Asker uğurlaması vardı. Bizimkilerle bir teslim olan 44 askere Eyüp Belediyesi tören yapmışta onun haberi.
ayy evet ben izledim 44 askere tören yapılmış uğurlamak için izlerkende gene ağladımm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Asker uğurlaması vardı. Bizimkilerle bir teslim olan 44 askere Eyüp Belediyesi tören yapmışta onun haberi.
Canım kuzenimle konuşmadık kız arkadaşına bir msj atayım ama o öğrenmiştir. Teşekkür ederim bu arada. Manisa güzel bir yer canım korkma, İzmir'in dibi. Zaten havacılarda riskli bölge yok.
Aradı benim kuzu ama biraz sinirliydi daha otelle, otobüs biletini ayarlamadık diye kızdı. Riske atmayın alın artık dedi ama biraz sinirli sinirli söyledi sanki, üzüldüm bende. Haklı o da çıkmak istiyor o gün ama ben de kayınvalidemlerden ses çıkmadan bir şey yapmak istemedim kendi başıma. Neyse genel olarak iyiyim dedi. Silah tutuşları, silahla eğil kalk, şınav, mekik, sağa dön sola dön yapmışlar. Bu arada botları hiç vurmamış bizimkinin ama bazıların çok vurmuş ayakları kıpkırmızı olmuş revire çıkmışlar terlik izni almışlar. Bir dee bugün çok yanmışlar kıpkırmızı olmuşlar ama acımıyor diyo. Bir de kilo vermeye başlamış. Yoruldum çok diyor. Çok üzülüyorum.![]()
Tripliii canim arayan soran var mi? Benimkinden ses soluk yok![]()
Canım aradı ama çok kalabalıkmış hatlar düşmüyormuş, 10 dakkadır arıyormuş beni düşürmek için. Yanından çok ses geliyordu. Sıra gelmiyormuş falan bir çok şey söyledi ben niye aramıyorsun aşkım diyince. Merak etme birazdan arar seninki de telefonunu full çeken bir yere koy canım.
Biz 2 kere konuştuk, ara da bir de kayınvalidemleri aradı.
ay Allah sabır versin canım
sen üzüldüğünü belli etme sakın bak
moral olman lazım ona
tripli canım gergin gelse bile sesi çok iyi anlıyorum çünkü sıkıldılar orda çıkmak istiyolar ahh ahh nasıl dayanıyolar düşün canım çıkış kapısı olcaksınız sevdikleri insanları görcek
aşkım beni yine aradı şimdi uyucakmış saolsun merakta komadı aradı beni çok mutlandım kızlar inşallah sizde derdinizi herşeyinizi anlatcak kadar konuşrsunuz ben apcaklarmı yaptıklarmı tek tek anlatıyorum![]()
Sevindim canim dun konusamamistin.oglen anlatti banada yat,kalk,sinav,silah tut diyr ama botlari vurdumu acaba?bide zayiflamaya mi baslamisAllahim bizimki zaten asiri zayif bide baslarsa zayiflamaya
ondan agzina ne bulursan tik diyorum sabah yiyebildigin kadar ekmek ye diyorum..off..insallah zayiflamaz
![]()
Telefonu soylemisti gecenlerde dusmuyor hic diye .dakikalarca ugrasiyolarmis.bizimki bugun aramaz artik..yarina insallah duyarim yine sesini.
Aradi benimki yarim saat once toren kiyafetlerini almis beyaz takim ay ne guzel yaa:) yemekler az geliyosa cok ekmek ye onla karnini doyur dedim ekmekler küf icinde dedi kiyamam ya askeriye hic iyi bakmiyi sevgililerimize![]()
Canim buarada benimki 5. Kogusta seninki kacta?