347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

canım ben bunu en başında farkettim haatta ablasıda dedi pek soramıyorum oda niyetli değil die hatta aşkım ayaklarım morardı dediğinde ben öyle öfkelendm ki ağladım saatlerce o sebepten hem bana bişi sölemiyor hemde telefonlar dinleniyor benim normal hayatımla ilgili pek bilgi vermemide istemiyor sanırsam öyle anladım kıyamam

güneş kremini sivil eşyalarının yanında bırakmış ankaradada yanınca mecbur istemiş eşyalarından kremi

napcaz kızlar durumum bu vaziyette:18::18::18:mala bağladım cidden hiçbişi yapasım yok oruç açıyorum ama yok yani yemiyorum bişi napcam bennn napcamm diyorum geçiyor vakit çok şükür ama üzülüyorum

kızlar bu arada bazılarmınızın usta birlikleri belli değilmi ayy ben unutkan oldum yada

allah sağ salim kavuşturcak bize onları

bublee canım bu arada bizde hafta sayıyoruz ben gün sayabilirim ama aşkım hafta sayıcak

kızlar ben bundan yapcam 2013 gelinlerinden canım arkadaşım nazlım paylaştı bunu benle

manisadan çoğu kişiyi kıbrısa veriyorlar diye duymuştuk sizinki de öyle olmuş.
ilk hafta geçti gitti bile
kaldı 3 hafta.. 3 hafta sonra acemilikten çıkıcaklar

ayyyy canım ben seni çok merak etmiştim açıklandığı günden beri yoksun dedim ne oluyor en son yazdığın o gündü ayyy çok çok sevindim canım alllah hemen gelmelerini nasip etsin

incicciceği canım asker ya eve gelen giden olmuştur meraktan sinirlenme canım onlarıda mağzur görelim karakterleri değişiyor oda bilerek yapmıyor emin ol

manisadan çoğu kişiyi kıbrısa veriyorlar diye duymuştuk sizinki de öyle olmuş.
ilk hafta geçti gitti bile
kaldı 3 hafta.. 3 hafta sonra acemilikten çıkıcaklar

Evet hatta liseden arkadaşıyla aynı yerelere düştüler,birde akrabası var,iyi oldu moral oldu ona da.Zaman geçiyor ramazan bile bitti yemin törenini iple çekiyorumm

Evet hatta liseden arkadaşıyla aynı yerelere düştüler,birde akrabası var,iyi oldu moral oldu ona da.Zaman geçiyor ramazan bile bitti yemin törenini iple çekiyorumm

oooohhh baya moral olmuştur hemde
konuşacak tanıdık birileri var en azından ne güzel

Ay canım annem ertesi gün interneti kapattı sınırlıydı şimdi sınırsıza geçtik ondan yoktumsizin nereye çıktı,geçmiş sayfalara bakamadım bayağı çok sayfa olmuş:44:

ama gelenler ona gelmediler ki kardeşine bayramlık getrmiş dünürler:) zaten indiğnde 1 dakikacık aradı

Bizim icimizi rahatlatmak icin mi iyi diyorlar yani

julıqu canım acemide ustada ankara valla senide merak etttim herşey yolundaysa sorun yok

inciciceciği canım bak üzülme diğer günler sana kalcak arayınca ulaşablceğn uzaklıkta onuda anla adabte olmaya çalışıyor yeterki evinde olsunda ben ulaşamayım şu andaki ruh halim bu o askeriyeden çıkana kadarda böyle olcak sende tatlı dilinle bir şekilde gücendiğini belirtirsin canım

Hayırlısı olsun canım Allah kavuştursun,sevindim yakına gitmiş

günlerdir bu günü bekliyorum bana hak vermesi gerekir die düşündüm
ben nasıl başkalarının yanında olsamda ona bi şeklde msj atıyorsam oda bana atabilmeli
gücendiğimi söyledim ama cvp bile vermedi

Kantinde sira oluyo falan dedi kiyamam yaa ac kalmasinlar orda biletin hayirli olsun cnm donunce hemen buraya yaz nasil biryer neler oldu falan

üzülme canım ne güzel gelmiş en azından bugün o kocaman koğuşta değil de kendi yatağında uyayacak.. umarım en kısa zamanda arar gönlünü alır

gönlümü alıcağını sanmıyorum ona göre bişey yok abartıyosun der. sonra hiçbişe olmamış gibi ararr işte buna sinir oluyorum. gönülümü almaya çalışma huyu yok malesef.

kızlar bakarsınız bizimkilerin usta birlikleri de aynı yer çıkar.
zaten çok az seçenekleri var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…