adabte olmaya çalışıyor yeterki evinde olsunda ben ulaşamayım şu andaki ruh halim bu o askeriyeden çıkana kadarda böyle olcak sende tatlı dilinle bir şekilde gücendiğini belirtirsin canım
gece falan arar canım ya sabret ona gelmemiş olabilirler ama sonuçta misafir işte onunla da sohbet ediyorlardır
ama koskoca 4 gün onlarla
ama koskoca 4 gün onlarla
julıqu canım acemide ustada ankara valla senide merak etttim herşey yolundaysa sorun yok
inciciceciği canım bak üzülme diğer günler sana kalcak arayınca ulaşablceğn uzaklıkta onuda anla adabte olmaya çalışıyor yeterki evinde olsunda ben ulaşamayım şu andaki ruh halim bu o askeriyeden çıkana kadarda böyle olcak sende tatlı dilinle bir şekilde gücendiğini belirtirsin canım
olsun canım bi kaç saat sabret arar elbet
valla koğuşunu hiç bilmiyorum bugün arasa sorcaktım ama hiç aramadı sesini bile duyamadımbenimki de kantinde yiyomuş köfte ekmek, tost falan oluyomuş orda
ama küflü ekmeklerden falan bahsetmedi hiçacaba ben üzülmiyim diye mi söylemiyo hiç bişey ya.. uçak biletimi de aldım bugün yemin töreni için hazırım allahın izniyle...
üzülme canım ne güzel gelmiş en azından bugün o kocaman koğuşta değil de kendi yatağında uyayacak.. umarım en kısa zamanda arar gönlünü alır
Kantinde sira oluyo falan dedi kiyamam yaa ac kalmasinlar ordabiletin hayirli olsun cnm donunce hemen buraya yaz nasil biryer neler oldu falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?