347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Canim evet bende cok sevindim cok rahatlar sukurler olsun..bari burda raaht etsinler orda da sikinti cekmesinler

Bu sabah biraz daha gec aradi askim komutanlar yol diye 7de kaldirmislar 2saat daha fazla uyumuslar cok sevindim. Bir hafta bitti kizlar bu 2-3 gun de bayram telasiyla gecer yavastan acemiligi yarilamis oluruz

kızlar çok moralim bozukk. dün gece en yakın arkadaşımın doğumgünü vardı. aradığında gitmek zorunda olduğumu söyledim dün. bugün sabah aradı gece biraz geç döndüm diye çok kızdı ama gitmek zorundaydım ve kızlar bizde kalcaktı istediğim vakit dönemezdim baya bianda sinirlendi kapattı başka hiçbişey konuşamadık bile(

üzülme canım onun başka bişeye morali bozulmuştur belki biraz düşününce anlar seni yok yere üzdüğünü

üzülme canım onun başka bişeye morali bozulmuştur belki biraz düşününce anlar seni yok yere üzdüğünü

normalde burdaykende sorun yapardı ama şimdi burda yok ya iyice aklı kaldı heralde bende üzüldüm onu huzursuz ettim diye. eğlenmedim bile bütün gece sıkıldım keyfim yerinde değlken ama o öyle düşünmedi ben burdayım sen sözümü bile dinlemiyosun diye düşündü of ulaşamam da ben ona şimdi o arayana kadar bidaha(

o orda kapalıyken sen geziyosun diye de bozulmuştur ama alışıcaklar onlar da. merak etme arar mutlaka sende tatlı dille anlatırsın gitmek zorunda olduğun için gittiğini

kızlar selamlar benmde askerim 10 da aradı çok şükür bugün hep arıcam dedi çok rahatlarmış bayram dolayısyla serbestlermiş çok mutlandım

şimdik şafağımız kaç

Kuzumla konusmayi abarttik sanirsam insallah siklikla boyle koccaman 1saat sesini duyma firsatim olur.dinlensin simdi bitanem.carsambaya kadar yatismis zaten.

Kuzumla konusmayi abarttik sanirsam insallah siklikla boyle koccaman 1saat sesini duyma firsatim olur.dinlensin simdi bitanem.carsambaya kadar yatismis zaten.

Ne kadar güzel ya darısı bizim başımıza biz bugüne kadar 5 dk dan fazla konuşamadık

Hafta hafta saymak gercekten daha rahatlatiyor insani:) bu hafta ilkti ve oyle boyle bol sıkıntılı da olsa gecti ya:) bayram diye hepsi rahat sanirim bugun iki kez toplamda 40 dk konustuk:) iki gundur konusmamistik ve hic ayrinti anlatamamisti simdi her bi seyi biliyorum, icim cok rahat. Keyfi de yerindeymis:) ketum olan sevgilim seni ozledim bile diyebildi:)
bence kavusmanin heyecani tum bu darlanmalari geciriyor, beklemek de guzel kizlar nolur cok uzulmeyin.

bizim de oyleydi, hic uzun konusamamistik bugune kadar. Bayramda hepsi rahat olacaktir, insallah uzun uzun konusma firsatiniz olur sizin de:)

bilmiyorum ki bugün de sabah aradığında bekleyenler var diyip kapattı. aradığında da hiç bişey anlatmıyoki beni konuşturuyo sürekli.
ancak burdaki kızlardan öğreniyorum iskenderundakilerin neler yaptığını. tekrar arıcam dedi bu saat oldu aramadı hala
bugüne kadar hiç özledim falan da demedi

benim sevgilim Amasya'da ama hemen hemen her yerde telefon sirasi oluyormus. Mesela iki gundur aramiyordu cunku uykusu cok geliyormus, sira bekleyememis. Bugun rahat biraktilar diye arayabilmis boyle. Bi de biz bugun biraz bencilce davrandik, sirada bekleyenlere yazik diye hemen kapatirdik normalde, ama bugun umursamadik cok konustuk. Nasilsa bos gun herkes arar dedi. Ozledigini de ancak bu kadar uzun konusunca diyebildi sizin de oyle olacaktik eminim. Normal konusuyormusuz gibi olduk cunku. Uzulme, bugun arayamazsa yarin arar. Bi egitim olmasa bile iki dakkada bi sayiyorlarmis. Belki sirada beklerken sayima gidiyordur sira da gidiyordur, hep dusun bunlari. Sıkmayin hic caninizi.

çok sağol canım valla burası da olmasa böyle dertleşemesek nasıl geçer bu günler hiç bilmiyorum...

çok sağol canım valla burası da olmasa böyle dertleşemesek nasıl geçer bu günler hiç bilmiyorum...

gececek gececek :) dedigim gibi beklemek bile cok guzel ki biz zaten uzaktaydik(cok cok uzak hem de) hep bekliyorduk. 5 ay gorusemedigimiz bile oldu. Cok zor ozlemek, hasret kalmak ama o kavusma ani her seyi silip atiyor:) hep o ani dusunuyorum simdi de icim aydinlaniyor:) bi de boyle bi sey hayatlarinda sadece bi kez olacak ve bunu sizinle beraber tecrube ediyorlar, oyle onemli ve guclendirici bi sey ki bu. Daha sıkı baglaniyorsunuz birbirinize. Cok cok darlaninca hep bunlari dusunuyorum ben ve biraz olsun rahatliyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…