• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

gönlümü alıcağını sanmıyorum ona göre bişey yok abartıyosun der. sonra hiçbişe olmamış gibi ararr işte buna sinir oluyorum. gönülümü almaya çalışma huyu yok malesef.

erkekler böyle canım bizim gibi ince düşünemiyolar malesef ama bu halleriyle de seviyoruz onları üzme sen canını

benimki 4. bölükte. onunda 9. bölükte bi arkadaşı vardı bulmak için gitmiş ama bi türlü bulamamış aynı kıyafetlerle herkes birbirine benziyo ikiz gibi diyo :)

:1: evet herkes aynı giyinince zor. yemin töreninde de ayırt etmek zor oluyormuş :1:

ben sordum istanbul'a bile gelebiliyolarmış ordan. benim de tek isteğim yakınıma gelmesi en kötü ihtimalle gölcük çanakkale falan olsa bari...

ben sordum istanbul'a bile gelebiliyolarmış ordan. benim de tek isteğim yakınıma gelmesi en kötü ihtimalle gölcük çanakkale falan olsa bari...

evet istanbul oluyormuş. ya iskenderun hariç olsun bi yerler işte.
iskenderun gidemeyeceğim kadar uzakta

evet istanbul oluyormuş. ya iskenderun hariç olsun bi yerler işte.
iskenderun gidemeyeceğim kadar uzakta

olur canım olur sen içini ferah tut inşallah en yakınına gelir de her hafta sonu görüşürsünüz pozitif düşünelim pozitif olsun herşey...:16:

Back
X