347. Dönemde Eşi, Nişanlısı, Sevgilisi Askere Gidecek Olanlar

Bu arada ben şunları aldım kızlar ama yanında hiç bir şey götürmesine gerek yok orda baştan sona giydiriyorlarmış. Satıcı kızında eşi askerdeymiş, hiç bir şey koyma dedi bana orda alacaklar zaten dolaba kitleyecekler birde üstüne dolap parası alacaklar yok yere dedi. Zaten kaliteli şeyleri hemen kapıyorlarmış, çalınıyormuş falan. Tabi ben yine aldım English Home'dan bir yüz bir vücut havlusu. İki boxer bir siyah bir mavi, iki çorap koydum yine siyah ve mavi. Bir de tişört aldım ama ben bunları moral olsun diye aldım hediye yani götürsün diye değil. Havluları evimizde kullanacağımız kesin.

Son düzenleme:
illa ki oturur ama rahat etmek varken akışına bırakmayı tercih etmem. ilk günler kart için kuyruk olabilir, kalmayabilir, mutlaka alın diye yazmışlar hep gidenler.

e cnm kart için kuyruk bitse bu defa telefon kuyruğu vs... kart zaten alınır da sorunlar bitmez askeriyede
belki kaçak göçek telefon sokulur... işte gittiği yerin nasıl olduğuna bağlı

kızlar yanına bişiyler almamız gerekiyormu aşkım bana ailem alıcak sevgilim sen alma dedi şirketteki arkdşlarmda ailesi alcak sonçta yanlış anlayablrler canım sen alma dediler

ama bana ait bişiyde götürsün istiyorum hiç çıkarmadğım kolyemi versem götürsemi napmam lazım

gitmeden telefon kartı alsammı orada satılmayabilir diye düşünüyorum çok korkuyorum çok

Canım hediye olarak alabilirsin tabi ki. İç çamaşırı olur, çorap olur, havlu olur ama bunları ilerde kulansın diye al. Birşey almamış olmamak için. Zaten herşeyi orada veriyorlar, senin aldıklarını kullanamayacak. Adettendir askere gidecek olana birşeyler konur.
Eskiden ihtiyaç diye alınırmış şimdi moral olsun diye alınıyor.

Son düzenleme:
kızlar,benim bildiklerim; iç çamaşırı olarak sadece asker yeşili olanları içeri alıyorlarmış, beyaz çamaşır götürmeyin deniyo, kesici alet ne bilim traş takımı tarzı şeyler de alınmıyomuş, cep telefonu zaten baştan alınıyomuş askerler tarafından o götürülmeyecek..bide hırsızlık baya oluyomuş, en paspal halleriyle gitsin deniyo, çok yakın olduğum biri söyledi bunları..
yardımcı olmuştur umarım
haa bi de tabi ki yanına bana ait bişey vericem onu en başından beri konuşuyoruz biz

Daha zaten havacı mı karacı mı yoksa denizci mi neyci olacağı da belli değil. Herşey 9'u gecesinde belli olacak. Ona göre renkte kullan at uyduruk 3-5 havlu falan konabilir gideceği yerin havasına göre çorap atlet seçilebilir. Çünkü marka ve alakasız renkte havlu vs. şeyleri girişte toplayıp dolaba kitliyorlarmış ya da beğendiklerini kendilerine alan çakal askerler olabiliyormuş bizimkiler ne de olsa acemi diye. Çalınma ihtimali de çok fazlaymış. O yüzden ha çeyizine koyar ilerde gelirken getirir, bir şey almamış olmayayım adettendir bir çorap, havlu koyayım derseniz kaliteli şeyler alabilirsiniz. Ben sırf mutlu olsun diye aldım mesela marka.

Evde üç gün üzerinizden çıkarmadığınız bir tişörtünüzü verin bence, kokusu sinsin yastığının üzerine koyar uyur. :) Tabi bu onun için çok duygusal da olabilir. Biz kart alacağız bolca.

Çıkmış kuzucum sınavdan. Bütün gün ayaktalarmış yorgunluktan bittim dedi konuşamadı bile.

Son düzenleme:
baya geç çıkmış seninki hemde erken gitmesine rağmen

sevgilin çok geç çıkmış canım benimki 12 de çıktı ama çok yorgundu garibim görüşemedik onunla kıyamam kiii

tişört fikri bana cazip geliyor okurken benim mezun olduğum sene hiç alışamamştk uzakalra o ve ben sürekli tişörtlermizi verirdik bu fikir hoşuma gitti kolyemide verebilirim birkız bir erkek kolyemiz var onun hediyesi çıkarmam boynmdan giderken ona verebilirim

havlu olayı hoşuma gitti çünkü yanında götürmese bile adet sonuçta duymuştum daha önce en azından ilerde kullanılcak bir tarz bişi alırım madam coco da çapa ve gemi desenli laciver thavlular var 2 adet ondan 1 adette vücut havlusu alırım iyi olur onunda çeyizi olsun

kızlar burdaki fikileriniz çok hoşuma gitti yara bandı krem felan gerçekten yarın bunları bir haleldeyim diyorum deodoranta gerek varmıdır fırça macun felan alır veririm bide başı çok ağrır ağrı kesici almama gerek varmıdır

birde englısh homeden mavi banyo havlusu alayım götürüp götürmemek ona kalsın

kızlar sizden alıntı yaptım gerçekten aklıma gelmiyordu sağolun burada paylaştığınız için

Son düzenleme:
Kızlar ben bugün sevgilimin ufak ihtiyaçlarını aldım kişisel bakım için. Nemlendirici krem yara bandı kulak çubuğu pamuk diş fırçası ve macunu birde ayaklarında yara olursa diye bepanthen krem aldım birde silverdin yanık kremi aldım. İlaçları içeri almıyorlarmış ama kremleri alıyolarmış. Belki orda bulamaz diye aldım.
Havlu fikrinide sizden duydum yarında çıkar havlu alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…