Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok iyimiş bizimde belli olacakmı acaba hem acemi hem uzun dönem yeri :26:
Biz şimdiden aşındırmaya başlayalım tsk nın sitesini![]()
çok iyimiş bizimde belli olacakmı acaba hem acemi hem uzun dönem yeri :26:
Biz şimdiden aşındırmaya başlayalım tsk nın sitesini![]()
sevgilim saat 2 gibi geldi sınav yerinden
baya kağıt işlemi varmış onlar uzun sürüyor dedi yoksa sınav bi saat birşeymiş. kumanya vermişler bir de midesi bayram etmiş orda![]()
demekki herşey 9 ağustos gecesi belli olacak. şimdi heycanım dahada arttıvalla sivilcelerim azdı ya yeter artık belli olsun
![]()
stres yapma bu kadar bi hafta sonra herşey netleşcek![]()
ben fazla stres yapıyorum galiba. kndimi rahatlatmam lazım![]()
sağol bubble kafayı yedim bilgi toplamaktan karman çorman oldum. o benden daha rahat. hatta rahat olmasına bile uyuz oluyorum duygularım karşılıksız kalıyor gibi.
götürülücekleri ayarladı mı sevgilileriniz?
ya bi sürü şey okudum kimisi hiç gerek yok diyor kimisi acemilikte bulmazsınız diyor. gidilen yerdeki kantini işleyişi filan önemliymiş yani.
peki bi şey sorucam giderken bi şey verecek misiniz. böyle de komik oldu:) ya işte ne bileyim baksın hatırlasın filan kabilinden.
düşünüyorum bakalım aklımda bi kaç birşey var.
sağol bubble kafayı yedim bilgi toplamaktan karman çorman oldum. o benden daha rahat. hatta rahat olmasına bile uyuz oluyorum duygularım karşılıksız kalıyor gibi.
götürülücekleri ayarladı mı sevgilileriniz?
ya bi sürü şey okudum kimisi hiç gerek yok diyor kimisi acemilikte bulmazsınız diyor. gidilen yerdeki kantini işleyişi filan önemliymiş yani.
peki bi şey sorucam giderken bi şey verecek misiniz. böyle de komik oldu:) ya işte ne bileyim baksın hatırlasın filan kabilinden.
ha bir de görüşme işini nasıl yapacaksınız? aile kart diye bir şey var ama sabit hat yok evlerinde de bizde de.